Публікація містить рекламні матеріали.

Кращі партнерські програми для України (ТОП-8) – як заробити на реферальних програмах та CPA у 2024 році?

Створювати інформаційні сайти щороку дедалі складніше. Не дивно, що багато веб-майстрів поступово переходять на інші геолокації, включаючи США та Європу. Теж стосується арбритражників. Це сумна історія, але дуже мотевує, що нарешті починають розвиватися українські контент-платформи, включаючи «Друкарню». Хочеться вірити, що незабаром подібних ресурсів для авторів з'явиться більше, і пошукових системах з'явиться більше якісного контенту для внутрішньої аудиторії. Постараємося мотивувати, виділивши кращі партнерські програми 2024 року, які дозволяють заробляти не тільки на авторстві, але і на веденні інших блоків - в Telegram, Instagram, так далі.

Найкращі реферальні програми

Перевага цього способу заробітку в тому, що вам не потрібно мати власний канал або сайт для отримання прибутку. Достатньо зареєструватися на ресурсі того чи іншого партнера, отримати своє посилання, і просувати його в Мережі всілякими способами:

  1. Групи у соціальних мережах;

  2. Форуми;

  3. Блог-платформа.

Hostiq

Перейти на сайт

Відкриває Топ-10 партнерських програм рефералка від Hostiq – хостинг-провайдера, який точно сподобається веб-майстрам-початківцям або власникам бізнесу. Сьогодні майже всі бренди та послуги потребують не тільки сторінок у соціальних мережах, а й свого сайту чи хоча б лендингу. Без домену та хостингу в цьому плані не обійтися.

Ви можете пояснити аудиторії, навіщо потрібен сайт, чому це важливо для бізнесу, та де можна замовити все необхідне для реалізації поставленого завдання.

Hostiq приваблює доступними цінами, компетентною підтримкою та відмінними умовами для створення сайту на WordPress. На сьогоднішній день це один із найпростіших способів при мінімальних вкладеннях зробити зручний та зрозумілий сайт.

Плюси:

✅ солідний відсоток від продажу послуг;

✅ чудовий варіант для нових користувачів;

✅ відмінна підтримка та хостинг для WP.

Мінуси:

✅ для вузької аудиторії користувачів.

Collaborator и Adsell

Так склалося, що одним із основних джерел доходу для блогерів в Україні є Telegram. Звичайно, для просування каналів у цій соціальній мережі необхідно купувати та продавати рекламу. У свою чергу, Collaborator є біржею, де можна виконати поставлені завдання. Цей сервіс бере солідні комісії, але пропонує реферальну програму, на якій Ви можете заробити. Яким шляхом?

Можете розповідати про налаштування реклами, про те, як вибрати хороший майданчик, тощо.

Є ще одна хороша альтернатива – це біржа Adsell, яка пропонує майже такі самі умови у межах своєї партнерської програми. Сенс той самий. Різниця лише у окремих параметрах цих двох ресурсів. Вибирайте відповідний варіант.

Плюси:

✅багато потенційних авторів каналів;

✅гарні винагороди;

✅можна мати пасивний дохід.

Мінуси:

✅ підходить не всім.

Payoneer

Це вже універсальна партнерська програма, яка може стати в нагоді не тільки власникам якихось джерел трафіку, а й звичайним користувачам. Payoneer є платіжною системою для здійснення онлайн-переказів. Тішить, що не потрібні додаткові інструменти. Компанія зробила власну партнерську програму, в якій можна зареєструватись за кілька хвилин. Далі Ви зможете заробляти за залучення нових користувачів і за їх комісії. Сервіс міжнародний та корисний, тому нікому не завадить.

Плюси:

✅ підходить для друзів та знайомих;

✅ можна використовувати форуми;

✅ проста реєстрація та вимоги.

Мінуси:

✅ важко знайти клієнтів.

Letyshops

Список хороших реферальних програм поповнює Letyshops, складність якої в тому, що про цей кешбек-сервіс вже знає багато хто. Зате можна заробити, запросивши друзів, яким теж дуже сподобається цей інструмент економії, якщо вони ще не користуються. В чому сенс? Ви запрошуєте друга та отримує 50 грн бонусу. І він теж! Це вигідні умови для нових потенційних користувачів, які будуть використовувати цей сервіс для повернення коштів на рахунок. До речі, цей сервіс має дуже солідну міжнародну підтримку. До того ж, уже беруть участь багато найбільших торгових мереж України.

Плюси:

✅ цікаві умови;

✅ реально корисний сервіс, що полегшує процес залучення користувачів;

✅ проста реєстрація.

Мінуси:

✅ дуже популярний сервіс.

Binance

Одну з найкращих партнерських програм у 2024 році пропонує компанія Binance. Як правило, умов завжди кілька, як і пропозицій співпраці. Класичний варіант – залучення користувачів за реферальним посиланням для отримання відсотка від комісій того чи іншого трейдера чи інвестора. Складність – максимальна. Тут і арбітражники, і власники сайтів, і блогери, кожен із яких конкурує один з одним за нових користувачів. Тому без досвіду краще навіть не пробувати цей варіант, але потенційна вигода за кожного запрошеного – в рази більша, ніж при використанні інших партнерських програм.

Плюси:

✅ потенційна вигода;

✅ багато різних пропозицій;

✅ якщо тут заробите, то у Вас перспективне майбутнє у Affiliate Marketing.

Мінуси:

✅ складно зробити конверсію.

Найкращі CPA-мережі України

Під цим видом партнерства мається на увазі можливість одержання вигоди за певні дії з боку залучених користувачів.

New Trend

Якщо Ваш блог або група в якійсь соціальній мережі пов'язані з покупками в Інтернеті або одягом, Вам може сподобатися CPA-мережа New Trend. Компанія пропонує повноцінну дропшипінг платформу для заробітку. Грубо кажучи, Ви можете отримати відсоток від продажу товарів, які є у каталозі цього веб-ресурсу. Умови партнерської програми є досить привабливими, але для реалізації трафіку за цією схемою потрібен певний досвід. Групи в Telegram буде замало. Бажано мати альтернативні джерела трафіку як інформаційних сайтів.

Плюси:

✅ популярний формат;

✅ стабільні виплати;

✅ хороші відгуки.

Мінуси:

✅непопулярний формат.

Amazon

В останні роки в Україні фіксується зростання продажів товарів із іноземних маркетплейсів, включаючи Amazon. Ця корпорація має свою офіційну партнерську програму, для підключення якої необхідно витратити кілька хвилин свого часу. Далі Ви зможете отримувати комісію від продажу тих чи інших товарів своїм передплатникам чи відвідувачам. З недоліків зазначимо, що мало хто готовий купувати на Амазоні, але багато українців сьогодні перебувають за кордоном, що теж варто враховувати. З переваг необхідно відзначити великий каталог товарів, яких у нас немає, стабільні виплати і хорошу репутацію бренду.

Плюси:

✅ багато товарів;

✅ відомий бренд;

✅ вигідні ставки.

Мінуси:

✅ не ідеальний варіант для України.

Admitad

Перейти на сторінку програми

Найкраща партнерська програма 2024 року в Україні – це Admitad. По суті, ми говоримо про каталог партнерських програм, в якому величезна кількість різних бізнесів. Практично всі відомі торговельні мережі підключені до цього майданчика та пропонують винагороду партнерам за дію (CPA). Тобто Вам потрібно пройти нехитру реєстрацію і гнати трафік на ті магазини або бренди, які Вам підходять. Тут є варіанти майже під будь-яку тематику. Ви можете заробляти на продажі товарів з популярних магазинів України:

Comfy Moyo Stylus Foxtrot

Список далеко не остаточний. До партнерської програми підключено міжнародні маркетплейси, включаючи Aliexpress. Можна заробляти на просуванні різноманітних послуг, доставці їжі, окремих брендах піци та інше. Дивіться відсотки, умови співробітництва та монетизуйте свої групи, сайти, канали.

Плюси:

✅ найбільший вибір майданчиків;

✅ різноманітні умови співробітництва;

✅ підходить різний тип трафіку.

Мінуси:

✅ ні.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Блог | Заробіток | Ідеї
Блог | Заробіток | Ідеї@fFz6sN2PDtSjFzx

1.5KПрочитань
5Автори
6Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається