Телеграм гра: Catizen-Mantle - знову котики?!

Лише позавчора написав статтю про Catizen, а сьогодні ми отримали бета-запуск Catizen-Mantle! Бета-версія (версія програми, яка пройшла внутрішні тести і тепер потребує перевірки більш широким колом користувачів) вже зрозуміла більшості, а в криптосвіті перші зазвичай заробляють найбільше.

Після публікації новини виникло безліч запитань, таких як: “А що станеться з Catizen? Вирощували котиків безкоштовно?”, “Для чого потрібен цей клон?“, “Чи потрібно також купувати автоклікера?“ і так далі.

Якщо ви знайомі з криптовалютою лише в Телеграмі, то можливо, вам не варто звертати увагу на цей проєкт, та можете дальше не читати. В порівнянні з Catizen, для цього проєкту потрібно більше дій. Основна відмінність простими словами у середовищі, і отримати кошти в кінці буде значно складніше. Іншими словами, ви не зможете вивести кошти на ваш Telegram Wallet.


Через 2 години після оголошення новини, на сайті мережі Mantle була опублікована стаття (google translate чудово справляється із перекладом), де детально пояснюють про гру. Вона містить відповіді на всі запитання, які виникали до цього часу. Цей матеріал може бути корисним для отримання додаткової інформації про проєкт. Якщо ви все ж таки вирішите проігнорувати їхню статтю, зазначу основні моменти у своїй публікації.

Що ж все ж таки буде із Catizen?

Щодо Catizen, плани залишаються незмінними. Ми продовжуємо розводити котиків у Catizen, а тепер додатково в Catizen-Mantle 😸 Це нове партнерство між Mantle та Catizen, спрямоване на покращення транзакцій та управління активами в іграх на базі блокчейна (web3). Це партнерство також дозволить Catizen розширити свою аудиторію за рахунок репутації Mantle в блокчейн-індустрії.

  • Партнерство відкриває можливість отримати до 230,000 $MNT ($1.14 за один MNT на момент написання статті) за різні дії в грі.

  • Найкращі гравці за рейтингом отримають ексклюзивний airdrop токенів Catizen.

  • Буде запущено Catizen Launchpool і відкрита система квестів для розширення екосистеми токенів.

  • Володіння токенами Catizen дозволить брати участь у квестах, Launchpool та отримувати додаткові винагороди.

  • Співпраця з Catizen дозволить Mantle розширити свою присутність на ринку web3-ігор.

  • Це партнерство також приверне нових користувачів та розробників завдяки успіху Catizen.

Знову витрачати кошти на автоклікера?

Hasbulla Money GIF - Hasbulla Money - Discover & Share GIFs

Хочу зазначити, що це не обов’язково, але рекомендую (особливо із таким бонусом). Через те, що ми є учасниками бета-версії, ми отримуємо бонус, і це власне ціна за 3.100 FISH, що становить 0.1$. Але акція обмежена, як зазначено у статті від Mantle:

Перші 15 000 користувачів мережі, які використають $MNT для покупки FISH, отримають додаткові 3 000 FISH незалежно від витраченої суми $MNT.

Доступний великий вибір гаманців:

Доступні гаманці

Після покупки нам не вистачає ще 800 FISH, але достатньо пройти базові квести аби вистачило на автоклікера.

Підсумуємо?

На основні питання можна знайти відповіді у статті від Mantle.

Щодо моєї участі, я щиро зацікавлений у цьому проєкті. Він видається цікавим та перспективним. Це чудова можливість долучитися до нього на ранній стадії розвитку. Впевнений, що ми зможемо досягти значних результатів і отримати гарний прибуток.

Звичайно ж, я поділюсь з вами звітом про кінцевий прибуток. А що зробити аби не пропустити цей звіт - самі знаєте 😉

Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, не соромтеся писати у коментарях.

Дякую! Гайда розводити котиків! 🐈🐈🐈


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Brolad
Brolad@brolad

406Прочитань
0Автори
14Читачі
На Друкарні з 22 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається