Публікація містить рекламні матеріали.

AirDrop від Grass на блокчейні Solana - фармим крипту без вкладень

GetGrass
GetGrass

Grass - це проект штучного інтелекту на блокчейні Solana представила AirDrop (винагорода в токенах компанії), який пройде в найближчі місяці, попередньо 1-2 квартал 2024 року. Простими словами ранні користувачі заробляють бали, які пізніше можна буде обміняти на токен Grass і продати його. Проект підтримали Binance та ByBit.

Ось що повідомляє сама компанія GetGrass:

Як ранній користувач, ви не тільки отримуєте винагороду за продаж невикористаної пропускної спроможності, але й отримуєте частку в майбутній мережі, яка зможе індексувати всю мережу. Ми прагнемо винагородити наших перших користувачів, надавши їм частку в мережі, що має стати джерелом істини для децентралізованого ІІ. Закріпіть своє місце сьогодні у цій революції та станьте частиною чогось, що змінить онлайн світ.

Спочатку розглянемо, що це за компанія та яке фінансування вона зібрала.

Мета Grass — створити децентралізовану мережу з продажу інтернету, що не використовується, фізичних осіб по всьому світу. Купуватимуть трафік лише компанії, внесені проектом до списку благонадійних. Grass розроблена Wynd Network, в який вклалися великі інвестори Solana, в першу чергу Кайл Самані з фонду Multicoin.

Grass нагадує Solana проект Helium (HNT), який зі схожим складом інвесторів розкрутили до FDV $5 млрд. Токен від Grass так само вийде на Solana. Її потужності вже використовує децентралізований AI протокол Bittensor ,токен TAO (це проект, який зробив у 2023 році більше 20 іксів і став одним із найбільших проектів наративу AI з капіталізації).

Wynd Network, команда Grass, оголосила про успішне завершення стартового раунду вартістю 3,5 мільйона доларів на чолі з Polychain Capital & Tribe Capital. В результаті наступного раунду загальне фінансування Wynd досягло $4,5 млн.

Запущена у червні, Grass - це децентралізована мережа веб-скрейпінгу з акцентом на перетворення загальнодоступних веб-даних на набори даних ІІ. Мережа має намір мобілізувати мільйони домашніх інтернет-з'єднань для використання під час очищення та перевірки даних з Інтернету. Цей тип веб-даних, зібраних оптом, є невід'ємною частиною розробки моделей ІІ та операцій багатьох інших галузей.

За його засновників, веб-скрейпінг може значно виграти від децентралізованої моделі.

Як децентралізований оракул для ІІ, Grass буде створювати набори даних, які можна буде відстежити до їхнього походження, що дозволить людям отримувати справедливу компенсацію за їхній внесок у розвиток Інтернету. Ми вивчили безліч способів зробити публічні веб-дані більш доступними для проектів ІІ з відкритим вихідним кодом і вважаємо, що децентралізація - єдиний спосіб досягти цього як з етичної, так і з економічної точки зору.

Wynd Network

Додаткове фінансування раунду було надано Bitscale, Big Brain, Advisors Anonymous, Typhon V, Mozaik та інші. Фінансування буде стратегічно використано для покращення технологічної інфраструктури Grass, розширення її мережі вузлів та вдосконалення процесу перевірки даних.

Як почати заробляти бали Grass

Для фармінгу балів Grass достатньо зареєструватися та запустити програму в Chrome або Android пристрої. Розширення самостійно завантажує пропускну здатність інтернет каналу, що не використовується, не гальмуючи швидкість з'єднання. Ми протестували розширення Grass, воно не гальмує інтернет з'єднання та комп'ютер, і дозволяє продовжувати комфортно працювати, формуючи поінти. Повноцінні програми для iOS та Android компанія обіцяє випустити трохи пізніше.

Інструкція для фармінгу Grass на ПК (браузер Chrome):

1. Проходимо реєстрацію на офіційному сайті https://app.getgrass.io/register/

2. Після реєстрації в самому обліковому записі натискаємо Connect і встановлюємо розширення в браузер.

3. Заходимо у розширення та авторизуємося використовуючи дані при реєстрації (логін та пароль).

4. Після авторизації фарм поінтів Grass починається автоматично. У розширенні при натисканні кнопки Open Dashboard можна побачити кількість сформованих токенів і т.д.

Інструкція для фармінгу Grass на Android:

1. Встановлюємо браузер Lemur з Google Play- ТИК .

2. Через нього проходимо реєстрацію на офіційному сайті https://app.getgrass.io/register/

3. В обліковому записі натискаємо кнопку Connect, відкриється сторінка офіційного магазину розширень Google Chrome, де потрібно натиснути Add і додати розширення Grass до браузера Lemur.

4. Натиснути в браузері на другу кнопку праворуч у нижньому рядку та відкрити встановлене розширення Grass, там ввести логін та пароль та простежити, щоб з'єднання було встановлено.

5. Для фарма поїнтів бажано тримати телефон на зарядці з відкритим додатком. Щоб увімкнути екран, у режимі розробника ввімкніть відповідну опцію в розширених налаштуваннях.

Підсумок:

Що більше ви наформите токенів, то більше токенів Grass можна отримати при роздачі.

Я використовую один аккаунт на роботі, комп'ютер стоїть цілодобово включеним. Другий обліковий запис на комп'ютері коли знаходжуся вдома, і Android колись поза домом.

Враховуючи, що в цьому проекті зовсім не треба вкладати свої кошти – це подарунок, який можна монетизувати і добре заробити!

Galxe квести для аірдропу GRASS

Ви можете отримати додаткові нагороди при AirDrop за участь у кампанії Touch Grass на платформі Galxe.

Що треба зробити:

1. Встановити GRASS , якщо з якоїсь причини досі не встановили розширення.

2. Переходимо на GALXE та виконуємо прості дії (Лайк/Ретвіт/Дискорд).

3. Фармуємо поінти Grass і чекаємо на аірдроп.

Увага! Виконання завдань доступне з 13.02.2024 до 30.04.2024.

Запитання та відповіді щодо проекту GetGrass

Що таке Grass?

Кожен має підключення до інтернету з певною пропускною здатністю на місяць, але майже ніхто не використовує його всю. Grass - це мережа для продажу цієї пропускної спроможності корпораціям та установам з набором програм, які роблять це у фоновому режимі вашого телефону чи комп'ютера. Кінцевим результатом є пасивний прибуток від продажу ресурсу, про який ви навіть не знали.

Що я зароблю у Grass?

Як ранній користувач, ви не тільки отримуєте винагороду за продаж пропускної здатності, що не використовується, але й отримуєте частку в майбутній мережі, яка може індексувати всю мережу. Grass прагне винагороджувати ранніх користувачів, надаючи їм частку в мережі, що має стати джерелом інформації для децентралізованого ІІ.

Хто купує пропускну спроможність, яку продає Grass?

Пропускна спроможність Інтернету необхідна комерційним підприємствам у величезній кількості галузей, але дедалі більше, відповідь - лабораторії штучного інтелекту.

Як Grass використовується компаніями AI Labs?

Для навчання моделі ІІ потрібна безліч веб-даних, до яких лабораторії можуть отримати доступ тільки в загальнодоступній мережі. Grass допомагає їм зробити це двома способами: по-перше, це дозволяє лабораторіям штучного інтелекту безпосередньо вишкрібати Інтернет для веб-даних для навчання своїх моделей ІІ, а по-друге, він також може безпосередньо постачати їм набори даних. Ці набори даних куруються Grass з використанням власної мережі вузлів, яка призначена для веб-скріплення. Ця універсальність робить Grass цінним інструментом для лабораторій штучного інтелекту як у пошуку необроблених даних, так і надання структурованих, готових до використання наборів даних для розробки ІІ.

Як захистити мої персональні дані під час використання Grass?

Коли ви використовуєте програму, ваші особисті дані не отримують доступу і не використовуються ні Grass, ні Wynd Network. Розширення для браузера Grass не має доступу до будь-яких даних на вашому комп'ютері. Ви можете використовувати Grass з впевненістю, знаючи, що ваші особисті дані у безпеці.

Коли я додаю веб-розширення Grass, воно каже: «Прочитайте та змініть усі ваші дані на веб-сайтах, які ви відвідуєте», чому?

Це стандартна роздільна здатність для багатьох плагінів Chrome і жодним чином не передбачає, що Grass має доступ до будь-якої вашої особистої інформації. Все це означає, що ви дали нам свою адресу електронної пошти під час реєстрації.

Що таке Wynd Labs?

Wynd Labs є материнською компанією, яка фінансує Grass та ретельно перевіряє покупців, зацікавлених у купівлі пропускної спроможності в мережі.

Чи існують обмеження при використанні Grass?

Якщо два або більше облікових записів знаходяться в одній мережі Wi-Fi, щоденний дохід від часу безвідмовної роботи буде розділений між двома обліковими записами.

Як мені отримати свої нагороди?

Під час фази бета-тестування ви зароблятимете окуляри Grass. Наприкінці бета-версії вони будуть ретроактивно перетворені на токени мережі.

Що таке пропускна спроможність інтернету?

Пропускна здатність визначає здатність вашого інтернет-з'єднання передачі інформації. Уявіть смугу пропускання як трубу з водою, що протікає в ній, діаметр труби представляє пропускну здатність з'єднання - чим ширша труба, тим більше води вона може нести одночасно і тим швидше вона може текти. Grass дозволяє монетизувати пропускну здатність, що не використовується. Якщо ви платите за безлімітний домашній або робочий Wi-Fi, дуже ймовірно, що у вас простоює пропускну здатність, і Grass полегшує його продаж, щоб отримати пасивний дохід.

Хто використовує мою пропускну здатність інтернету, що не використовується?

Grass дозволить вам продавати пропускну спроможність інтернету, що не використовується, компаніям, які ретельно перевіряються Wynd Network. Ці компанії включатимуть фонди Fortune 500, а також такі установи, як коледжі та університети.

Чому покупцям потрібна моя пропускна спроможність інтернету, що не використовується?

Покупці шукають пропускну здатність Інтернету, що не використовується, для доступу до більш різноманітного спектру IP-адрес, що дозволяє їм переглядати певні веб-сайти з точки зору роздрібної торгівлі. Використовуючи вашу пропускну здатність Інтернету, що не використовується, вони можуть проводити маркетингові дослідження або виконувати такі завдання, як веб-скрапінг для навчання ІІ. Це дозволяє покупцям отримати доступ до послуг, які вони інакше не могли б отримати, і все це, поки ви отримуєте пасивний дохід.

Чи можу я завантажити Grass на кілька пристроїв?

Хоча ви можете завантажити Grass на декількох пристроях, якщо всі вони підключені до однієї мережі Wi-Fi, ви отримаєте поділ на 24 години безвідмовної роботи між усіма обліковими записами в мережі.

Чи можу я створити кілька облікових записів, щоб заробити більше?

Кожному користувачеві дозволено лише один обліковий запис. Ви можете додати більше одного пристрою під свій обліковий запис - наприклад, якщо у вас є комп'ютер і мобільний пристрій - але ви ризикуєте бути заблокованим, якщо спробуєте грати в реферальну програму, надіславши себе під кількома обліковими записами.

Що таке система епохи Grass?

Епохи – це різні періоди часу, протягом яких ви можете накопичувати бали, які можна побачити на знімку на панелі приладів. Наша система Epoch візуалізує щомісячний заробіток на бали. Панель інструментів покаже вам скільки ви заробляли щомісяця.

Як працює реферальна система?

Прямі реферали: Коли ви приєднаєтесь до Grass, ви отримаєте унікальне реферальне посилання. Поділіться цим посиланням з іншими. Якщо хтось використовує ваше посилання для завантаження та використання Grass, ви отримуєте бонус. Ви отримуватимете 20% від Grass Points, які вони накопичують, безперервно. Це означає, що чим активнішими вони, тим більше очок ви отримуєте.

Другий рівень рефералів: Якщо ваш прямий реферал успішно запрошує іншого користувача, ви заробляєте додаткові 10% очок безвідмовної роботи, які накопичується цей вторинний реферал. Цей бонус продовжується, збільшуючи ваш заробіток до тих пір, поки вони залишаються активними у Grass.

Третій рівень рефералів Система розширюється далі. Якщо вторинний реферал із вашої мережі запрошує когось іншого, ви отримуєте додаткові 5% балів за час безвідмовної роботи, зароблених цим рефералом.

Реферальні бонуси: Коли ви приєднуєтеся до Grass на запрошення, ви отримуєте 5000 бонусних балів, за умови, що час безвідмовної роботи складе 100 годин. Коли ви направляєте когось у Grass, ви отримуєте 2500 бонусних балів за умови, що ваш реферал досягне 100 годин безвідмовної роботи.

Таким чином, чим більше активних користувачів ви запрошуєте, тим більше винагороди. Це комплексна система, яка цінує та винагороджує ваші зусилля з розвитку співтовариства Grass.

Посилання на GetGrass

P.S. Поповнити крипту на 100 грн швидко та без регістрацій - ТЕЛЕГРАМ-БОТ

Все чим я користуюсь в одній статті - Каталог крипто-початківця

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ігор Р
Ігор Р@ihorR

Тестнет, аірдоп. майнинг.

61.2KПрочитань
6Автори
72Читачі
На Друкарні з 15 березня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Добрий день! Питання щодо проєкту Grass, ніде не сказано, як виводити поїнти наприклад, на карту будь якого банку чи взагалі чи існує така можливість чи це все працює на добровільних засадах. Такої можливост наразі немає, чи буде створена ніхто ніякої гарантіїї надати не може

Вам також сподобається