Нейромережі для автоматичного створення популярного блогу без вашої участі

Навіть якщо ви не вмієте знімати і монтувати відео, не любите бути на камері, не знаєте, про що створювати контент або зовсім не вмієте писати захопливі тексти.

Сьогодні я поділюся з вами цією інформацією. Йтиметься про нейрозв'язки, що дають змогу автоматизувати процес створення блогу.

100 причин, що заважають вести блог, і одне рішення!

Але давайте перейдемо до блогів - сьогодні їх так чи інакше веде майже кожен. А ті, хто не веде, хотіли б це робити, але щось їх зупиняє. Наприклад, вони не знають, про що писати. Або вважають, що не вміють це робити, не вміють монтувати, залучати користувачів.

Якщо ви не вмієте говорити на камеру - це нормально. А зараз будь-хто може зняти свій тренінг або запустити власний відеоканал, навіть якщо не вміє говорити на камеру. Тому, що є нейромережі, які зроблять усе за вас.

Якщо ви не вмієте монтувати - теж нормально. Нейромережі вміють монтувати. І ними можна керувати за допомогою словесних команд.

Якщо вам не подобається виступати на камеру, припустимо, ви інтроверт, - і не треба. Нейромережа допоможе створити персонажа з вашим обличчям або будь-яким, яким захочете, і він виступатиме за вас. І, за бажання, буде навіть говорити вашим голосом. Якщо немає грошей на підрядників - теж нестрашно. Є безкоштовні нейромережі!

Переживаючи через те, що ви чогось не вмієте, ви не ведете свій блог, не знімаєте і не викладаєте відео. А інші ростуть, набирають підписників - і це бісить. Є таке?

Так ось, суть у тому, що з нейромережами ви можете стати популярним блогером буквально за тиждень, не показуючи себе на камері, не вміючи говорити. Причому, в будь-якій темі, що цікаво!

Кейси: як стати популярним відеоблогером

Наприклад, Таня була вчителем музики. Але стала блогером! У неї зросли охоплення в 30-40 разів на новому блозі. Були - 10, а стали 300-400 у новому блозі.

Що вона зробила?

Ось зв'язка з нейромереж:

  • У ChatGPT ми генеруємо ідеї та сценарії для відео.

  • За допомогою ElevenLabs генеруємо голос, можна навіть на основі власних аудіозаписів.

  • Потім, використовуючи Heygen або D-id, анімуємо готового персонажа. Який говоритиме вашим голосом (за допомогою звукової доріжки, створеної в ElevenLabs.

  • За необхідності робимо остаточний монтаж у Capcut. Додаючи ролику динаміки.

Виходить аватар-диктор, який розмовляє вашим голосом. І отримуємо багато переглядів! Тепер ви знаєте, що можна вести блог без вашої участі наживо.

Ще один приклад. У instagram є канал, у якого 144 тис. підписників. І там кожне відео неминуче набирає по 2-3 млн. переглядів. При цьому, всі відео на 100% створені нейромережами.

Як це робиться?

  • ChatGPT генерує текст для відео і формулювання запиту для Midjourney.

  • У Midjourney створюємо аватар за цим промтом.

  • Потім у D-id анімуємо картинку-аватар.

  • Додаємо голос з ElevenLabs. Або відразу все разом анімуємо в D-id.

  • Можна ще підключити inVideo.io, і автоматично змонтувати ролик.

Так отримуємо вірусне відео для блогу!

Заробіток на популярних зарубіжних блогах

Ще одна можливість вести популярний блог, але не демонструвати себе - переклад популярних зарубіжних блогерів. Наприклад, у MrBeast відео за 9 днів набрало 111 млн. переглядів. Він дозволяє всім охочим брати свій контент, нарізати на короткі ролики і викладати на своїх каналах.

З однієї години виходить 10 роликів по 15-20 секунд. За місяць можна зробити контент в один клік! І отримувати мільйони переглядів. Як це зробити швидко і легко? Нейромережа Vizard.ai автоматично знаходить найцікавіші фрагменти і монтує так, щоб вийшов ролик, який чіпляє. Вона вміє монтувати так, щоб фокус був на обличчі, а не де попало.

Ще приклад локалізації закордонного контенту. Ви не просто нарізаєте довгі відео того ж MrBeast, ви завантажуєте нарізані ролики в Heygen з функцією translate - і отримуєте переклад українською! Тепер можна транслювати відео, зняті однією мовою, будь-якою іншою мовою, яка вам потрібна, і заробляти на цьому.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

596KПрочитань
11Автори
453Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається