Catizen коли лістинг? Що за гра?

🔔З'явилися важливі новини про майбутній лістинг, який дасть гравцям можливість отримати гідну винагороду за участь у проекті з котиками.

Коротко для тих хто в перше чує.
Catizen - це новаторський проект, що пропонує свіжий погляд на видобуток криптовалюти, поєднуючи ігрові елементи з фінансовими стратегіями. В той час, як конкуренти пропонують просто клацати по екрану, Catizen дає гравцям більш захоплюючий та багатошаровий досвід.

Останні новини.

📢25 квітня розробники Catizen оголосили про стратегічне партнерство з Mantle Network з метою залучення нової аудиторії до проекту.

🎁 Тепер ми можемо претендувати на нагороду не тільки від проекту на блокчейні TON, а й на нагороди від Mantle, та ще й там конкуренція менша, а призи більше - 230 000 $MNT, а це, приблизно 250 000 $, аірдроп, судячи з road map буде влітку.

Нещодавно в грі Catizen пройшов аірдроп, що надав користувачам шанс заробити на стейкінгу своїх монет. Успіх цього заходу свідчить про стрімкий розвиток проекту та його амбітні плани на майбутнє. Стейкінг дав можливість гравцям не лише збільшити свої запаси токенів, але також оцінити функціональність платформи, що значно зміцнює довіру до проекту.

Коли лістинг?

Вище прикріпив скріншот дорожньої карти, на якому показано, що дроп буде у 2 кварталі 2024 року, але його дату також можуть перенести, а ось з приводу лістингу розробники обіцяють лістинг вже до кінця липня цього року, тому рекомендую підписатися на їхні офіційні канали та на мій телеграм, щоб не пропустити новини по дропу та лістингу, а ще там буде багато корисної інфи, приєднуйтесь)

Дроп, наскільки відомо, залежатиме від того, наскільки прокачано рівень вашого найбільшого кота.

Думки по проекту.


Розробники обіцяють лістинг вже до кінця липня цього року. Важливо заздалегідь підготуватись та вивчити, де можна буде продати CATS. Очікується, що основні криптовалютні біржі, на яких буде лістинг токена CATS, включають:

1.Gate.io: ця біржа відома підтримкою нових та перспективних проектів.
2. KuCoin: біржа відома своїми новаторськими ідеями та підтримкою нових токенів.
3. BingX: платформа підтримує нові криптовалютні проекти і дає клієнтам різноманітні інструменти для торгівлі.
4. MEXC: пропонує надійну платформу та широкий спектр торгових можливостей. Лістинг токена CATS на MEXC суттєво збільшить його ліквідність та популярність серед криптоентузіастів.

Висновок.
Лістинг на великих майданчиках надасть нові можливості для учасників екосистеми Catizen, даючи доступ до міжнародного ринку та допомагаючи зростанню ціни токена CATS. Підготуйтеся до цієї важливої ​​події та стежте за оновленнями проекту, щоб не пропустити початок торгівлі.

Кому цікаво, веду свіг тг канал по крипті, там багато корисної інфи, заходьте)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шлях до успіху
Шлях до успіху@waytosucces

10.1KПрочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 31 травня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається