Посередництво в арбітражі трафіку 💸 Дядько Франклін

Тема пов'язана не з моїм спеціалізованим розумінням операцій арбітражу трафіку.

Отже, в арбітражі існує така можливість, як першобілінг.

Першобілінг - це спосіб отримати безкоштовний трафік у Facebook, саме в цій соціальній мережі існує постоплата за відвернуту рекламу.

Просто кажучи, Facebook бере гроші за показ реклами своїм користувачам (ті самі рекламні сторіси в Instagram). Існують 2 способи оплати реклами: передоплата та постоплата. Коли ви платите гроші Facebook перед показом своєї реклами і після показу відповідно.

Ви створюєте рекламний кабінет на Facebook, до нього підключаєте платіжний метод (банківську картку). Зазвичай на балансі карти повинен бути хоча б один долар, так як Facebook, стягуючи долар, перевіряє валідність карти, щоб на цьому етапі не було питань від модерації, долар має бути.

Далі йде запуск та відвертання реклами, до першого платежу (білінга). Потім просто блокується карта або випускається нова. Карти одноразові та зареєстровані на інших осіб, з власних карт практично не відтоків. Особливо оскільки весною 2021 року Facebook уже звернув увагу на такі схеми та загрожував судами та колекторами тим, хто не сплачує за трафік. Вже тоді говорили про закінчення першобілінгів, але як завжди вийшло навпаки.

Першобілінговці - це відповідно фахівці (веб-мастери), які користуються цією можливістю та заливають трафік з Facebook практично безкоштовно. Витрати ідуть тільки на витратні матеріали (карти, проксі, рекламні кабінети, програми). Це мізерні витрати.

Отже, що ми маємо: існує спосіб заливу якісного трафіку за копійки, і є фахівці, які цим займаються. Головним чином такі люди заливають за % від бюджету на рекламу (від спенда)

Наприклад: рекламний бюджет - 1000 доларів, арбітражник бере 500 доларів (50% від бюджету), витрачає 5-20 доларів на витрати, заливає 500 доларів рекламного бюджету і заробляє чистими 480 доларів.

Існують тисячі проєктів, які захочуть заощадити кошти та запустити трафік зі знижкою.

Пошагові дії:

• Знаходимо першобільників у чатах арбітражників.

• Пропонуємо їм робити проекти заливу за 30-40% від реалізованого бюджету.

• Шукаємо проекти для заливу трафіку. Пропонуємо послугу з заливу трафіку зі знижкою в 30%. Або просто пропонуємо якісно запустити трафік, не платячи нам як спеціалісту (привернення трафіку завжди платна послуга).

• Передаємо проект підряднику. Він запускає трафік. Ви отримуєте свій % за посередництво.

Ця тема ніде не описана, але вона дуже актуальна. Для тих, хто розуміє суть і може її усвідомити - час діяти і реалізовувати.

Не знаю, чи потрібно мені пояснювати такі очевидні речі, але... Якщо ви ще не зрозуміли, що таке першобілінг або яка роль посередництва - введіть цей запит у Google і прочитайте кілька сторінок. Мені не хочеться надавати надлишкової води в цьому курсі. Тут лише конкретика про заробіток. Як зв'язати всі кроки разом та отримати прибуток, роблячи лише необхідні дії.

Потенціал цієї теми відчуйте сам;

ТЕЛЕГРАМ

На зв’язку 🤝 Дядько Франклін

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дядько Франклін
Дядько Франклін@franklin_corp

Money making в телеграмі

896Прочитань
0Автори
7Читачі
На Друкарні з 28 березня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається