Найкращі безкоштовні криптовалютні бонуси за реєстрацію та акції у 2024 році

Зміст

Хочете заробити трохи безкоштовної криптовалюти? Перевірте ці криптобіржі/гаманці з бонусними пропозиціями за реєстрацію.

Вас цікавлять безкоштовні криптовалютні бонуси за реєстрацію? Якщо так, то ви потрапили в потрібне місце. Ми склали список найкращих криптовалютних бонусів за реєстрацію в квітні-травні 2024 року та акцій від різних біржових платформ.

Ці пропозиції нададуть вам безкоштовний BTC або іншу криптовалюту, просто зареєструвавшись і виконавши кілька базових завдань. Однак не всі ці пропозиції однакові.

Деякі з них пропонують ще більші винагороди, в той час як інші є просто маркетинговою тактикою, і ви ніколи не отримаєте бонус. Ми зробили важку роботу за вас і склали цей список обраних нами криптовалютних бонусів за реєстрацію та промо-пропозицій.

Основні висновки:

Ці криптовалютні бонуси можна отримати, зробивши невеликий депозит, торгуючи криптовалютою або запросивши друзів.

Бонуси за реєстрацію варіюються від платформи до платформи, пропонуючи або фіксовану суму криптовалюти (наприклад, Bitcoin або Ethereum), або відсоток від комісії (наприклад, у вигляді токена платформи).

Порівняння найкращих безкоштовних криптовалютних платформ з бонусом за реєстрацію

  • Bybit: Отримайте до 5020 USDT в бонусах і таємничих коробках

  • RobinHood: отримуйте від $10 до $20 і до 1 BTC кожен

  • Kucoin: обмежений за часом бонус для новачків до 8 200 USDT

  • Binance: Заробіть до $50 вітального бонусу

  • BTCC Exchange: Отримайте $50 тільки для нових користувачів

  • Huobi Global: Виграйте до 241 USDT, виконуючи завдання

  • Nexo: Використовуйте реферальне посилання для реєстрації та отримайте $25 в BTC

  • OKX: розблокуйте Mystery Box і виграйте до $10 000

Огляд платформ для отримання безкоштовних криптовалютних бонусів за реєстрацію

Вибираючи платформи для отримання безкоштовних криптовалютних бонусів за реєстрацію, дуже важливо подумати про їхню репутацію, уважно ознайомитися з умовами та положеннями, перевірити, чи пропонують вони широкий спектр криптовалют, і переконатися, що вони вживають надійних заходів безпеки.

Ось платформи для торгівлі криптовалютами, підібрані для вас на основі цих факторів:

Bybit: 25$ на картку та до 5020 USDT у вигляді вітального бонусу

Як одна з провідних криптовалютних платформ, Bybit пропонує багато переваг для нових трейдерів. При реєстрації, внесенні депозиту, торгівлі криптовалютами тощо ви можете заробити до USDT 5,020 у вигляді купонів. Ці купони призначені для різних цілей, включаючи перший депозит, тейк-профіт / стоп-лосс і торгівлю безстроковими контрактами на USDT. Ці купони можна використовувати для зменшення ваших комісій та збитків.

На Bybit ви також можете приєднатися до реферальних програм. Реферали друзів і спільний заробіток - це чудовий спосіб заробити гроші. Партнерська програма Bybit дозволяє вам і вашим кваліфікованим рефералам разом заробляти до $40 комісійних. Коли ваш реферал торгує, ви можете отримати таємничу картку винагороди вартістю $500. Ви можете запросити друзів і заробити більше винагород.

Існує багато способів виграти на Bybit, включаючи участь у заходах, конкурсах та розіграшах. До них відносяться:

Світова серія трейдингу 2024 - Приєднуйтесь до цьогорічної WSOT (найбільшого у світі змагання з трейдингу) та виграйте понад 8 мільйонів USDT у вигляді призів!

Розіграш призів - візьміть участь у розіграші призів

Але зачекайте, це ще не все! Приєднуйтесь до нашого Telegram-каналу, щоб отримати ще більше бонусів та нагород. Просто шукайте «Crypto Radar» в Telegram або тисніть на посилання.

Kucoin: $20 миттєвих та 8200 USDT вітального бонусу

Kucoin має спеціальну пропозицію для нових користувачів, які приєднуються і торгують криптовалютою на своїй платформі. Ви можете отримати до 3 200 USDT у вигляді винагороди, а також інші бонуси та купони. Ви отримуєте ці винагороди в чотири основні етапи;

  1. Бонус за реєстрацію: зареєструвавшись на платформі і пройшовши базову перевірку KYC, ви можете отримати винагороду в розмірі 400 USDT.

  2. Бонус на перший депозит/купівлю криптовалюти: якщо ви новачок і поповните рахунок принаймні на 10 USDT, ви отримаєте спеціальний пакет нагород з бонусним купоном і винагородами на суму 400 USDT.

  3. Бонус за першу торгівлю: Нові користувачі, які зареєструвалися на KuCoin і торгують на суму не менше 100 USDT протягом 7 днів, можуть отримати спеціальний пакет винагород. Цей пакет включає купони та винагороди на суму $1400. Ці купони можуть бути використані для зниження торгової комісії на KuCoin на ту ж суму, яка вказана на кожному купоні. Пам'ятайте, що ви можете використовувати ці купони один раз на день і вони будуть дійсні протягом 30 днів. Тому не забудьте використати їх до закінчення терміну дії.

  4. Професійні торгові завдання: Вам потрібно виконати певні завдання, щоб отримати ці винагороди. Ви можете отримати до $2000 USDT у вигляді винагороди. Це може включати обсяг торгівлі ф'ючерсами, участь у Spotlight, утримуючи певну кількість KCS і підписуючись на нові проекти, які вам подобаються, а також торгівлю за допомогою автоматизованих ботів Kucoin.

Ви також можете отримувати щоденні бонусні винагороди KCS. KCS - це власний токен KuCoin, і якщо у вас є принаймні 6 KCS, ви можете отримувати щоденну винагороду в розмірі 50% від щоденного доходу KuCoin від торгової комісії. Чим більше KCS у вас є, тим більший бонус ви отримуєте. Ви також можете насолоджуватися іншими перевагами володіння KCS, такими як знижки на торгову комісію, ексклюзивні послуги та права на управління.

Binance: $100 вітальний бонус

Binance пропонує чудові стимули для нових користувачів, які хочуть потрапити у світ криптовалют.

Ви можете заробити до $100 в якості вітального бонусу.

Цей бонус розділений на ваучери на повернення готівки для нових користувачів.

Все, що вам потрібно зробити, це створити обліковий запис, підтвердити свою особу і здійснити деякі торгові операції протягом перших 7 днів після реєстрації.

Це ексклюзивна пропозиція для нових користувачів, яких привели афіліати Binance.

Ці ваучери допоможуть вам знизити торгові комісії на спотовому ринку Binance.

Ви також можете використовувати різні типи ваучерів Binance.

Типи ваучерів Binance:

  • Ваучери Binance - це унікальні винагороди, які ви можете отримати за різні види діяльності.

  • Наприклад, ви можете отримувати ваучери Binance, коли приєднуєтеся до подій, виконуєте місії або запрошуєте друзів.

  • Кожен ваучер Binance може дати вам різні переваги, такі як

  • Безкоштовні токени

  • Вокал при підвищенні до VIP-рівня

  • Безвідсоткові позики

  • Маржинальна торгівля

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

612.8KПрочитань
11Автори
459Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається