10 креативних способів отримати безкоштовну криптовалюту без майнінгу (2024)

Зміст

Чому варто заробляти криптовалюту в 2024 році

Існує безліч причин, чому ви повинні заробляти криптовалюту зараз, але я назву вам 3 найважливіші причини.

1. Криптовалюта - це цифрове золото, це актив, заробляйте і зберігайте його зараз для отримання прибутку в майбутньому!

2. Криптовалюта - це майбутнє банківської справи, ніхто не зможе отримати доступ до ваших коштів, якщо не отримає доступ до приватного ключа вашого криптогаманця, який дуже важко отримати, тому що він у вас є.

3. Криптовалюта як платіжний засіб не регулюється і не випускається жодним центральним органом влади.

Кожен не може стати мільйонером, хто буде працювати прибиральником і водієм? Опускати руки - не вихід...

Світові мільярдери залучені, чому ви не можете?

Погодинний заробіток в біткойнах... Ось найкраща платформа, якій ви можете довіряти і заробляти безкоштовну криптовалюту в 2024 році...

1) BINANCE BNB РОЗДАЧА

Багато людей знають binance як перевірену криптовалютну біржу для торгівлі (купівлі та продажу) криптовалютою, але чи знаєте ви, що binance також пропонує безкоштовні крипто-розіграші, я знаю, що це може звучати занадто добре, щоб бути правдою, але binance зараз проводить крипто-розіграш, і я щойно отримав свій власний шматок токенів BNB вартістю понад $200 абсолютно безкоштовно, але ви все ще можете отримати свій сьогодні 🔥 ось як взяти участь.

(УВІЙДІТЬ НА САЙТ РОЗДАЧІ)

Крок 1: вкажіть адресу свого гаманця BNB, щоб отримати винагороду від BNB.

Крок 2: поділіться з 5 друзями, вам потрібно запросити своїх друзів приєднатися до розіграшу.

Крок 3: Виведіть BNB, на цьому етапі, щоб отримати безкоштовний BNB, ви повинні "підтвердити", заповнивши просте опитування або зареєструвавшись, це залежить від вашого регіону, мета цього полягає в тому, щоб насправді знати, чи є ви людиною чи роботом, після успішного завершення ви отримаєте винагороду BNB миттєво на свій криптовалютний гаманець.

БОНУСНА ПОРАДА

Щоб збільшити ваші шанси на отримання винагороди BNB, я раджу вам також приєднатися до їхньої спільноти.

(УВІЙТИ НА САЙТ РОЗДАЧІ)

2) CryptoTab Browser - заробіток біткоїнів за допомогою браузера

CryptoTab Browser має унікальний вбудований алгоритм майнінгу, який дозволяє заробляти безкоштовні біткоїни під час серфінгу в інтернеті. Виплати здійснюються щодня без жодних комісій.

Crypto Browser має понад 25 мільйонів користувачів з більш ніж 220 країн і є надійним сайтом. Вони пропонують 200 тис. настроюваних розширень, тому ви не втратите можливості при переході з Chrome, Firefox, Edge та інших популярних браузерів.

3) Freecash.com - заробляйте біткоїни за перегляд відео

Freecash.com - найшвидше зростаючий сайт для заробітку в Інтернеті. Користувачі вже заробили понад $14 000 000, заповнюючи опитування, виконуючи завдання, граючи в ігри або реєструючись. Якщо ви заробили гроші, ви можете миттєво вивести їх за допомогою Bitcoin та кількох інших криптовалют, PayPal, банківських переказів, подарункових карток та багато іншого.

4) Freebitcoin - заробляйте біткоїни, проходячи опитування

Freebitcoin - це легальний сайт для заробітку безкоштовних біткоїнів, який вже виплатив ~9 біткоїнів.

Ви можете заробити, беручи участь у

  • Лотереях

  • OfferWal

  • Referral Content

  • Faucet

  • Граючи в ігри

  • Опитування та багато іншого.

Вам потрібно заповнити 10 заявок на кран, перш ніж вимагати виплат.

5) BTCBux - Заробляе за допомогою біткойн-кранів

BTCBux - ще один авторитетний сайт для заробітку BTC на перегляді реклами, офферів, створенні коротких посилань, кранів тощо. Виплати здійснюються негайно.

6) Грайте в мобільні або онлайн-ігри, щоб заробити біткоїни

Існує дуже багато онлайн-ігор, які винагороджують невеликими сумами біткоїнів у якості призу. Це працює подібно до біткойн-кранів. Винагороди в біткоїнах заохочують користувачів грати в ігри та переглядати рекламу.

Таким чином, ігри стали чудовим джерелом для рекламодавців, щоб достукатися до людей, пропонуючи їм призи в біткоїнах. Однак сума винагороди, як правило, дуже низька. Приклад: https://axieinfinity.com/

7) Lolli - винагорода за покупки

Ви також можете заробляти безкоштовні біткоїни, здійснюючи звичайні покупки в Інтернеті за допомогою компаній, що пропонують винагороду за покупки. Для цього вам потрібно завантажити розширення для вашого браузера. Коли ви перевіряєте різні продукти, ви будете заробляти кешбек за свої покупки у вигляді певної кількості біткоїнів.

Наприклад, Lolli дає вам безкоштовний біткойн, коли ви робите покупки в більш ніж 1000 найкращих магазинах. Все, що вам потрібно зробити, це завантажити цей додаток і почати заробляти. Поки що доступний лише для США.

8) Roundlyx - Підсумовує щоденні транзакції

Roundlyx підсумовує ваші щоденні транзакції і конвертує їх у криптовалюту. Наприклад, якщо ваш мобільний рахунок становить $1,25, Roundlyx округлить його на $0,75, що в сумі складе $2. $0,75 будуть інвестовані в криптовалюту на ваш вибір на обраній вами біржі.

Це дозволить відповідально підходити до усереднення витрат у доларах, зберігаючи при цьому активи на вашому рахунку в безпеці.

9) Написання та дослідження інформаційних продуктів

Деякі криптовалютні блоги, новини та форуми платять вам криптовалютою за те, що ви ділитеся своїми думками і пишете для них. Однак для цього ви повинні мати ґрунтовні знання про галузь. Ви можете знайти різні вакансії з написання статей для різних крипто-блогів та новинних видань на таких сайтах, як Coinality.

Наприклад, криптовалютні форуми, такі як Bitcointalk, пропонують своїм постійним учасникам можливості монетизації. Це дозволяє компаніям рекламувати свій продукт або послугу в підписі до постів.

10) Cryptohopper - арбітражна торгівля

Арбітраж - це найбезпечніший спосіб заробити на торгівлі криптовалютою. Він надає вам можливість купити певний актив за певною ціною. Потім ви можете негайно продати його в іншому місці за вищою ціною.

Щоб знайти такі можливості для отримання біткоїнів від арбітражу, потрібно враховувати різницю в цінах між біржами, швидкість переказу фіатних грошей та обмеження доступу. Тому багато трейдерів використовують торгових ботів для автоматизації цього процесу. Бот може працювати 24×7 і торгувати за визначеними вами правилами та стратегіями. Cryptohopper - найбільш рекомендований бот для торгівлі криптовалютою.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

620.6KПрочитань
11Автори
463Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається