У цій статті я покажу вам, як заробляти гроші за допомогою медіума і скільки способів заробляти гроші за допомогою медіума.

Багато людей прокручують історії Medium, щоб знайти способи заробити гроші або отримати нову інформацію, але за допомогою Medium можна заробляти гроші.

Існує не тільки один спосіб монетизації (платна підписка), але й багато інших способів середнього блогу.

Якщо ви блогер, то знаєте, скільки способів заробити на блозі: деякі люди називають 7 різних способів заробітку.

Medium - це також блогерська платформа, де ви можете ділитися своїми думками та інформацією.

Як і блог, ви не можете оптимізувати його під свої потреби, але ви можете знайти багато способів заробляти гроші.

Ви можете монетизувати свій блог за допомогою наступних методів

1. Medium Partner Program

Це найкращий спосіб монетизації вашого блогу, вам потрібно лише 100 підписників, і ви можете подати заявку на участь у партнерських програмах для деяких конкретних країн.

Люди заробляють на життя за допомогою партнерської програми, тож і ви можете спробувати цей варіант.

2. Партнерський маркетинг

Існує другий спосіб, яким я особисто інколи заробляю гроші на партнерському маркетингу. Коли я пишу статтю, я просто розміщую на ній кілька партнерських посилань.

Просто пам'ятайте, що вам потрібно вибирати партнерський продукт з розумом, і якщо ви є користувачем продукту, то ви можете рекомендувати його іншим. це найкращий спосіб заробити гроші для тих, хто не має партнерської програми.

Зверніть увагу, що вам потрібно згадати, що ви включаєте партнерські посилання в статтю, тому що так сказано в середньострокових умовах.

3. Продавайте продукт

Якщо у вас є аудиторія, ви можете продати їй цифровий або фізичний продукт, якщо ви хочете продавати товари, то я рекомендую продавати цифрові продукти.

Ви маєте певний вплив на людей і можете продати їм те, що їм потрібно, якщо ви створюєте контент про копірайтинг, ви можете продавати електронні книги або свої секрети копірайтингу, і все, що ви можете продати, пов'язане з копірайтингом.

Medium - це велика платформа, і ви можете добре заробити, використовуючи цю платформу.

4. Продайте курс

Ви можете створити курс і продати його. На Medium автори створюють курси і заробляють мільйони доларів. ви також можете створити деякі курси, пов'язані з вашою нішею.

Існує кілька платформ, таких як click funnel, system.io, kajabi, getresponce і т.д. Ви можете створити обліковий запис і почати завантажувати курси на них.

Якщо ви хочете почати безкоштовно, почніть з Udemy, це безкоштовно, і ви можете легко завантажити курс і просувати його в соціальних мережах.

Але якщо ви думаєте про свій бізнес серйозно, то проконсультуйтеся з бізнес-тренером в Інтернеті.

5. Email-розсилка

Якщо у вас є аудиторія, яка читає ваші статті, а потім також підписується на вашу розсилку, розсилка - найкращий спосіб залучити аудиторію на свій бік.

Ви можете створити електронну книгу або шаблон поняття, щоб отримувати електронні листи, коли ви збираєте електронні листи, тоді ви можете надсилати їм щотижневу розсилку.

У розсилці ви маєте свою аудиторію на електронній пошті, ви можете надсилати електронні листи та продавати свої товари за допомогою електронних листів.

Просто пам'ятайте, що ви отримуєте електронні листи за надсилання цінної інформації, якщо ви надсилаєте спам і в кожному листі ви надсилаєте партнерські посилання, то вони ніколи нічого не купують і можуть відписатися від вас.

6. Продавайте свої послуги

Ви можете продавати свої послуги, використовуючи середню аудиторію, якщо у вас є навички, то ви можете просувати свою послугу через середню статтю або інформаційний бюлетень.

Ви можете вказати посилання на свої соціальні мережі у своїй біографії, і ви можете забронювати зустріч, або ви можете вказати свою електронну пошту у своїй біографії, якщо комусь потрібна ваша послуга, вони можуть написати вам, і ви можете продати їм послугу.

Якщо у вас немає ніяких навичок, то навчіться чомусь, тому що вам не потрібно залежати від курсів або продуктів.

Я також маю навички веб-дизайну та відеомонтажу і продаю свої послуги на Fiverr та інших соціальних мережах.

7. Коучинг

Я бізнес-тренер з онлайн-бізнесу, навчаю людей основам онлайн-бізнесу та допомагаю людям розпочати свої онлайн-курси або коучинг, тобто навчаю людей, як розпочати коучинг та бізнес-курси.

Ви також можете почати навчати людей навичкам, якими ви вже володієте, і якщо ви чогось навчилися, то навчіть людей, як це робити.

Я знаю, як почати курс або як почати коучинг, як залучати клієнтів і будувати міцні зв'язки та підписників у соціальних мережах.

І є ще багато способів заробляти гроші на Medium, вам просто потрібно почати писати і будувати аудиторію, тоді ви зможете заробляти гроші.

Надавайте безкоштовну підтримку та допомагайте людям, і тоді вони зможуть розвиватися, а ви - рости разом з ними.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.1KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається