Кращі роботи для миття вікон 2024 року (ТОП-8)

Аналізуючи сегмент пристосувань для миття вікон, шибок та кахлю проглядається наступна тенденція: лише кілька виробників активно розвивають нішу, пропонуючи якісні бюджетні та більш просунуті квадратні моделі. У нашому рейтингу роботів-мийників вікон 2024 року ми змушені познайомитися одразу з декількома лінійками провідних виробників, тому що вибирати особливо і нема з чого. Разом з тим такі інструменти активно розвиваються, поступово з’являються нові ідеї та компанії, готові скласти конкуренцію HOBOT Technology та iBoto. Є справді просунуті пристрої, здатні спростити навіть складні завдання, не вдаючись до допомоги клінінгових компаній з відважними альпіністами. Умовно, скломийники можна поділити на 2 категорії:

  1. Магнітні роботи-мийники – такі винаходи кріпляться до вікон за допомогою неодимових магнітів. Вони мають вбудований акумулятор для роботи в автономному режимі, і щоб уникнути падінь у разі вимкнення живлення. Для повноцінного функціонування таких скломийників зовсім не потрібні страхувальні рішення. Проблема в тому, що вони складаються з двох частин, які встановлюються до скла та склопакета, і це потрібно певних зусиль. Для чищення поверхонь, де немає доступу до зворотного боку вікна, відповідно не підходять. Найчастіше використовуються для обслуговування будинків;

  2. Вакуумні роботи-мийники – такі пристрої відрізняються компактними розмірами, вагою та простою установкою за рахунок використання електричного насоса. Як і вищезгадані вироби, вакуумні скломийники мають вбудований АКБ, роботи якого в середньому вистачає на 15-30 хвилин. Якщо ви використовуєте техніку зовні, то буде потрібно страхувальне обладнання у вигляді тросів, присосок, мотузок або карабінів.

HOBOT 188

7 лучших роботов мойщиков окон – Рейтинг 2020 года

Ще один відносно недорогий робот для миття вікон, що приваблює компактними розмірами та непоганою ефективністю. HOBOT 188 вважається доступним та якісним виробом, здатним справлятися з різними видами забруднень як на вертикальних, так і горизонтальних поверхнях. Разом з тим, це досить старенька модель, але через відсутність серйозних конкурентів, ми не можемо про неї не розповісти. Мінус у тому, що попередні покоління цього форм-фактора добре працюють виключно на рівних поверхнях. З переваг варто відзначити серветки, що чистять, виготовлені з мікрофібри, загальний обсяг яких у комплекті становить 12 одиниць. Виходячи з коментарів, апарат добре миє вікна, рівні скляні підлоги, дзеркала без декоративних вставок. Підтримує 3 автоматичні режими роботи. Довжина мережевого кабелю дорівнює 5 метрам. Час роботи від акумулятора може досягати 20 хвилин.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • пульт у комплекті;

  • 12 одиниць серветок;

  • 3 режими роботи;

  • час роботи АКБ.

Мінуси:

  • тільки для рівних поверхонь.

Mamibot W120-T

Лучшие роботы мойщики окон

Йдеться про ще один бюджетний склоочисник, який за численними дослідженнями, гарантує ефективне прибирання як вікон, так і кахлю. Лінійка Mamibot W120-T працює на базі літій-іонного акумулятора, ємність якого складає 600 мАг. З переваг приладу слід виділити запатентовану технологію, що відповідає за визначення траєкторії руху. В результаті досягається ефективніше очищення, адже робот прилягає до рам впритул. Прилад підтримує запам’ятовування маршруту та комфортне керування за допомогою смартфона. Рівень шуму вбирається у 65 дБ. Слід зазначити довгий трос, що гарантує радіус дії до 4,5 метрів.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • захист від падінь;

  • довгий кабель;

  • якість конструкції;

  • оптимальний маршрут;

  • дистанційне керування.

Мінуси:

  • просте складання.

Xiaomi Hutt DDC55

Лучшие роботы мойщики окон

Ще один недорогий, але добрий мийник вікон, оснащений продуманими алгоритмами для побудови маршруту. Модель серії Xiaomi Hutt DDC55 оснащується резервною батареєю, тросом до 8 метрів та потужною силовою установкою. Через високопродуктивний двигун, рівень шуму може досягати 65 дБ, що є досить високим показником. Варто сказати, що щітки рухаються з потужністю в 80 оборотів за хвилину, і цього вистачає навіть для видалення забруднень, що в’їлися, від мошок та іншого. Модель підтримує як сухе, так і вологе прибирання, тому можна ефективно усунути забруднення на різному типі покриттів, включаючи дзеркала та навіть двері.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • алгоритми побудови маршруту;

  • якість збірки;

  • відмінна комплектація;

  • потужний двигун;

  • довгий страховий трос.

Мінуси:

  • високий рівень шуму.

HOBOT 388 Ultrasonict

Лучшие роботы мойщики окон 2021 года

Найкращий робот для миття вікон за ціною та якістю у 2024 році – це модель HOBOT 388 Ultrasonict з більш просунутою навігацією та інтелектуальними можливостями. В результаті цей прилад гарантує більш ефективне очищення плитки та дзеркальних поверхонь порівняно зі склоочисниками нижчої цінової категорії. Варто відзначити підтримку системи розпилення миючого засобу та можливість керування зі смартфона. На окрему увагу заслуговує захист від падінь, який дозволяє гарантувати ще 20 хвилин роботи апарата після відключення пристрою від мережі. Потужність двигуна становить 90 Вт, а рівень шуму досягає 65 дБ.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • непогана потужність;

  • сфера експлуатації;

  • просте управління;

  • захист від падінь;

  • добрий виробник.

Мінуси:

  • рівень шуму.

Кращі роботи для сухого та вологого миття вікон

Перед тим, як почнемо оглядати наш список найкращих преміальних скломийників, хотілося б одразу внести ясність, що у них ширша сфера експлуатації. Вони підходять у таких випадках:

  1. Якщо ви живете поблизу трас, у промисловому місті;

  2. Якщо немає можливості без проблем помити зовнішню частину вікна;

  3. Якщо у вас є приміський магазин, кафе або ресторанчик;

  4. Якщо немає бажання вдаватися до послуг клінінгових компаній для миття адміністративних, офісних, корпоративних будівель;

  5. Якщо не хочете витрачати час на очищення кахлів, вікон у будинку чи квартирі.

Отже, сфера застосування у мийників скла дуже велика. Тепер почнемо огляд популярних моделей.

HOBOT 298

7 лучших роботов мойщиков окон – Рейтинг 2020 года

Поповнює рейтинг роботів-мийників вікон модель серії «298» від HOBOT Technology, яка позиціонується як надійне рішення для вологого прибирання, миття скла, дзеркал, позбавлених рами. Судячи з відгуків, апарат можна використовувати навіть для натирання підлог до блиску, але часу знадобиться чимало. Втім, це говорить про функціонал та сферу застосування. На відміну від аналогів цей прилад може одночасно виконувати два види рухів, включаючи горизонтальні та вертикальні. Разом з тим, пристрій швидко і точно визначає габарити поверхні, що обробляється, аж до 500 на 600 сантиметрів. Продуктивність роботи при цьому дорівнює 1 квадратному метру за 2,5 хвилини. Варто зазначити, що скломийник отримав просунутий гіроскоп, а також 4 преміальні датчики лазерного типу для побудови гарної навігації. Технологія Al-Technology 3.0 давно підтвердила свою актуальність. Акумулятора вистачає на 20 хвилин автономної роботи. Проблема в тому, що на зарядку потрібно близько 3 годин.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • підтримка Al-Technology 3.0;

  • висока продуктивність;

  • добрий гіроскоп;

  • якість конструкції;

  • сфера застосування.

Мінуси:

  • довго заряджається.

HOBOT 368

7 лучших роботов мойщиков окон – Рейтинг 2020 года

Йдеться про хороший склоочисник з вологим миттям вікон. Модель HOBOT 368 важить не більше 900 грамів. Очевидно, що великий акумулятор у таку скромну конструкцію «запхати» неможливо. Разом з тим, просунутий вакуумний мийник скла може працювати від батареї протягом 20 хвилин. Потужність всмоктування становить 90 Вт. При цьому апарат живиться від мережі, змінний струм якої може мати напругу в діапазоні 100-240В. Довжина кабелю становить 5 метрів (хороше обплетення), тому для квартири цілком годиться. Виробник подбав про просунутий захист, що обумовлено міцним корпусом, у тому числі. У комплект входить шнур безпеки, який здатний витримати навантаження до 200 кілограмів. Очищення поверхонь при цьому здійснюється за допомогою дух коліс, що обертаються, на які закріплена серветка, виготовлена з мікрофібри.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • просте управління;

  • якість серветки;

  • три режими роботи;

  • потужність всмоктування;

  • вакуумний двигун.

Мінуси:

  • автономна робота.

Xiaomi Hutt W55

Лучшие роботы мойщики окон

Кращий робот для вологого миття вікон 2024 року – це модель Xiaomi Hutt W55, що приваблює, перш за все, високою продуктивністю на рівні 25 тисяч обертів на хвилину. У цьому двигун видає шум трохи більше 58 дБ. Слід зазначити наявність відмінної літій-іонної батареї, ємність якої не перевищує 650 мАг. Тривалий термін експлуатації можна пояснити підтримкою безщіткового двигуна з тяговим посиленням 7 кілограмів. На окрему увагу заслуговує просунута навігаційна система, що дозволяє визначати перепади висот, і більш ефективно та безпечно очищати різні типи поверхонь, включаючи скло та кераміку. За відгуками відомо, що плями очищаються досить ефективно. Управління можна здійснювати за допомогою пульта.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • для вікон будь-якого розміру;

  • висока швидкість прибирання;

  • точна навігація;

  • управління зі смартфона.

Мінуси:

  • не знайдено.

Як вибрати хороший мийник для миття вікон?

Враховуючи той факт, що цей вид вбиральні тільки набуває популярності, у багатьох покупців є ціла низка питань, на які постараємося відповісти. Якщо ви не знаєте, як вибрати робот для миття вікон, врахуйте:

  1. Корпус. Багато користувачів не можуть визначитися між роботами мийниками вікон із квадратною або круглою конструкцією. Виходити необхідно безпосередньо від форми скління та інтенсивності експлуатації. Квадратні моделі доцільніше використовувати, коли необхідно взаємодіяти із вікнами, доповненими різними декоративними елементами. Разом з тим вони краще справляються з великими площами. Якщо необхідно швиденько упорядкувати просте пластикове скло в квартирі, то переплачувати немає сенсу – вибирайте круглий склоочисник.

  2. Акумулятор. Фактично невід’ємна частина конструкції сучасних склоочисників від ємності якої залежить зручність експлуатації. Для невеликих вікон вистачає 25 хвилин автономної роботи. Однак для панорамного скління котеджів та будинків знадобиться більш ємна батарея, якою, як правило, оснащуються квадратні мийники роботи. Крім того, необхідно враховувати продуктивність та сферу застосування техніки. Очевидно, що для чищення плитки, кахлю, інших поверхонь знадобиться суттєвий показник.

  3. Швидкість роботи. Йдеться про продуктивність техніки, яка залежить не тільки від потужності силової установки, а й особливостей конструкції. Так, наприклад, моделі з дисками, що обертаються, повільніше аналогів з квадратною формою при інших рівних. Однак, завдяки наявності ганчірки в конструкції, ефект від збирання кращий, і їм не потрібно кілька разів повторно проходити по поверхні для очищення.

  4. Керування. Здійснюється або за допомогою фірмової програми через смартфон, або за допомогою пульта дистанційного керування. Вирішувати вам.

  5. Додаткові опції. У плані оснащення квадратні моделі перевершують аналоги. Вони мають або гусеничний або колісний привід, нерухому серветку з мікрофібри, і гарантують кращий ефект при роботі з вікнами, які мають декоративну розкладку. Як додаткові особливості деяких моделей слід відзначити індикацію (звукову або світлодіодну), автоматичне визначення зони прибирання (за рахунок індикаторів), вбудовану програму очищення безрамкових поверхонь.

Варто додати, що низка кращих виробників склоочисників активно розвиваються в цій ніші, і постійно доповнюють нові покоління своїх мийників новими опціями.

Які мийники вікон вважаються найкращими у 2024 році?

У висновку про склоочисники хотілося б ще раз підсумувати важливі моменти: по-перше, таку техніку необхідно купувати виходячи з форми і розмірів поверхонь, що обслуговуються, по-друге, слід розуміти, що роботи-пилососи такі винаходи замінити не зможуть. Якість та ефективність роботи обладнання залежить від форм-фактора, потужності та типу. Ми рекомендуємо не витрачати час на магнітні винаходи, враховуючи, як динамічно розвивається сегмент вакуумних моделей. Але вирішувати тільки вам, ми лише підіб’ємо підсумки для тих користувачів, які ще не вирішили, який купити робот-мийник для вікон. На думку “Cenakachestvo” лідерами в наступних сегментах є такі моделі як:

  1. Найкращий бюджетний робот для миття вікон будинку – Xiaomi Hutt DDC55;

  2. Преміальний компактний скломийник – Technology HoBot 368;

  3. Кращий квадратний робот для вологого миття – Bist Win A100;

  4. Найкращий склоочисник за всіма характеристиками – Xiaomi Hutt W55.

Якщо у вас є реальний досвід експлуатації досить нового сегмента товарів, просимо не забувати ділитися враженнями.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шопоголік
Шопоголік@Cina

Огляди товарів

132.6KПрочитань
2Автори
30Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Топ-15 найкращих бездротових мишок – Рейтинг 2024 року

    Дротові моделі поступово йдуть у минуле з появою зручніших аналогів з дорогими сенсорами. Це навіть стосується геймерського сектору, який ми, частково, торкнемося в нашому рейтингу найкращих бездротових мишей 2024 року. Умовно такі моделі можна поділитися на кілька типів:

    Теми цього довгочиту:

    Пк
  • Кращі набори інструментів (ТОП-6) - Рейтинг 2024 року

    Сьогодні у продажу зустрічається велика кількість як професійних, так і простих наборів для рядових користувачів. При цьому багато брендів зі світовим ім'ям конкурують між собою, дивуючи різними предметами.

    Теми цього довгочиту:

    Набориінструментів
  • Який смартфон краще купити у 2024 році? ТОП-20 Android-смартфонів

    Якщо кілька років тому при аналізі камер багато хто орієнтувався на встановлені сенсори, то сьогодні не можна ігнорувати постпрограмні алгоритми обробки, процесор та ШІ, які використовуються в смартфоні.

    Теми цього довгочиту:

    Смартфони

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається