23-річна Snapchat-модель створила ШІ-версію самої себе та монетизує це.

23-річна Snapchat-модель створила Caryn AI, ШІ-версію самої себе, та пропонує її як «віртуальну подружку», отримуючи по $70 тис. на тиждень

Керін Марджорі, яка має 1,84 млн підписників, створила голосовий чатбот Caryn AI на базі технології OpenAI GPT-4 API, якій пропонує як «віртуальну подружку» для спілкування та флірту.

ШІ було натреновано на відео з Youtube-каналу Керін Марджорі (зараз все відео вже видалено), а усього на його розробку пішло понад 2000 годин. Доступ до Caryn AI коштує $1 за хвилину і, за припущенням Fortune, обмежене бета-тестування чатбота приносить дівчині більше ніж $70 тис. на тиждень. Після запуску сервісу на повну чатбот може заробляти до $5 млн на місяць.

Здається західний світ і блогери дуже близькі до того, що будуть у всіх персоналізовані автовідповідачі-графічні аватари .які не є ними, але зможуть базово реагувати голосом і тоном як вони.

I noticed Joi has her face type listed as “classic”. This could be why the  Joi we see in adverts share the same face because it's default. :  r/bladerunner
Один із прикладів персоналізованої віртуальної істоти
Blade Runner 2049 and the Role of Joi in a Joyless World | Den of Geek
you look lonely i can fix that

Я особисто Керін не знаю, але чомусь підозрюю, що ця вся монетизація не задля допомоги людям. Бо це не є допомогою. Можливо в майбутньому виникнуть нові залежності людей, коли вони сумують за V-tube-рами, ось такими віртуальними асистентами-клонами акторів чи блогерів. Але шлях до залежності ніяк не може бути рукою допомоги. Будемо слідкувати, і запитувати: чи наближає AI до дистопічного світу, показаних раніше в кіно, написаних в книжках?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ОО
Овдієнко Олексій@ol_ovd

115Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 10 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається