Публікація містить рекламні матеріали.

TapSwap — роздача нової безкоштовної монети. Аналог NotCoin на блокчейні Solana

Проект TapSwap – це інноваційна ініціатива у сфері децентралізованих фінансів. Дуже схожий на NotCoin, але використовує блокчейн Solana для створення швидкої, ефективної та безпечної платформи для обміну криптовалютою.

Все, що вам потрібно зробити, щоб отримати монети, це відкрити бот TapSwap Telegram і почати майнінг.

TapSwap представляє токен Taps, який є ключовим елементом його екосистеми, з максимальною кількістю 1 мільярд токенів. Проект наголошує на децентралізованому управлінні, що дозволяє власникам токенів брати участь у прийнятті рішень. Таким чином, на відміну від NotCoin, кількість монет відразу обмежена, що забезпечить більш високу вартість монети.

Стратегія розподілу токенів Taps розроблена для активного залучення та винагороди спільноти, виділяючи 50% активним членам спільноти, 30% у скарбницю для розвитку платформи, а решту команді, радникам і для підтримки ліквідності.

Дорожня карта окреслює поетапний підхід, починаючи із залучення спільноти через бота TapSwap Telegram для початкового розподілу токенів, з подальшим запуском ключових функцій платформи, таких як біржа та видобуток ліквідності, і завершується розширенням можливостей власників токенів та активацією спільноти. управління.

Загалом 20% токенів (100 мільйонів) буде розподілено протягом 6 місяців через Telegram-бота TapSwap . Ще 20% будуть розподілені через airdrop серед активних користувачів.

Механіка майнінгу монет така ж, як у NotCoin:

Натисніть, щоб заробити

Монети видобуваються натисканням на відповідну іконку в центрі екрана.

Ліги

Користувачі можуть підніматися вгору, заробляючи більше монет і перевершуючи інших у лігах.

Бустери

Бустери можна розблокувати та виконати завдання, щоб максимізувати заробіток монет.

друзі

Запрошуйте інших користувачів і отримуйте бонуси. Допоможіть своїм друзям піднятися в ліги, щоб отримати більші монети.

Мета

Зберіть якомога більше монет і обміняйте їх на токени Taps у блокчейні Solana. Кількість отриманих токенів залежить від співвідношення кількості монет в боті до загальної кількості монет. TapSwap виглядає дуже привабливо, з продуманим планом розвитку, але, на жаль, про команду проекту нічого не відомо.

Тепер є унікальна можливість приєднатися до проекту TapSwap на ранній стадії та отримати значно більше переваг! Кількість користувачів поки невелика, тому не пропустіть шанс одними з перших дізнатися про переваги монети Taps.

👉 Відвідайте бота Telegram TapSwap зараз і забезпечте свої перші монети!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ігор Р
Ігор Р@ihorR

Тестнет, аірдоп. майнинг.

65KПрочитань
6Автори
73Читачі
На Друкарні з 15 березня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається