Користувачі криптогаманця Trustee Plus зібрали близько 1 млн. грн донатів на підтримку ЗСУ

Вбудований в криптогаманець функціонал дозволяє всім користувачам Trustee Plus зручно донатити на один з трьох напрямів зборів і підтримувати ЗСУ. Всього на сьогоднішній день вдалось зібрати більше 923 тисяч гривень. 

Застосунок Trustee Plus, який дозволяє більше ніж 130 тисячам українців зберігати та вільно розпоряджатися цифровими активами, підвів проміжні підсумки зборів. Можливість донатити була реалізована безпосередньо в застосунку, де кожен користувач має змогу перевести будь-яку суму зі свого бонусного або основного рахунку на підтримку ЗСУ.

Скрін з додатку Trustee Plus, на якому зображені нагороди користувача і стан бонусного рахунку

Механіка нарахування бонусного балансу ґрунтується на виконанні користувачем простих операцій в застосунку. Виконуєте дію, відкриваєте нові ачівки, отримуєте кошти. Всього можна отримати до 100 грн.  Далі переказуєте ці кошти на благодійність. 

При цьому у користувачів є змога обирати один з трьох напрямів витрачання коштів: допомога армії, медична допомога, відбудова України. Станом на зараз більше 95% переказів йдуть саме на “допомогу армії”, що відображає загальний настрій всіх українців - спочатку перемога.

Вадим Груша, CEO Trustee Plus

“Більше 600 днів будь-який свідомий бізнес в Україні намагається вирішити відразу дві великі задачі. По-перше, залишатись прибутковим і вижити в цих непростих умовах. По-друге, будь-якою ціною знаходити ресурси на підтримку тих, завдяки кому ми можемо зараз нормально працювати. На підтримку наших воїнів. Радий і гордий від того факту, що більше 20 тис. користувачів Trustee Plus прийняли участь в нашій ініціативі. Разом до перемоги!” - Вадим Груша, CEO Trustee Plus

За зібрані гроші вже вдалось придбати реанімобіль Volkswagen T6 4x4, який був переданий 120 бригаді територіальної оборони ЗСУ. Пристрої нічного бачення, генератор та зарядну станцію для спецпідрозділу Альфа і 3 ОШБр. Розподілити допомогу між волонтерами на більш дрібні задачі і продовжувати збір завдяки небайдужим користувачам Trustee Plus виходить навіть в ці хвилини, поки ви читаєте новину.

До речі, якщо хочете внести свій вклад в збір, організований Trustee Plus, то просто встановлюйте застосунок, виконуйте дії для отримання винагород і переказуйте їх на обрану програму благодійності.

Варто відзначити, що криптогаманець Trustee Plus - це не тільки зручний спосіб інвестування та зберігання будь-якої криптовалюти, але й майже миттєвий і безшовний спосіб її використання при повсякденних розрахунках. Це все завдяки вбудованій в застосунок криптокарті, яка дозволяє прив’язувати до неї один з трьох криптовалютних рахунків: USDT, Біткоін чи Ефіріум і витрачати кошти з них в один дотик будь-де, де встановлено банківський термінал. 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Марина Нестеренко
Марина Нестеренко@trustee

Trustee Plus - Support Team

44Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 1 грудня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається