Сонячні панелі Risen 660 Ват

Двохстороння монокристалічна сонячна панель TITAN132-8-660M потужністю 660 Вт — це панель дуже високої потужності, виготовлена ​​престижним брендом Risen (Tier-1) з 12-річною гарантією на продукт і 25 роками виробництва з лінійною деградацією сонячної панелі.

Сонячні панелі Risen 660 Ват

Ця сонячна панель Risen має позитивний допуск потужності 0/+5 Вт, що ідеально підходить для підключених до мережі установок з обмеженим простором, де простір і потужність на квадратний метр є пріоритетними з робочою напругою до 1500 В послідовно.

Risen TITAN 660W

Панель Risen TITAN 660W виділяється своїми великими перевагами:

- Сонячна панель із пасивованим заднім випромінювачем сонячних елементів, що надає їй високу ефективність (>20%) порівняно зі стандартними елементами.- Найнижчий температурний коефіцієнт в галузі, що покращує його продуктивність при високих температурах.- Високоякісна інкапсуляція зменшує ефект PID і покращує довговічність сонячної панелі протягом усього терміну служби.- Сонячна панель із кращою продуктивністю в умовах часткового затінення завдяки 132 елементам і 3 обхідним діодам- Подвійний електролюмінесцентний контроль на виробництві- Розділені комірки забезпечують кращу продуктивність завдяки меншій довжині шини, створеної рекомбінацією електронів- Річна деградація менше 0,55%.- Менші елементи розміром 132 панелі досягають нижчої температури, оскільки їхній внутрішній струм нижчий, що допомагає мінімізувати гарячі точки.- Менше утворення мікротріщин у елементах, оскільки вони менші, що сприяє виробленню сонячної енергії протягом усього терміну служби сонячної панелі.- Загартоване скло з антивідблиском і антиадгезійним покриттям покращує роботу сонячної панелі в суворих умовах навколишнього середовища.- Сонячна панель здатна витримувати високі механічні статичні снігові навантаження до (5400 Па) і динамічні вітрові навантаження до (2400 Па).

Характеристики: STC (1000 Вт/м 2 ; Т-комірка 25ºC):

Модель

РСМ132-8-660М

Пікова потужність (Вт p )

660

Максимальна допустима потужність

0/+5 Вт

Напруга при максимальній потужності В mpp (В)

38,12 В

Максимальна сила струму App (A)

17,32 А

Напруга холостого ходу (V oc )

45,75 В

Струм короткого замикання (I sc )

18,33 А

ККД модуля (%)

21,2%

# клітинок

132 Монокристалічний

Розміри модуля

2384 x 1303 x 35 мм

вага

35,5 кг

скло

3,2 мм загартоване скло

рамка

Анодований алюміній сріблястого кольору

J-Box

IP68 з 3 обхідними діодами

Кабелі

Фотоелектричний кабель 4 мм 2

Роз'єми

MC4 сумісний

Сонячна батарея Risen TITAN на 660 Вт є відмінним вибором для потужних сонячних електростанцій будь-якого типу. Її монокристалічне виконання та високий ККД, який перевищує 21,2%, забезпечують ефективне перетворення сонячного світла на електричний струм.

Випробування, проведені журналом Photon, підтвердили високу ефективність та надійність продукції компанії, розмістивши Risen Energy на другому місці серед 176 виробників.Ця сонячна панель, безсумнівно, є однією з найпотужніших, конкурентоспроможних і ефективних на ринку з гарантією того, що Risen є одним із перших виробників сонячних панелей у світі.

Орієнтовна вартість 6400грн

📲 Viber

📲 Telegram

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
SolarPro
SolarPro@solarpro

⚡Про сонячні станції

14.4KПрочитань
1Автори
7Читачі
На Друкарні з 24 лютого

Більше від автора

  • Автономна сонячна електростанція 5 кВт: Ціна

    Сонячна станція гібридного типу на 5 кВт - це комплект високоякісного обладнання, спроектований для забезпечення резервного або навіть основного живлення в будинках, що перебувають поза зонами централізованої електричної мережі. Ця система гарантує стабільне електропостачання

    Теми цього довгочиту:

    Автономна Сонячна Станція
  • Автономна сонячна станція: 6 кВт: Ціна

    Автономна СЕС гібридного типу потужністю 6,5 кВт Річний показник генерації такої СЕС становить майже 7 МВт на рік. Площа, яку займають панелі станції - 32 м². Оснащена акумуляторними батареями для резервного живлення у випадку відсутності роботи сонячних панелей або мережі.

    Теми цього довгочиту:

    Автономна Сонячна Станція
  • Сонячна електростанція: 12кВт: Ціна

    Гібридна СЕС 12,9 кВт. Це інноваційний зразок стійкості та ефективності в енергетичній сфері. Завдяки вбудованим літій-залізофосфатним акумуляторам з резервом у 10,2 кВт-год, вона гарантує стабільне живлення вашого будинку як удень, так і вночі, навіть при відключенні мережі.

    Теми цього довгочиту:

    Сонячна Електро Станція

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається