Публікація містить рекламні матеріали.

Кращі йогуртниці (ТОП-6) - Рейтинг 2024 року

Лучшие йогуртницы 2023 года

Рано чи пізно вибір здорового харчування починає супроводжуватися дослідженням та вивченням складу продуктів, які ми купуємо. Тут і на запитання, чому купують таку техніку. Справа в тому, що більшість сучасних кисломолочних продуктів, крім користі, припускають і наявність ненатуральних компонентів, включаючи консерванти, барвники та ароматичні добавки. Вирішити проблему дозволить нехитрий прилад, що дозволяє готувати йогурт, сир і інші кисломолочні продукти в домашніх умовах. Ми постараємося допомогти у виборі відповідної техніки у нашому рейтингу найкращих йогуртниць 2024 року. У нашій добірці зібрані різні моделі не лише з погляду вартості, а й щодо сфери застосування.

Топ-6 найкращих йогуртниць 2024 року

На які параметри ми звертали увагу, становлячи добірку йогуртниць?

  1. Репутація виробника;

  2. Відгуки від покупців;

  3. Співвідношення ціна/якість.

Хороші недорогі йогуртниці

У цій категорії зібрані моделі початкового рівня, що дозволяють готувати кисломолочні продукти досить високої якості за дотримання інструкції. Щоправда, рівень комфорту в експлуатації не завжди відповідає очікуванням. Втім, про недоліки також сказано у наших оглядах.

Ariete Yogurella 0617

Топ-10 лучших йогуртниц – Рейтинг 2022 года

Якщо не знаєте, яку вибрати недорогу йогуртницю, також рекомендуємо оцінити особливості лінійки Ariete Yogurella 0617, що приваблює невеликими розмірами, простотою в обслуговуванні та низькою вартістю. На приготування йогурту, судячи з коментарів, йде близько 12-14 годин. При цьому в комплектацію входить одразу 7 баночок. За один цикл, як запевняє виробник, можна приготувати близько 1,3 літрів продуктів. Потужність складає 20 Вт. На жаль, як і багато інших приладів, ця модель позбавлена автоматичного відключення, і є можливість перегріву.

Магазин

Ціна: від 1008 грн

STYLUS

Переглянути на сайті

Плюси:

  • доступна вартість;

  • якісний корпус;

  • простота в управлінні.

Мінуси:

  • за фактом трохи менше 1,3 літрів;

  • легко перегріти.

DEX DYM-108

Топ-10 лучших йогуртниц – Рейтинг 2022 года

Якщо не можете визначитися з покупкою бюджетної йогуртниці, також рекомендуємо звернути увагу на лінійку серії DEX DYM-108, яка чудово підходить для приготування різноманітних страв. За допомогою цього винаходу можна солідно заощадити на купівлі кисломолочних продуктів (як мінімум, удвічі). Із недоліків зазначимо, що за один цикл можна приготувати не більше 1 літра йогурту. Залежно від режиму та температури на поставлене завдання піде від 10 до 12 години. Пристрій має скромні габарити, якісне виконання та лояльну вартість. Ця лінійка має величезну кількість позитивних коментарів, явних недоліків немає.

Сервіс

Ціна: від 599 грн

Е-каталог

Переглянути на сайті

Плюси:

  • тисячі позитивних відгуків;

  • якість конструкції;

  • низька вартість;

  • ефективність у роботі.

Мінуси:

  • невелика ємність.

Clatronic JM 3344

Кращі йогуртниці 2024 року у співвідношенні ціна/якість

Краща недорога йогуртниця 2024 року – це модель Clatronic JM 3344, місткість якої становить 1100 мілілітрів. Це не солідний показник, але для сім’ї вистачає. За допомогою цього бюджетного винаходу можна створювати сир, сметану, кефір та інші кисломолочні продукти без консервантів та інших шкідливих речовин. У мережі можна знайти досить багато позитивних відгуків про цей виріб, що приваблює оптимальні характеристики для виконання поставлених завдань. У середньому створення йогурту потрібно 8-10 годин залежно та умовами експлуатації. У комплект входять скляні баночки.

Сервіс

Ціна: від 1099 грн

Е-каталог

Переглянути на сайті

Плюси:

  • час приготування;

  • хороший виробник;

  • просте управління;

  • скляні баночки;

  • невеликі розміри.

Мінуси:

  • немає таймера.

Хороші йогуртниці за ціною та якістю

У цьому розділі зібрані функціональніші та надійніші прилади, які отримали багато позитивних коментарів від покупців. Вони перевірені часом.

Steba JM 2

Steba JM 2

Рейтинг йогуртниць поповнює модель Steba JM 2 виготовлена відомим німецьким брендом. Якісний пристрій має потужність 21 Вт, вміщує відразу 12 довговічних баночок, чим пояснюється досить широка сфера застосування. Користувачі відзначають досить високий рівень зручності приладу та привабливий дизайн. Об’єм кожної склянки, передбаченої комплектацією, становить 200 мілілітрів. До переваг цієї серії йогуртниць можна віднести розширену комплектацію, до складу якої входить як інструкція, а й книга рецептів. Дрібниця, але приємно. З недоліків можна виділити масивні габарити та вагу в районі 2,5 кілограмів.

Магазин

Ціна: від 2734 грн

STYLUS

Переглянути на сайті

Плюси:

  • є книга рецептів;

  • німецький виробник;

  • привабливий цінник;

  • стильний зовнішній вигляд;

  • хороша комплектація.

Мінуси:

  • масивна модель.

Steba IC 110

Топ-10 лучших йогуртниц – Рейтинг 2022 года

Обійти увагою цю модель ми не могли, тому що вона дозволяє готувати ще й морозиво. Власне, цим пояснюється тільки висока ціна лінійки Steba IC 110. У режимі нагрівання потужність становить 35 Вт. Для приготування йогурту доступно кілька ємностей із сумарним об’ємом 1200 мілілітрів. Процес повністю автоматизований, як і у разі приготування морозива. Для цього є 5 різних програм, включаючи сорбет. Температура варіюється в діапазоні від -18 до +50 градусів. Контролювати процес приготування вкрай просто за рахунок таймера та рідкокристалічного екрану. Виробник подбав про наявність знімного контейнера для льоду, кришки та гумових ніжок.

Сервіс

Ціна: від 13 632 грн

Е-каталог

Переглянути на сайті

Плюси:

  • добре складання;

  • захист двигуна;

  • багато програм;

  • автоматичне приготування;

  • є екран.

Мінуси:

  • висока ціна.

Rommelsbacher JG 40

Топ-10 лучших йогуртниц – Рейтинг 2022 года

Дійсно хороший бренд, і йогуртниця, відповідно. Модель серії Rommelsbacher JG 40 підходить для виготовлення 8 порцій смачного йогурту без хімікатів. Місткість контейнерів становить 1200 мл. Зазначимо тривалий термін експлуатації цього винаходу, що також обумовлено використанням корпусу з нержавіючої сталі, яка не потребує додаткового догляду. Зручність використання приладу забезпечує таймер, максимальний час роботи якого становить 18 годин. До складу корпусу входить рідкокристалічний екран та якісні кнопки. Відзначимо автоматичне вимкнення йогуртниці, а також звукову індикацію. Виробник подбав про двопозиційний вимикач, доповнений захистом від перегріву. Усі банки мають кришки.

Магазин

Ціна: від 3495 грн

STYLUS

Переглянути на сайті

Плюси:

  • просте електронне управління;

  • якість баночок з кришками;

  • надійний виробник;

  • сталевий корпус;

  • автовідключення та таймер.

Мінуси:

  • не низька ціна.

Як вибрати хорошу йогуртницю?

При купівлі такої техніки необхідно дотримуватися певних правил, розуміючи, які характеристики слід звертати увагу. Якщо ви не знаєте, як вибрати йогуртницю, врахуйте такі параметри як:

  1. Потужність – може змінюватись в діапазоні від 20 Вт до 400 Вт і більше. Як показує практика, гнатися за високою продуктивністю не варто, оскільки як сквашування молока це ніяк не позначається.

  2. Матеріали контейнерів – дуже важливий параметр, від якого залежить якість. Найгігієнічнішим матеріалом вважається скло.

  3. Спосіб управління – існують моделі з механічними та електронними органами. Перші, як не дивно, найчастіше мають більш тривалий термін експлуатації. За допомогою їх легко регулювати таймер, натискати кнопки. Електронні моделі дорожчі, але зручніші.

  4. Температура – важливо, щоб дотримувалися правильної температури для якісного сквашування, інакше досягти поставленого завдання не вдасться. На жаль, багато бюджетних моделей від невідомих виробників мають хороші параметри, але на практиці перегрівають молоко.

  5. Опції – далеко не за всі функції необхідно переплачувати, але точно не завадить автоматичному вимкненню.

Яку йогуртницю краще обрати у 2024 році?

Отже, маючи необхідні закваски, можна готувати різні кисломолочні продукти навіть у бюджетних моделях. Потужність у цьому випадку не є ключовим параметром, важливіша правильна температура всередині виробу. Якщо Ви не знаєте, яку купити йогуртницю для дому, відштовхуйтеся від вказаних параметрів та потреб. Ми постаралися виділити лідерів на нашу думку та коментарі:

  1. Краща модель за кількістю відгуків – DEX DYM-108;

  2. Бюджетний прилад для кефіру та йогурту – Clatronic JM 3344;

  3. Краща модель за ціною та якістю – Moulinex Yogurteo YG 2301;

  4. З функцією морозива – Severin EZ 7406;

  5. Йогуртниця та сироварка 2 в 1 – Cuisinart YM400E.

Не забувайте підписуватись на наші соціальні мережі, якщо публікація допомогла Вам зробити правильний вибір.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
MC
My Choice@MyChoice

7.1KПрочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 23 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається