Hamster Kombat: ефективне збільшення прибутку

Привіт, друзі!

Сьогодні хочу поділитися з вами моїм міні-проектом, який може вплинути на ваш "дохід на годину" у грі Hamster Kombat. Якщо ви шукаєте способи максимізувати свій прибуток, ця стаття саме для вас.

Хочу відразу звернутися до читачів, які можуть критично ставитися до гри через її можливі зв'язки з країною-агресором: прошу закрити цю сторінку. Я не підтримую дії сусідньої країни як і кожен нормальний громадянин нашої країни, але маю право на власну думку, вибір і дії. Ця стаття присвячена грі, а не політиці чи війні.

З найкращими побажаннями та повагою до вас!

Як я до цього прийшов

Початок слави Notcoin я проігнорував, так як до явища "тапалка" відносився з недовірою. На Hamster Kombat звернув увагу після згадування цієї гри одним блогером, якого іноді читаю.

Згадавши успіх Axie Infinity, де монета AXS виросла з $0,10 до $166 за рік (вражаюче, чи не так?!), я зрозумів, що можу втратити щось значне, не спробувавши. У випадку з "Хом'яком", для мене також зіграло роль і відсутність вкладень, тому навіть якщо Hamster Kombat не досягне приблизних висот, грати безкоштовно не така вже й велика втрата.

Графік AXS із інтервалом 1 місяць. TradingView

З чого почалося

Я вважаю, що якщо ти чимось займаєшся, то потрібно працювати/грати на результат (навіть якщо це гра з невідомими перспективами). Тому вирішив виділити на гру трішки часу, спираючись на думку - "краще попробую і пожалію, чим пожалію проігнорувавши". Цю думку застосовую не до всього, все в розумних межах :).

Почавши грати, я зіткнувся із проблемою вибору прибуткової карти. Скоріше за все, зі мною погодяться ті, хто грає. Коли ціна і прибуток за годину почали давати відчутно різний коефіцієнт прибутковості, я почав купувати тільки карти які давали невеликий прибуток, але і коштували не дорого. Давало це набагато кращий результат, ніж декілька карт з більшим прибутком. Але після двох "прокачок" карт, "малина" закінчилась.

На цьому етапі і виникла ідея. Але спочатку, були думки зробити для себе, і тільки згодом, подумав: а чому би не поділитися, адже якщо вірити статистиці, то користувачів (на сьогодні) +200 млн., і комусь із гравців можливо функції міні-проекту стануть у нагоді, навіть якщо активних набагато менше.

Про проект

Я створив інструмент, який допоможе (надіюсь) вам оптимізувати ваші витрати і максимізувати прибуток. Вам потрібно лише на сайті ввести дані ваших відкритих карток.

Так виглядають карти. Додатково виводиться окупність у "годин:хвилин" та "дні:годин"

Єдине, що хотів, але не зміг реалізувати - це більш просте внесення даних. На цьому моменті не всіх може зацікавити введення даних для 80+ карт, але якщо Ви граєте на результат, тоді рекомендую все ж таки придивитися до сайту, тим паче що ввести потрібно тільки 1 раз, далі оновлювати дані тільки в тих картах, рівень яких ви прокачивали. В любому випадку, вибір за Вами.

Ті, хто грає активно, помітили, що з часом комбо-карти, які дають 5 млн. монет, купувати не вигідно, а передивитися всі карти - така собі розвага.

Всі дані, які Ви вводите, зберігаються в браузері, і якщо ви бажаєте їх перенести на другий пристрій, Вам потрібно імпортувати дані. Для цього потрібно натиснути на кнопку "Імпорт" та скачати файл. Потім перенести його на другий пристрій, і завантажити за допомогою блока "Експорт". Файл не нашкодить системі Вашого пристрою, так як являється звичайним текстових файлом, тільки я незвичному форматі.

Після вводу потрібно ввести свій баланс монет, та запустити підбор натиснувши кнопку "Вибрати прибуткові карти".

Якщо карток забагато, можливо скопіювати весь перелік рекомендованих карт, де також вказано розділ до якого відноситься карта.

Приклад скопійованого списку рекомендованих карт

Вивід даних по картках також доступний в вигляді таблиці. В ній виводяться ті ж самі дані, але є сортування по прибутку, ціні, окупності, що також може бути корисним. Єдине, що хотів би додати - після вводу даних в картки потрібно оновити сторінку, щоб нові дані оновилися і в таблиці.

У деяких випадках таблиця може бути зручнішою завдяки сортуванню

До речі, сторінка за замовчуванням на англійській мові, але якщо у Вас браузер на українській мові, то текст буде також на нашій солов'їній.

Також доступні картки-комбо та секретнi коди для отримання бонусів. Оновлюються майже вчасно, все залежить від можливостi.

Нещодавно була добавлена торгова iнформацiя iз бiржi, де проходить торгiвля $HMSTR. Але так як токен гри ще офіційно не запущено є певний ризик, тому рекомендую зважити всі "за" та "проти", перед тим як торгувати.

Закінчуючи, хочу сказати, що буду радий вашим відгукам і питанням. Долучайтеся до гри та скористайтеся моїм міні-проектом, щоб підвищити свої прибутки.

Сподіваюсь, що цей інструмент буде вам корисним!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Y
Y_S@Yuriy

32Прочитань
3Автори
0Читачі
На Друкарні з 30 травня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається