📰 Digital-новини за останній тиждень

📰 Digital-новини за останній тиждень #щонового

🔸 Користувачі Bing тепер мають повний, безкоштовний доступ до моделі GPT-4

Microsoft відкрила доступ до AI-чатбота в Bing з підтримкою GPT-4 для широкої аудиторії. Чат-бот від компанії зможе обробляти зображення, зберігати історію чатів та підтримувати плагіни.

🔸 Google додає сині галочки верифікованих користувачів в Gmail

Gmail також почне відображати знайому синю галочку біля імені відправника, щоб підтвердити його особу. Позначку верифікованого користувача отримають всі, хто використовує індикатори бренду для повідомлень.

🔸 TikTok запускає нову опцію преміум-реклами

Вона дозволить великим брендам максимізувати розміщення реклами поряд із найпопулярнішим контентом у програмі. Дана реклама дає змогу рекламодавцям розміщувати свої ролики поруч із кліпами TikTok, які входять до 4% найефективніших за кількістю переглядів і зацікавленості.

🔸 В Україні з’явився чат-бот, що видаляє коментарі в соцмережах про контрнаступ ЗСУ

Команда волонтерського проєкту UA Anti Spam Bot запустила нову функцію — можливість блокування коментарів на тему контрнаступу ЗСУ в Telegram-каналах і групах. Це опціональна функція, яку за бажанням можуть увімкнути адміністратори Telegram-каналів і груп, які встановили UA Anti Spam Bot.

🔸 У Apple рекордні квартальні продажі iPhone та майже 1 млрд активних передплат

Apple оприлюднила звіт про доходи в минулому фінансовому кварталі (завершився 1 квітня 2023 року), де компанія встановила березневий квартальний рекорд виторгу від iPhone і досягла 1 млрд активних передплатників.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Денис Ковальчук
Денис Ковальчук@den.kovalchuk

309Прочитань
5Автори
6Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

“Microsoft відкрила доступ до AI-чатбота в Bing з підтримкою GPT-4” - можливо я щось робив не так, але цей бот з Bing гірше за 3.5 від OpenAI. Навмисно порівнював однакові запити.

Вам також сподобається