Harvest MOON новий безкоштовний майнер в гаманці Near | такий самий як HOT чи краще? |

Що таке Harvest MOON?

"Harvest MOON" - гра від Meteor Wallet, заснована на Near Protocol, в якій ви зможете майнити токени $MOON. Ця гра вийшла з бета тестування 1 березня, а загальна кількість потенційних гравців на першому етапі вже перевищила 200 тисяч людей. З оголошенням про майбутній Airdrop для ранніх користувачів їх нового додатка гарантується розподіл токенів. Ви можете взяти участь одразу у двох проектах від Near Protocol - Harvest MOON та Near Wallet (HOT)

Майнинг токена MOON та особливості проекту

Щоб приєднатися до проекту потрібно :
- відкрити телеграм бот Harvest MOON
- підключити гаманець Near , якщо ми створювали його в проекті HOT то можна приєднати його, якщо ні то потрібно створити новий та запамятати свою сід фразу і 12 слів!
- майнити токен можна безкоштовно проте проект буде забирати 20-30% від зароблених монет, тому я закинув невелику кількість Near для оплати комісії (0,002-0,005)

Майнінг MOON:

Збір монети MOON починається з відвідування вашого телеграм-бота, де можна збирати монети. Базовий видобуток та сховище обмежені, але за допомогою покращень, можна збільшити ефективність майнінгу.

Головне вікно
Збільшення прибутку через Container та Lab Capacity дозволяють підвищити швидкість добутку MOON та об'єм сховища, відповідно. Прокачка цих параметрів безпосередньо впливає на кількість видобутої криптовалюти.
Покращення
У розділі Tinker ви наймаєте працівників за сертифікати які отримуєте рандомно після збору монет.Сертифікати є 3 видів, відповідно чим кращої якості сертифікат тим продуктивнішого тінкера ви можете отримати.
Контракти
На цьому моменті дамо рекомендацію, підвищити імовірність випадання покращених сертифікатів можна за рахунок покращення рівня свого гаманця на TIR2 виконавши прості завдання.
Підвищення рівня гаманця
В розділі TINKER ви можете наймати нових працівників нажимаючи на Recruit.Працівники замінюються на покращених автоматично!
Тінкери
Також в проекті є реферальна програма , кожен запрошений друг буде приносити вам 20% від доходу та 1 базовий контракт що є дуже добре на старті.

Висновок

Враховуючи те хто є розробниками проекту, та беручи до уваги HOT які є дуже схожими можна ствердити що розробники є щедрими і завджи винагороджують ранніх користувачів.Проект "MOON" на платформі NEAR пропонує інноваційний підхід до майнінгу та управління активами. Ми сподіваємося, що цей довідник буде корисним на вашому шляху з "MOON", і бажаємо вам успіхів у майнінгу!

З повагою адмін телеграм каналу “Easy Crypto Projects”.

Підпишіться на наш канал та аккаунт Друкарні,якщо вважаєте цю статтю корисною для себе.
Особлива вдячність за реакції у вигляді аплодисментів нижче, це допомагає нам розвиватися 🤝

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ECP
ECP@Easy_Crypto_Projects

Все складне дуже просте...

6.3KПрочитань
1Автори
8Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Дякую, за цікаву ідею заробітку

Вам також сподобається