Публікація містить рекламні матеріали.

Телеграм криптогаманець Wave Wallet на блокчейні SUI: огляд, майнінг токена OCEAN, як заробити.

У Telegram триває тренд на TWA (веб-додатки), який задав Notcoin - гучний проект з майнінгу криптовалюти прямо в месенджері. Але серед десятків аналогічних додатків вже буває складно знайти щось унікальне та перспективне. Розробники програми Wave Wallet підійшли до справи з усією відповідальністю, тому я відразу звернув на неї увагу .

Огляд веб-програми Wave Wallet

Wave Wallet це некастодіальний криптовалютний гаманець, що працює на блокчейні SUI. Для ранніх користувачів гаманця доступний майнінг власного токена $ OCEAN, але майн його з максимальною швидкістю можна буде тільки протягом одного місяця. Усі транзакції записуються в блокчейн, і це одна з переваг проекту — майне вже існуючий токен , а не фіктивні внутрішньоігрові монети.

При першому запуску через інтерфейс веб-програми Wave Wallet ви створюєте обліковий запис (адреса в блокчейні SUI), доступ до якого маєте тільки ви. Тому важливо відразу зберегти в надійному місці сид-фразу і приватний ключ - без них, ви не зможете отримати доступ до своїх токенів або імпортувати гаманець в іншу програму.

Після створення облікового запису ви потрапляєте на головний екран, звідки можна перейти в основні розділи програми: Transfer (переклади монет), Swap (обмін монет), Earn (заробіток монет), Settings (налаштування) та Ocean Game (майнінг токена $ OCEAN).

Перейти до налаштувань програми, скопіювати адресу гаманця та переглянути портфоліо токенів/NFT можна також з головного екрана. Оскільки проект ще на ранній стадії розвитку, деякі функції недоступні, але вже реалізовано:

  • відправлення SUI іншим користувачам;

  • керування кількома акаунтами та їх персоналізація;

  • swap (обмін) токенів.

Повна документація проекту доступна за адресою https://docs.waveonsui.com/ , тому будь-якої миті можна самостійно ознайомитися з новим функціоналом, або детально вивчити наявний.

Майніг токена $OCEAN

Телеграм має величезну аудиторію і не скористатися цим для нового криптогаманця було б дуже нерозумно. А як на хвилі хайпа з Ноткоїном донести проект до цільової аудиторії? Довго думати не треба. Беремо функціонал TWA, копіюємо перевірені механіки лідера, додаємо нові та отримуємо гру Ocean Game , що запускається прямо в гаманці!

Візуально гра чарівна - морські мотиви, рибальські судна, скрині зі скарбами! Але, важлива механіка майнінгу та нюанси. Я допоможу вам із цим розібратися.

На старті необхідно наступне:

  • Монета SUI, яка витрачається для оплати газу за клей токена $OCEAN (~0.002 SUI за клей) і відкриття скринь зі скарбами. SUI можна купити в будь-якій кількості на криптобіржах і відправити на ваш гаманець у Wave Wallet (наприклад, якщо купити SUI на ByBit , то комісія за виведення буде лише 0.02 SUI). Інший варіант отримати один раз трохи SUI, це перейти на спеціальний крипто-кран https://stakely.io/en/faucet/sui-sui , пройти капчу і виконати просте завдання з постінгом у соціальній мережі X (колишній Twitter). Отриманої в такий спосіб суми (0.01 SUI) вистачить для відкриття однієї скрині, або кілька клеймів, тобто, цей варіант більше підходить лише для тестування програми.

  • Вкрай рекомендую на вкладці Friends отримати реферальне посилання і залучити під себе хоча б одного реферала. Тоді ви зможете відкрити скриню (на ігровому екрані у лівому верхньому кутку) та отримати множник x1.25 до швидкості збору.

  • Переходимо на вкладку Mission і виконуємо завдання. Вони дуже прості (достатньо перейти за посиланнями) і дають 3 безкоштовні клейми.

Прокачуємо майнінг:

  • Спочатку інтервал майнінгу токена Boat складає 2 години, після чого необхідно зайти в гру і затаврувати. Наступний рівень збільшує інтервал до 3-х годин, але коштує таке «задоволення» 20 OCEAN.

  • Рекомендую в першу чергу апгрейдити швидкість майнінгу "Aqua Cat" . На 1-му рівні швидкість становить 1 OCEAN на годину. На 2-му рівні (20 монет за апгрейд) 1.5 OCEAN за годину. На 3-му рівні (100 монет за апгрейд) 2 OCEAN за годину і т.д. Чим вищий рівень, тим більше токенів за годину можна намайнити.

Схема проста, чим швидше прокачає швидкість, тим більше токенів сумарно затавруйте до кінця періоду прискореного майнінгу (1 місяць, починаючи з 8:00 UST 26.04.2024). Прокачувати чи ні інтервал на ваш розсуд, т.к. це більше відноситься до зручності, коштує дорого, а кількість токенів прямо не впливає.

Як заробити на майнінгу токена $OCEAN

Насамперед намагайтеся побудувати свою реферальну структуру, адже з кожного запрошеного ви отримуєте 20% від їх зібраних $OCEAN і 5% з рефералів, запрошених вашим другом. Реєструвати за партнерським посиланням можна свої додаткові телеграм-акаунти, можна запрошувати друзів та рідних, а можна вести блоки та канали на цю тему. Тут такий самий принцип як і в інших проектах із реферальною програмою — чим більше друзів навів, тим більший потенційний дохід.

Згідно з дорожньою картою проекту, у 4-му кварталі 2024 року планується лістинг токена $OCEAN, тобто. з'явиться можливість продати те, що ми зараз починаємо майнути, не вкладаючи нічого, окрім часу. Враховуючи серйозний та якісний підхід команди проекту до розробки, плани щодо впровадження унікального функціоналу (лаунчпади, торговий бот) можна розраховувати ще й на зростання вартості токена $OCEAN після лістингу.

Висновок

Якість виконання, потенціал криптогаманця та можливість отримати без вкладень перспективний токен $OCEAN на блокчейні SUI ставлять проект Wave Wallet в один ряд з такими популярними TWA як NEAR Wallet - mine HOT , Qappi Miner і дають йому об'єктивні підстави зайняти гідне місце у рейтингу додатків.


Робиш покупки в інтернеті - користуйся кешбек сервісом LetyShops для повернення частини коштів від інтернет магазинів. Регіструйся на LetyShops по цьому посиланні та отримай 50 гривень на баланс.

Також можна - Отримати безкоштовно 800 токенів $ICE!

Інші безкоштовні проекти для майнінгу в Telegram:

📱 TapSwap - гра-клікер на блокчейні Solana, головним завданням якої є фармінг монет $TAPS, аналог Notcoin

📱 NEAR Wallet - Hot - це міні-додаток в Telegram для зберігання NEAR, USDT та видобутку токенів HOT

📱 Meme Fi- нова тапалка в Telegram, аналог Notcoin, обіцяють окремий дроп.

📱 Timecoin - це міні-додаток в Telegram для видобутку токенів, аналог HOT

📱 PocketFi - ідеальне рішення для безперешкодного міжмережевого перекладу токенів з функцією майнінгу. Майнінг аналогічний NEAR Wallet - Hot і Timecoin

📱 WormFare Slap - гра-клікер з вкрай незвичайним дизайном з можливістю збору нагород, аналог Notcoin

📱 HarvestMoon - це новий децентралізований web3 додаток, побудований на базі мережі "NEAR" всередині Telegram.

📱 Catizen - це проект Play to Airdrop, що поєднує в собі Metaverse, Game Fi та Ai. Прокачуємо котів, збираємо монети. Гра запустила китайська команда, яка розкачала токен FISH до 45 іксів!

📱 MOMO AI - телеграм бот-гра для участі в аірдропі від MetaOasis (соц. Ігрова платформа на web3, зібрали 3M $ інвестицій). На даний момент це топ-4 за користувачами та обороту додаток на Солані.

📱 Hello Pixel - це міні-додаток в Telegram для зберігання токенів SGB, exUSDT видобутку токенів PXLs

Ще аналогічні аірдропи (жодних вкладень НЕ робити):

  1. Addex Airdrop

  2. PlayBux Airdrop

  3. Kaif Airdrop

  4. Gummy Airdrop

  5. Bome Airdrop

  6. Daily Wallet Airdrop

  7. Rick Airdrop

  8. Ape By Ton Airdrop

Бонус під час реєстрації на криптобіржі за посиланням Bybit до 30 000$

ТЕЛЕГРАМ-БОТ - Поповнення криптою на маленькі суми (від 100 грн)

Міст (Bridge) - місце де економно можна обміняти крипту з однієї мережі в іншу.

Також залітаємо поки не пізно👉 "VERTUS"

Все чим я користуюсь в одній статті - Каталог крипто-початківця

Дякую за увагу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ігор Р
Ігор Р@ihorR

Тестнет, аірдоп. майнинг.

64.8KПрочитань
6Автори
73Читачі
На Друкарні з 15 березня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається