Публікація містить рекламні матеріали.

TimeFarm: Безкоштовний майнінг в Telegram

Привіт, друзі! Маю класну новину для всіх, хто цінує свій час і хоче використати кожну секунду з користю. Запустили новий міні-додаток Time Farm у Telegram! Тепер ми можемо почати накопичувати бали прямо зі свого телефону чи комп’ютера! І це тільки початок – неймовірні нагороди чекають на нас в майбутньому...

Що таке TimeFarm від Chrono.tech

TimeFarm — це новий перспективний проект від компанії Chrono.tech, яка спеціалізується на фінансово-технологічних рішеннях для HR. Компанія має понад 7 років досвіду на ринку і власний токен $TIME, який торгується на основних біржах, таких як Bybit, Gate, MEXC. Діапазон ціни токена коливається від $28,61 до $29,83.

Як працює TimeFarm?

Основний процес:

кожні 4 години і натискайте кнопку "Farm"
  • Відкривайте додаток кожні 4 години і натискайте кнопку "Farm", щоб забрати свої намайнені токени $SECOND.

  • Почніть зараз, щоб підготуватися до майбутніх кампаній!

Запрошення друзів:

запрошуйте друзів
  • У вкладці "Friends" запрошуйте друзів за своєю реферальною посиланням. За кожного запрошеного друга ви отримуєте 15,000 токенів, а ваш друг – 30,000 токенів. Це найкраща 5-рівнева реферальна програма!

Виконуємо квести:

Квести

У перші 10 днів ви отримуєте вдвічі більше токенів SECOND!

Chrono.tech

Chrono.tech – це фінтех-компанія, яка вже понад 7 років розробляє інноваційні HR-рішення для бізнесу. Вони прагнуть створити світ, де кожен може знайти роботу і отримати справедливу оплату, де б він не знаходився.

HR-екосистема на основі блокчейну пропонує значно нижчі комісії, ніж традиційні системи, і усуває бар’єри входу.

Починаєм зараз!

Минуло більше тижня, як запустили Time Farm, гра вже охопила 6 мільйонів користувачів!

Приєднуйтеся до нового перспективного телеграм-майнера TimeFarm. Проект не потребує вкладень, тож збирайте $SECOND, поки є така можливість.

Приєднуйтеся до TimeFarm: t.me/TimeFarm

Максимізуйте свою продуктивність і заробляйте токени SECOND!

Хай Вам щастить!!!


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Kot  Cripto  ©
Kot Cripto ©@korosticheva

181.5KПрочитань
3Автори
61Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • CATS та DOGS: огляд двох популярних криптопроектів

    CATS: Відповідь на успіх DOGS... Проект DOGS з’явився одним з перших у цій серії, і багато користувачів швидко приєдналися до нього, намагаючись заробити на фармингу токенів. DOGS швидко набув популярності завдяки інтеграції з Telegram та простоті виконання завдань.

    Теми цього довгочиту:

    Cats Та Dogs
  • CATS в останній вагон: Як приєднатися до фарму і спробувати заробити

    Після успіху DOGS з’явився проект CATS, який багато в чому повторює основні принципи попередника, але з акцентом на нові функції та ідеї. ❗ Для тих, хто пропустив DOGS, CATS може бути шансом увійти в "останній вагон" і спробувати заробити кілька доларів.

    Теми цього довгочиту:

    Cats

Вам також сподобається

Коментарі (9)

Ніколи не майню нічого у Телеграм чатах, принципово. Телеграм залежний від рашки та російських спецслужб, особливо тепер. Майнила BNB на одному сайті, всіх правил безпеки дотрималася, захистила профіль. Одного дня перейшла за посиланням на Телеграм на цьому сайті, щоб отримати винагороду в BNB, зламали еккаунт, зламали двофакторну ідентифікацію та ще й так, що відновитись ні за паролем, ні за двофакторною, неможливо. Еккаунт повністю знесли, з іншої пошти неможливо зареєструватися. От тобі і раша.

Вам також сподобається