Кращі сонячні панелі (USB) з Аliexpress 2024 року (ТОП-5)

Кращі сонячні панелі (USB) з Аliexpress

Безумовно, величезна кількість користувачів розчарувалася в компактних сонячних панелях, насамперед через існування різноманітних ЗП у вигляді повербанків з міні-панелькою, яка взагалі ніякої користі на практиці не приносить навіть у хорошу погоду. Тим не менш, у продажу досить багато реально працюючих зарядних пристроїв від сонця, здатні забезпечити енергією в поході або за відсутності електрики. Зі зрозумілих причин, ми склали рейтинг кращих сонячних зарядок (панелей) з Аліекспрес 2024 року з виходами під USB для зарядки невеликих девайсів, включаючи смартфони, повербанки, інше.

Увага! Для дійсно ефективної зарядки смартфонів рекомендуємо звертати увагу як мінімум на 3-ксекційні панелі з потужністю від 20 Вт. Проте, ми розуміємо, що багато користувачів шукають для тестів доступніші рішення, і їх також розглянемо.

Важливо розуміти, що тільки скло та MPPT-контролер дозволять «забрати» близько до 100% потужності (коштують дорого для зарядки портативної техніки), а решта панельок, якщо віддадуть до 50-60% від зазначеної потужності, то вже добре. Якщо ж потужність на рівні 5 Вт і від цього показника ми отримаємо лише 30-40%, результати будуть вкрай не втішними.

Топ-5 найкращих сонячних ЗП

Усі посилання на нашому сайті, якщо важко знаходити товар по назві!

Outdoor Hiking Waterproof

Outdoor Hiking Waterproof

Відкриває топ сонячних панелей з USB на Аліекспрес модель початкового рівня Outdoor Hiking Waterproof, що приваблює надзвичайно високою якістю виконання, про що свідчать численні відгуки. Цей зарядний пристрій працює! Навіть за нельотної погоди функціонує, але ефективність вкрай несуттєва. Якщо ж використовувати під прямим сонячним промінням можна «забрати» до 10000 мАг за добу. Гарний результат? Насправді за зазначену вартість одержати більше вкрай важко. При цьому виробник подбав про підтримку технології Smart IC CHIP, працює стабілізація напруги. Конструкція захищена за стандартом IPX4 від вологи, до складу конструкції входить 2 USB.

Плюси:

  • відмінна якість;

  • зручна лінійка;

  • відразу 2 USB;

  • захист від вологи;

  • контроль напруги.

Мінуси:

  • невисока потужність.

ALLPOWERS Newest

ALLPOWERS Newest

Якщо шукаєте недорогу сонячну панель з Аліекспрес для зарядки смартфонів, варто звернути увагу на ALLPOWERS Newest із заявленою потужністю 21 Вт. Виходячи з тестів, які нам вдалося виявити (при гарному сонячному світлі), цей зарядний пристрій може відновити до 285-300 мАг в батареї Redmi Note 9 Pro всього за 15 хвилин. Це за рівня сили струму від 0,65 до 1 Ампера. За зазначену вартість, це безумовно один із раціональних варіантів. При цьому зарядний пристрій відрізняється високою ефективністю, що пояснюється підтримкою шару ETFE, про що поговоримо пізніше.

Плюси:

  • низька ціна;

  • висока ефективність;

  • ETFE-шари;

  • захист від вологи через IP-67;

  • 18 місяців гарантії.

Мінуси:

  • немає у цьому сегменті.

Upgraded 28W

Upgraded 28W

Рейтинг сонячних панелей з Аліекспрес із USB поповнює ще одна туристична лінійка серії Upgraded 28W. Ця серія пропонується у кількох конфігураціях. Ми розглядаємо лінійку з потужністю 28 Вт. За даними, які нам вдалося виявити у відкритому доступі в Інтернеті, цей зарядний пристрій видає до 1,5А в хорошу погоду і показує близько 60% ефективності в плані потужності, що є дуже добрим результатом. Працює протокол швидкого заряджання на ділі. Сумніватися в надійності та довговічності не доводиться, якість складання відмінна. Складна модель має 4 секції та розширену комплектацію, включаючи кабель із затискачем, кабель для прикурювача, провід DC-DC, а також адаптер 8 в 1 (це не для ноутбука).

Плюси:

  • широка комплектація;

  • надійна зарядка;

  • непогана потужність;

  • висока ефективність.

Мінуси:

  • трохи відгуків.

ALLPOWERS 21W Solar

ALLPOWERS 21W Solar

Якщо не знаєте, який вибрати сонячний зарядний пристрій для смартфонів та інших гаджетів з Аliexpress, також рекомендуємо звернути увагу на лінійку ALLPOWERS 21W Solar, яка, судячи з відгуків, видає стабільні 1А та 5В для USB 2.0 навіть за відносної хмарності. За 3-4 години можна відновити смартфон типу Honor 50 чи S10 Plus. Для більш простих девайсів показник буде ще вищим. Проаналізувавши коментарі, стало ясно, що втрати ефективності відчутні, а комплектація скромна. Разом з тим, модель приваблює доступною ціною та високою якістю виконання. Крім того, виробник вже встиг набути популярності, а магазин має багато позитивних коментарів.

Плюси:

  • багато відгуків;

  • при яскравому сонці до 1,5А;

  • якість виконання;

  • непоганий виробник.

Мінуси:

  • втрати ефективності.

IHOPLIX 28W Foldable

IHOPLIX 28W Foldable

Найкраща сонячна панель з Аліекспрес для заряджання гаджетів 2024 року – це лінійка IHOPLIX 28W Foldable з підтримкою швидкого заряджання формату QC 3.0 та наявністю 3 USB. За вказаними параметрами можна зрозуміти, що це прилад іншого рівня. І характеристики, і відгуки є підтвердженням цього. Судячи з тестів, цей зарядний пристрій має найвищий показник ефективності. Користувачі стверджують, що за 2-4 години цілком реально повністю відновити повербанк на 10000 мАг залежно від рівня сонячного світла. Включається навіть у похмуру погоду через скло, що є підтвердженням високого класу. Навіть через потрійний склопакет досягається сила струму 1,4А при яскравому денному світлі.

Плюси:

  • висока ефективність;

  • швидка зарядка;

  • 3 порти USB;

  • багато коментарів;

  • ціна/якість.

Мінуси:

  • не знайдено.

Як вибрати гарну сонячну панель з USB?

Очевидно, що на теренах цього китайського маркетплейсу досить багато подібних товарів, а от знайти огляди на них вкрай важко. Доводиться уважно вивчати відгуки та орієнтуватися за базовими характеристиками. Якщо не знаєте, як вибрати сонячний зарядний пристрій з AliExpress, приділіть увагу таким нюансам:

  1. Потужність – важливо розуміти, що максимальну продуктивність Ви не отримаєте навіть за хорошого освітлення від таких пристроїв. Тому, на нашу думку, нормою для комфортної експлуатації є панель із показником від 20-25 Вт.

  2. Комплектація – переплачувати за аксесуари, включаючи карабіни та кишеньки потрібно, якщо купуєте туристичну сонячну батарею для подорожей. І ще один нюанс – не помиляйтеся, побачивши в комплекті різні входи, вони не для ноутбука.

  3. Сила струму – цей показник треба тестувати, але ми постаралися знайти дані про кожен із зарядних пристроїв від сонячних батарей. Для сучасних повербанків та смартфонів потрібно в районі 2А.

  4. Покриття панелі – EFTP за рахунок лінз буде ефективніше заряджати техніку, ніж PET у ранковий та вечірній час навіть під кутом у середньому на 20-30%.

Яку сонячну зарядку краще купити на AliExpress у 2024 році?

Таким чином, необхідно враховувати покриття, ефективність та потужність, щоб не помилитися з вибором. Від бюджетних 1-панельних або повербанків-панелей сьогодні немає сенсу, і це вже підтверджувалося численними тестами. У всякому разі, якщо Ви ставите зарядку не на камеру, і не хочете чекати на добу зарядки в 1-2%. Якщо ви не знаєте, яку купити сонячну батарею для швидкого заряджання смартфонів, орієнтуйтесь на моделі з 3-4 секціями та потужністю від 20 Вт. Наша думка з приводу добірки:

  1. Сонячна зарядка з підтримкою QC 3.0 – IHOPLIX 28W Foldable;

  2. Недорога сонячна панель – Outdoor Hiking Waterproof;

  3. Високоефективна сонячна зарядка – Upgraded 28W.

Якщо Вам було корисно почитати, і важлива наша думка, підписуйтесь на соціальні мережі, представлені нижче. Тому що так буде простіше стежити за цікавими публікаціями.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Revizorchyk
Revizorchyk@Revizorchyk

423Прочитань
2Автори
8Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

  • Кращі світильники та LED-стрічки з USB з Аliexpress 2024 року (ТОП-7)

    Сьогодні «доступне світло» в Україні, як ніколи, до речі. Варто всерйоз замислитися над тим, як боротися з темрявою, якщо зникне енергія. Причому її може бути дуже тривалий час.

    Теми цього довгочиту:

    Aliexpress
  • Кращі бездротові навушники з AliExpress 2024 року (ТОП-10)

    На AliExpress сьогодні безліч навушників різних типів, і нерідко моделі з одним цінником мають принципово різні технічні характеристики. Ми вирішили спростити завдання вибору звузив наш рейтинг бездротових навушників з Аліекспрес 2024 року до бюджетних пристроїв.

    Теми цього довгочиту:

    Навушники
  • Топ-5 кращих розвиваючих іграшок з Аліекспрес – Рейтинг 2024 року

    Сучасні технології та фантазія виробників іграшок сьогодні дозволяють створювати просто фантастичні речі. Їх легко відстежувати у Tik-Tok, Instagram, YouTube тощо.

    Теми цього довгочиту:

    Aliexpress

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається