Публікація містить рекламні матеріали.

NotCoin - які зміни очікуються

NotCoin, новий криптопроект, за яким стоять Telegram та Ton coin, нещодавно провів другий стрім на x (twitter), де розкрили нові деталі й майбутні кроки команди.

В основі стратегії розповсюдження NotCoin лежить ігровий підхід та елемент FoMO (страх пропустити щось важливе). Гравці прагнуть захопити NotCoin, сподіваючись на зростання його цінності та боячись упустити потенційну вигоду. Цей підхід виявився ефективним — кількість користувачів NotCoin перевищила 18 мільйонів.

Головною метою NotCoin є ознайомлення користувачів з блокчейном і криптовалютами, зокрема з мережею Ton. Вони хочуть показати, що для роботи з криптовалютами достатньо мати лише Telegram. Це досягається за допомогою виконання завдань, за які користувачі отримують NotCoins. Вже понад мільйон користувачів створили Telegram Wallet і випробували Ton coin.

Очікується, що в майбутньому користувачі зможуть пересилати NotCoin один одному та використовувати інші функції, як-от збереження монет у Telegram Wallet, використовуючи лише додаток Telegram. Це може стати наступним етапом розвитку NotCoin.

Проект має декілька запланованих фаз. Після бета-версії, зараз триває друга фаза NotСoin Telegram Bot, де користувачі заробляють монети. Наступна фаза вже на порозі, і команда обіцяє, що вона буде справжнім сюрпризом, з непередбачуваними змінами, яких гравці не чекають.

Розробники також анонсували, що кількість користувачів буде обмежена. Вони розглядають кілька сценаріїв: консервативний, який передбачає подвоєння кількості користувачів до 30-40 мільйонів, та оптимістичний — залучення всіх користувачів Telegram.

Розробники усвідомлюють, що просте натискання на екран може стати одноманітним, тому обіцяють встановити ліміт для майнінгу NotCoins. З часом, складність майнінгу зростатиме, що означає, що в наступних фазах можна буде отримати менше монет, ніж зараз. Такі зміни ще більше сприятимуть FoMO і залучать нових користувачів.

Поки що не оголошено, яким буде ліміт, але команда пообіцяла повідомити про це згодом.

Точна дата релізу NotCoin не відома, але вже зрозуміло, що монета буде запущена на блокчейні TON. Після релізу кожна монета, зароблена в NotСoin Telegram Bot, буде обміняна на нову монету в співвідношенні один до одного.

Найбільший холдер має менше 0.1% від усіх монет, що говорить про рівномірний розподіл монет серед користувачів, завдяки ігровій механіці.

Що з цього виходить:

  1. NotCoin буде реалізовано на блокчейні TON, і його можна буде обміняти через Telegram Wallet, де вже з'явилася реклама TonCoin.

  2. Незабаром ми побачимо нові можливості NotCoin, такі як пересилання монет між користувачами Telegram та можливо навіть стейкінг. Все це буде представлено в легкій для розуміння ігровій формі, щоб користувачі могли легше зануритися у світ криптовалют.

  3. Загальна кількість NotCoins буде обмежена, а отримання монет стане складнішим. Тому користувачі, які почнуть добувати монети раніше, отримають їх більше.

  4. NotСoin Telegram Bot залишиться єдиним способом здобути монети, гарантуючи їх широке розподілення серед користувачів та забезпечуючи справедливе розподілення.

Якщо ви вирішили спробувати - читайте гайд якнайшвидше заробити перший мільйон монет

Update:

Вночи NotCoin запровадив NotCoin Gift - 100 тисяч монет для кожного користувача, з дописом що це подарунок перед наступною фазою, тож очікуємо наступну фазу, з вражаючими змінами, вже цього тижня.

Отримати NotCoin Gift за посиланням.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
AlexPro
AlexPro@AlexPro

24.8KПрочитань
4Автори
7Читачі
На Друкарні з 7 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається