Телеграм-канал із пошуком роботи 💸 Дядько Франклін

Чому я виділив її як окрему?

На тлі поточних подій це надзвичайно актуальна тема. Зараз у країні криза, люди шукають роботу онлайн/офлайн/за кордоном. Один із джерел пошуку роботи - це телеграм-канал, який ми створимо.

Приклад каналу 1: https://t.me/joinchat/4cWhfRfnlA5jODZi

Приклад каналу 2: https://t.me/joinchat/hVyK3V9JoP9iY2Ji

Приклад каналу 1
Приклад каналу 1

Можна вести канал як для роботодавців, так і для тих, хто бажає розмістити свої послуги і знайти клієнтів (для фрілансерів) під хештегами #шукаюроботу #вакансія. Монетизація буде здійснюватися через роботодавців, які бажають розмістити вакансії та знайти необхідних працівників (або виконавців для окремих завдань).

У профільному описі вказуйте ваш контакт або контакт менеджера зі словами "для розміщення вакансій". Щоб визначити ціну за публікацію, ми вже провели аналіз конкурентів і запитали в адміністраторів аналогічних телеграм-каналів.

Другий спосіб монетизації - продаж реклами. Тут ціни залежать від кількості охоплення аудиторії.

Трафік для даної тематики можна здобувати органічно. Наприклад, у тематичних чатах, де шукають роботу, з'являтимуться запитання, запити та вакансії на пошук роботи або працівників. Ви можете пропонувати свій канал в таких місцях.

Також, відправна точка - безкоштовний трафік з TikTok. Створюйте аккаунт, створюйте контент та закликайте аудиторію перейти на ваш телеграм-канал.

Додатково можна випробувати розміщення реклами у блогерів. Рекламний матеріал може звучати так: "Для тих, хто активно шукає роботу та втратив дохід через ситуацію, ось канал з вакансіями в Telegram…"

Ви вже маєте певну інформацію про цифри у вашому Telegram-каналі. Тема дійсно актуальна та обіцяюча для здійснення прибутку.

ТЕЛЕГРАМ

На зв’язку 🤝 Дядько Франклін

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дядько Франклін
Дядько Франклін@franklin_corp

Money making в телеграмі

851Прочитань
0Автори
7Читачі
На Друкарні з 28 березня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається