Чи можливо заробляти на клікерах в Телеграм іграх? Розберімось разом!

Найбільш хайповим проєктом серед ігор клікерів є Notcoin – це гра, що дозволяє користувачам «клікати» по екрану та отримувати за це монети і ці монети згодом конвертуються в токени проєкту, які коштуватимуть реальні гроші.

Цей проєкт стартував на початку року і за три місяці зібрав аудиторію у 35 197 397 користувачів. Мало хто міг повірити, що проєкт стане настільки успішним.

Сьогодні вартість 10 000 000 Notcoin на пре-маркеті коштує в середньому 75$, при тому більшість експертів прогнозує, що після лістингу, який відбудеться 20 квітня на біржах OKX та ByBit вартість зросте до 120$ і надалі ціна буде залежати від торгів.

Я зайшов в проєкт достатньо пізно, на моєму рахунку 12 000 000, але є кейси людей в яких на рахунку 650 000 000 Notcoin, що дорівнює 4 875$. Фактично люди за три місяці клікаючи по екрану заробили реальні кошти.

Хочете бути першими в курсі новин по клікерах та крипторинку, підписуйтесь на мій особистий канал за посиланням

Notcoin відкрив тренд з вивчення криптовалюти, який розпочав нову еру гейміфікації. Тепер кожен користувач може дуже просто вивчати криптосвіт.

1 квітня майнгінг Notcoin закінчився, але зараз з’явилось багато альтернативних ігор в які можна зайти й заробити реальні кошти.

Ігри-клікати в які можна зайти зараз:

MemeFi Coin що це?

Новий крипто-клікер у Telegram який стартував 29 березня. Цей проєкт приваблює велику кількість гравців. Організатори швидко відповідають за запитання в чаті. MemeFi Coin також описується як перспективний майнер у Telegram, що дає змогу протестувати проєкт без необхідності вкладень.

Реєстрація за посиланням

TapSwap що це?

Гра-клікер, що дозволяє заробляти ігрові монети. Ця гра що належить до децентралізованої біржі (DEX) на блокчейні Solana, що пропонує швидкий та безпечний обмін криптовалют за низькою комісією.

Реєстрація за посиланням

Hamster Kombat що це?

Про гру та коли можна буде вивести монети, читайте в матеріалі

Wormfare Slap що це?

Гра-клікер з NFT і GameFi на блокчейні Polygon. Проєкт Wormfare - це захоплива карткова PvP-гра, у якій гравці керують набором черв'яків у форматі NFT. Ця гра поєднує веселощі віртуального світу з реальними викликами, де гравці справляють відчутний вплив за межами віртуальних битв.

Реєстрація за посиланням

LimeCoin що це?

Клікер, що схожий до Notcoin, але з іншою механікою нарахування монет.

Реєстрація за посиланням

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Пісочниця
Пісочниця@Volodymyr.PR

Ділюся власним досвідом

19KПрочитань
16Автори
30Читачі
На Друкарні з 2 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається