Стартап Invisibility Shield створив щит-неведимку

Лондонський стартап під назвою Invisibility Shield Co. випустив свій перший продукт під назвою Щит-невидимка на Kickstarter. Ви все ще можете підтримати цей проект і володіти своїм особистим щитом-невидимкою в межах від 49 до 299 доларів США, залежно від розміру, який ви виберете.

Щити-невидимки є портативними, окремо стоячими і бувають двох розмірів: малий і повнорозмірний. Повнорозмірний щит коштує 299.00 доларів, його висота приблизно 3.11 фута і ширина 2.13 фута. Цей щит приховає лише половину вашого тіла, коли ви стоїте, але коли ви присідаєте, він зможе приховати все ваше тіло. Я розрахував свій зріст сидячи, і він виявився 3.75 футів, але коли я трохи нахилився вперед, моя висота сидіння зменшилася до 2.58 футів.

Зображення: Invisibility Shield Co.

Однією з двох найбільш вірогідних причин перебувати в цій позі може бути те, що ви лісовий мешканець і шукаєте їжу на землі, або ви перебуваєте в бою чи в бойовій ситуації. Останнє, однак, виглядає більш правдоподібним. Намір компанії з Invisibility Shield, однак, полягає в тому, щоб люди розважалися з друзями або, наприклад, видаляли небажані елементи з фону фотографії.

Зараз компанія поставляє щити по всьому світу, за винятком білорусі та росії.

Як це працює?

Invisibility Shield має спеціально розроблені лінзи, які розсіюють світло, що виходить від об’єкта, від очей спостерігача. У цьому випадку світло розсіюється ліворуч і праворуч від лінзи. У той же час світло, що виходить від фону об’єкта, розпливається по екрану і сходить до поля зору спостерігача, створюючи ідеальну оптичну ілюзію, яка не обманює.

Як працює Щит-невидимка?

Ідея про те, що ці щити-невидимки можуть бути використані в бою, компанією дуже не рекомендується через використання нежорстких матеріалів для лінз і опори, і вони «не були розроблені, щоб захистити вас від будь-якого виду атак».

Хоча, я впевнений наші розумники щось вигадають щоб укріпити його)

В даний час компанія може виробляти 20 повнорозмірних щитів на день. Це становить приблизно 58 400 щитів на рік або 365 днів. Тому його використання в ситуаціях, схожих на заворушення, незаконних і явних, також потребує уваги.

Висновок

За винятком присутності на Kickstarter, компанія не має великої цифрової присутності. Це викликає занепокоєння, особливо для клієнтів і можливих зловживань продуктом. У 2016 році технологія невидимості військового призначення опинилася під питанням під приводом того, що вона порушує Женевські конвенції. Згідно зі статтею 37 Женевських конвенцій 1949 року, "звичайні камуфляжні" технології дозволені для проведення державних операцій. Але якщо маскування має на меті обдурити "ворога", воно може бути "оголошене поза законом" у майбутньому згідно з пунктом Женевської конвенції "Заборона віроломства".

Хоча "Щит невидимості" компанії можна легко відрізнити від навколишнього середовища, той факт, що він може приховати людину або об'єкт, здається страшним. Компанія використовує матеріали морського класу, придатні для вторинної переробки, і навмисно розробила щити таким чином, щоб у реальному часі вони виглядали як розмита пляма. Однак існує дуже мало гарантій етичності їхнього використання в суспільстві, а відсутність цифрових профілів компанії лише посилює побоювання.


YouTube: справжній робочий ЩИТ НЕВИДИМОСТИ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

634.4KПрочитань
11Автори
468Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Стрижка газонів як бізнес-ідея

    "Зелений" бізнес - чудовий варіант для тих, хто любить природу і воліє працювати на свіжому повітрі. І одним із найприбутковіших його різновидів є бізнес на стрижці газонів

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес-ідея
  • Як почати заробляти $10 000 на місяць за 90 днів

    Очікуйте, що вам доведеться копати глибоко і працювати наступні 90 днів Я знаю, що більшість людей шукають швидкого рішення. Чарівну кулю, яка дозволить заробляти $10 000 на місяць, майже не працюючи.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток
  • 30 грантів для бізнесу від ЄС, USAID, Mercy Corps та українського уряду

    У цій статті ми розглянемо 30 грантів від Європейського Союзу (ЄС), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), організації Mercy Corps та українського уряду, які пропонують фінансування від 2000 до 2,5 млн.

    Теми цього довгочиту:

    Гранти На Бізнес

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається