40$ щодня на тестуванні сайтів 💸 Дядько Франклін

Навіщо потрібно тестувати сайти:

• Для замовників - перевірка зручності використання проекту цільовою аудиторією.

• Для виконавців - джерело фінансового доходу.

Як почати заробляти?

Для початку вам потрібно буде зареєструватися на ресурсі, який виступає посередником між виконавцем і замовником. Посилання на сервіси будуть в кінці статті. Далі вам доведеться завантажити спеціальну програму для роботи або встановити розширення для браузера. Після того, як ці кроки будуть виконані, ви будете періодично отримувати замовлення. Виконавець отримає грошову винагороду тільки після того, як звіт буде перевірений замовником. В іншому випадку роботодавець може відмовити в оплаті через якісь недоліки.

Виконання завдань:

Як завжди, весь хід виконання замовлення і інформація, яку необхідно вказати в звіті, прописується в технічному завданні. Найчастіше в звіті про виконану роботу потрібно максимально детально заповнити опитувальник, виявивши недоліки в ході виконання завдання з тестування сайту. В принципі, нічого складного там немає, потрібно досить добре розуміти суть замовлення і розбиратися в зручності сайтів.

До роботи слід підходити максимально відповідально, адже такі проекти мають досить сувору модерацію, рейтингову систему, від якої безпосередньо залежить заробіток. Перед реєстрацією дуже бажано протестувати свої навички в спеціалізованих програмах і пройти навчання. В крайньому випадку, переглянути кілька відео у відкритому доступі. До того ж, там все пояснюється чітко і зрозуміло.

Чому варто працювати тестувальником веб-сайтів?

• По-перше, тестувати сайти може абсолютно кожен користувач інтернету.

• По-друге: не потрібно шукати нові завдання. Система сама надсилатиме запрошення на виконання завдань. Єдине, що вони підбираються з урахуванням професійних навичок, статі, інтересів і хобі виконавця. Якщо ви не підходите за якимись параметрами, то доведеться запастися терпінням, поки завдання не прийде.

• По-третє: працювати можна в будь-який зручний час, його обирає сам виконавець. Немає дедлайну, протягом якого користувач повинен надіслати звіт про виконану роботу.

Сервіси для роботи:

esterwork.com

Ubertesters.com

Usertesting.com

Userfeel.com

Testbirds.com

Test.io

Utest.com

Userlytics.com

Trymyui.com

Testlio.com

Enrollapp.com

bertesters.com

Деякі з сайтів можуть працювати тільки з VPN. Крім того, ви можете загуглити щось на кшталт "заробіток на тестуванні сайтів" і знайти ще більше подібних сайтів.

Бажаю тобі профіту!🤑

ТЕЛЕГРАМ

На зв’язку 🤝 Дядько Франклін

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дядько Франклін
Дядько Франклін@franklin_corp

Money making в телеграмі

896Прочитань
0Автори
7Читачі
На Друкарні з 28 березня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається