15 зарубіжних сайтів на яких може заробляти навіть ледачий

Це веб-сайти, які дійсно працюють прямо зараз. І якщо ви шукали способи заробітку в Інтернеті, то ви в правильному місці.

Сайт номер один, буквально один з найкращих сайтів для заробітку в Інтернеті - це Digistore24.

Сайт №1

Отже, digistore24.com - це, по суті, маркетплейс різних продуктів, на які ви можете підписатися і отримувати комісію кожного разу, коли ви посилаєте когось на один з цих продуктів.

Звідти ви можете вибрати безліч різних продуктів у різних нішах для просування. І коли ви знайдете товар, який вам сподобається, просто натисніть кнопку "Просувати" поруч із цим товаром.

І тоді Digistore згенерує вам чарівне посилання, яке ви зможете використовувати для просування в Інтернеті.

Якщо ви реєструєтесь для просування продуктів, створюєте власний курс чи щось інше, я наполегливо рекомендую переконатися, що це цифровий продукт, тобто, коли хтось купує його, йому не потрібно чекати на доставку чи щось інше. Вони отримують його автоматично.

З вашого боку немає жодних витрат на виконання замовлення. А по-друге, я рекомендую стягувати плату щонайменше від ста доларів.

Але в більшості випадків я рекомендую брати від 500 до тисячі доларів. Це тому, що ви не тільки заробите більше грошей, але й люди, які купують програму, з більшою ймовірністю почнуть діяти за допомогою неї.

Якщо ви просуваєте програму вартістю в тисячу доларів і отримуєте 50% від кожного продажу, тобто 500 доларів за продаж, то вам буквально потрібно мати лише 20 продажів на місяць, щоб заробити десять тисяч доларів.

Тож тепер ви, можливо, починаєте бачити потенціал цього, і ви можете заробити багато грошей.

Це можливо на сто відсотків. І спосіб, яким вони це роблять, - це партнерський маркетинг.

>>> Digistore24 🔗

Веб-сайт №2

Веб-сайт номер два для заробітку в Інтернеті - це clickbank.com. ClickBank дуже схожий на Digistore.

Це партнерський маркетплейс, на якому є безліч інших продуктів для просування. Тож якщо ви не бачите нічого хорошого на Digistore, не соромтеся зазирнути на ClickBank.

>>> Clickbank 🔗

Сайт №3

Сайт номер три - це Google Opinion Rewards.

Насправді це додаток, який ви можете завантажити на свій телефон і буквально просто відповідати на випадкові запитання. І компанія Google, яка створила цей додаток, заплатить вам за це реальні гроші.

Можливо, ви скажете: "Салмане, це звучить занадто добре, щоб бути правдою".

Але я перевірив. Це законно.

Його створила одна з найбільших компаній у світі, Google, тому що їм потрібні дані від реальних користувачів їхніх продуктів, щоб зрозуміти, що вони можуть покращити.

Їм потрібно вивчити демографічні дані тощо. І вони просто ставитимуть випадкові запитання на кшталт: "Яка ваша улюблена їжа?" і тому подібне. Я знаю, що це звучить божевільно, але вони насправді платять за це гроші.

Не сподівайтеся розбагатіти на цьому.

Ви заробите пару додаткових доларів на стороні, роблячи це.

Але це те, на що варто звернути увагу. І я хочу зробити застереження. Існує багато шахрайських веб-сайтів з опитуваннями.

Тому тільки тому, що один з них є законним, як Google Opinion Rewards, це не означає, що всі вони однакові.

>>> Google Opinion Rewards 🔗

Сайт №4

Сайт номер чотири - shutterstock.com.

Це сайт, де ви можете продавати стокові фотографії або відео. І вам не обов'язково бути професійним фотографом, щоб продавати свої фотографії або відео.

Ви можете буквально використовувати свій телефон за будь-яких обставин, і це буде просто чудово.

Крім того, існує безліч різних веб-сайтів з фото- та відеоматеріалами, на яких ви можете їх продавати. Наприклад, є такі сайти, як foap.com, на які ви можете зазирнути, і де компанії також купуватимуть ваші фотографії та відео.

У вас є Storyblocks, Pond5 і безліч інших.

>>> Shutterstock 🔗

Сайт №5

Веб-сайт номер п'ять - це самокати Lime.

Ви, мабуть, бачили тенденцію, коли в різних містах світу з'являються самокати, на яких можна їздити.

Насправді, вони можуть бути навіть у вашому місті. І ви можете заробляти гроші, завантаживши додаток Lime і зареєструвавшись, щоб стати так званим "фрешмейкером".

Lime - це компанія, яка пропонує ці електричні самокати, і їм потрібні ці фрешмейкери або люди, щоб їздити по місту, коли люди не їздять на самокатах, а потім підзаряджати їх.

І якщо у вас є машина або інший транспортний засіб, ви можете знайти ці самокати, підключити їх до електромережі, зарядити і заробити на цьому гроші.

Щодо того, скільки ви можете заробити, Lime платить від $20 до $30 на годину. І якщо ви бачите, що Lime недоступний у вашому місті чи країні, ви можете пошукати еквівалент, тому що є безліч подібних сервісів, таких як Bird, наприклад, які також з'являються в містах по всьому світу.

>>> Lime Scooters 🔗

Веб-сайт №6

Веб-сайт номер шість - scribie.com.

Зараз Scribby - це веб-сайт, де люди, такі як ютубери, компанії та інші люди, які мають відео- та аудіоматеріали, можуть завантажувати їх на Scribby.

А потім вони платять так званим транскрибаторам, якими ви можете стати.

Якщо ви буквально просто слухаєте аудіо або дивитеся відео, а потім друкуєте те, про що йдеться у відео. Щодо того, скільки вони платять за це, то вони платять від 5 до 20 доларів за годину контенту, який ви транскрибуєте.

Вони також полегшують роботу, надаючи автоматизований транскрипт, а потім ви просто переглядаєте його, переконуєтеся, що всі орфограми збігаються, що граматика правильна, і все інше.

>>> Scribie 🔗

Веб-сайт №7

Сайт номер сім - Upwork.com.

Ви можете зареєструватися як фрілансер за будь-якою навичкою, якою володієте, або якщо ви хочете навчитися якоїсь навички, ви можете зробити це на YouTube, а потім перенести свої навички на такі місця, як Upwork, зареєструватися, а потім допомагати людям з роботою.

Вам можуть платити погодинно або за виконані завдання.

>>> Upwork 🔗

Сайт №8

Веб-сайт номер вісім для заробітку в Інтернеті - це enrollapp.com. Це сайт, на якому ви можете зареєструватися, щоб протестувати веб-сайти різних підприємств і компаній в Інтернеті.

А потім звітуєте і надаєте дані цьому веб-сайту про те, що вам сподобалося на ньому, що не сподобалося. По суті, ви виступаєте в ролі тестувальника для цього веб-сайту.

І компанія отримує дуже цінні дані, які потім може використати, щоб зробити сайт кращим.

І вони платять вам за це гроші.

>>> Enroll App 🔗

Сайт №9

Веб-сайт номер дев'ять - це Udemy.com.

Зараз Udemy - це онлайн-платформа для обміну навичками, де ви можете записати, як ви навчаєте чогось, а потім люди можуть купити ці уроки, які ви продаєте на Udemy.

Багато курсів на Udemy - це буквально просто записи з екрану, які ви можете легко зробити за допомогою чогось на кшталт OBS Studio, а потім чогось на кшталт Google Slides, щоб зробити слайд-шоу.

І що круто в Udemy, так це те, що вони фактично просувають ваш курс для вас.

На мою думку, в довгостроковій перспективі це не найкраща платформа для продажу ваших курсів чи знань в Інтернеті.

Це пов'язано з тим, що вони забирають близько половини всіх грошей, які ви там заробляєте.

Але, як я вже казав, це компроміс. Вони також трохи просувають його для вас. Таким чином, ви можете залучити кілька студентів.

І я думаю, що якщо ви абсолютний новачок, це може бути чимось, що варто розглянути, якщо ви хочете заробити трохи додаткових грошей на стороні, але не обов'язково хочете виходити і рекламувати свій курс.

Але як тільки ви почнете заробляти реальні гроші в Інтернеті на своєму онлайн-курсі, я рекомендую перейти на щось на кшталт kajabi.com, тому що ви зможете заробляти набагато більше грошей.

>>> Udemy 🔗

Сайт №10

Веб-сайт №10 для заробітку в Інтернеті - це gumroad.com.

Зараз Gumroad - це також веб-сайт, де ви можете продавати такі речі, як курси.

Але найкрутіше в Gumroad те, що ви також можете продавати так звані цифрові продукти.

Це можуть бути електронні книги, путівники, PDF-файли чи будь-що інше, повністю цифрове.

І так само, як і онлайн-курси, будь-які цифрові продукти мають практично нульові витрати на реалізацію.

Отже, як тільки ви продаєте його, ви залишаєте собі практично весь прибуток.

>>> Gumroad 🔗

Веб-сайт №11

Веб-сайт №11 - це GoTranscript, який дозволяє слухати аудіо, дивитися відео, просто друкувати те, про що говорять.

А середній заробіток на GoTranscript становить близько 150 доларів на місяць. Але максимальний заробіток становить $1,250 на місяць.

Ви можете працювати стільки, скільки хочете, а потім отримувати регулярні щотижневі виплати через PayPal.

>>> Go Transcript 🔗

Веб-сайт №12

Веб-сайт №12 - це Rev.com, також сайт для транскрибування, але найкрутіше в Rev те, що він надає вам кілька різних варіантів транскрибування.

Наприклад, ви можете просто робити прямі транскрипції, коли ви записуєте те, що говорите. Ви можете робити хронометраж, коли ви записуєте те, що говориться, а потім синхронізуєте його з відео.

І вам платять відповідно до обсягу роботи, яку ви виконуєте. А ще ви можете робити субтитри різними мовами і таким чином заробляти більше грошей.

Отже, якщо ви знаєте іншу мову, це може бути для вас.

>>> Rev.com 🔗

Веб-сайт №13

Веб-сайт номер 13 - це Voices.com.

Якщо у вас є голос і ви вмієте розмовляти, це може бути сайт, який варто розглянути.

Це пов'язано з тим, що існує безліч різних компаній, власників бізнесу та каналів на YouTube, які шукають людей для читання сценаріїв, щоб вони могли знімати свої відео, робити презентації тощо.

І все, що вам потрібно зробити, це купити пристойний дешевий мікрофон, який коштує буквально 30 доларів, а потім просто читати сценарії.

Тонни людей, яких я знаю, зробили кар'єру на повну ставку, займаючись цим.

>>> Voices.com 🔗

Веб-сайт №14

Веб-сайт номер 14 - Clarity.fm. Якщо ви володієте будь-якими навичками в чомусь, що може зацікавити інших людей, замість того, щоб продавати онлайн-курс, як це можна зробити на Udemy, ви також можете допомагати консультувати людей по телефону.

Просто телефонуйте людям і відповідайте на їхні запитання на певну тему.

Якщо ви зайдете на Clarity.fm, то побачите там безліч різних людей з різними навичками та професіями, які беруть до $10 або $15 за хвилину спілкування з людьми та надання їм допомоги.

>>> Clarity.fm 🔗

Веб-сайт №15

Веб-сайт №15 - Care.com, і це може бути хорошим сайтом для заробітку грошей у місцевості, де ви, можливо, перебуваєте.

Тому що ви можете зареєструватися, щоб допомагати людям з такими речами, як прибирання, догляд за собаками чи котами, репетиторство, догляд за дітьми і тому подібними речами.

Тож якщо це те, що вас цікавить, ви можете перевірити це.

>>> Care.com 🔗

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

624.1KПрочитань
11Автори
464Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається