Скільки можна заробити на P2P?

Розповім про дві класичні напрямки заробітку на P2P для пари USDT/UAH:

Арбітраж всередині P2P платформи

Виставляємо власний ордер на купівлю USDT за гривню по ціні Х. Після того як назбирали певну суму - виставляємо ордер на продаж USDT, але вже з націнкою - це і є ваш заробіток. Націнка коливається в межах 0.7 - 2 грн / USDT. Об'єм потенційного продажу залежить від біржі, попиту та інших факторів, які постійно змінюються. Тобто за день може бути декілька угод, а може і не бути взагалі.

Реальні об'єми за місяць з використанням виключно своїх банківських рахунків: $10 000 - $20 000.

Купуємо USDT через валюто обмін та продаємо на P2P

Суть способу: придбати валюту в банку по вигідному курсу за гривню, переказати на біржу, конвертувати у USDT та продати на P2P майданчику. З одного банку виходить +1000-3000 грн заробітку. Таких банків зазвичай не більше десяти, у всіх інших невигідний курс.

Теоретично, в місяць з 10 банків можна заробити 10 000 - 30 000 грн (в ідеальних умовах).

Ризики

Насправді, їх дуже багато:

  • Фін. мониторинг банку

  • Поповнення карток від третіх осіб та можливі наслідки: від блокування рахунків до судових позовів за неявну участь у шахрайстві

  • Вирішення апеляцій, коли контрагенти намагаються вас намахати: підробка квитанцій, створення ордерів та неоплата (конкуренти вибивають ваше оголошення на певний час з видимості), подвійні ордери на однакову суму від одного покупця і т.д

  • Неадекватна підтримка біржі, коли деякі спірні питання вирішуються не на вашу користь

Основна проблема

  • Відсутність регуляції крипти та адекватної бази оподаткування. Ви не можете торгувати на P2P та сплачувати податки з отриманої маржі.

  • Відсутність нормальної системи репутації або рейтингу продавців та покупців, що дало б змогу значно зменшити кількість шахраїв на P2P. 

Висновки

Якщо на меті декілька тисяч гривень / місяць, то скоріш за все банк не спитає звідки у вас гроші. Якщо крутити великі об'єми то фін. мон від банку - питання часу.
Ділюсь можливостями в крипті в своєму телеграм каналі

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Тарас
Тарас@DoctorProfit

Ділюсь можливостями в крипті

41Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 2 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається