NotCoin підняв індустрію криптовалют на зовсім новий рівень, залучивши більше 30 млн нових користувачів до майнінгу криптовалюти без вкладень. Це стало сигналом для інших проектів використовувати таку ж або схожу механіку для запуску нових проектів.

Сьогодні ми поговоримо про телеграм-бот HOT від Near Wallet. Однією з його головних переваг є можливість заробляти етапами на різних проектах. Нам вже вдалося заробити до 300 доларів, і це ще до основної роздачі. Тож давайте розбиратися, як він працює.

Hot Wallet що це? Як почати заробляти?

Hot Wallet - це повноцінний криптогамонець в середині телеграму. Він постійно оновлюється, додаються нові функції криптовалюти і можливо, колись він зможе повноцінно замінити MetaMask, але зараз основне, що ми можемо робити в боті - це майнити токени HOT, які в подальшому будуть виконувати роль внутрішнього токену, схожого на BNB для бота.

Бот існує вже 3 місяці, це один з перших проєктів, який зрозумів, що NotCoin відкриє новий етап в розвитку криптоіндустрії і реалізував власний, але звісно набагато більш функціональний.Ви можете поповнювати гаманець різними криптовалютами, виконувати обмін, купувати NFT і багато чого іншого.

Про те, як саме приєднатися до бота, які дії виконувати, щоб заробити, я розкажу трохи згодом.

Токен HOT та механіка заробітку в боті

А зараз давайте поговоримо про те, які вже проєкти існували, які гарно покормили своїх користувачів. Вже було декілька подій, на яких проєкт роздавав криптоактиви, які вже мали реальну вартість. Ви могли придбати їх за безкоштовно отримані токени в боті і одразу ж вивести на біржу, де вони лістяться.Спочатку вони роздавали три категорії кейсів з різними активами. Вартість була дуже символічною. Найдорожчий коштував п'ять HOT, і в них зберігалося до 25 доларів. Погодьтесь, не погано. Проте були й проблеми: сервери, що забезпечують роботу на різних регіонах, зокрема в Україні, працювали дуже погано, особливо в моменти високого попиту. А клейм бокси були доступні лише протягом обмеженого періоду, коли попит був дуже великий. Виконати будь-які дії в боті стало просто неможливо. Знаю, що комусь допомагає підключення через VPN. Тому майте на увазі це під час наступної подібної роздачі.

Hot Pad.

Пізніше проєкт запустив Hot Pad, через який лістилися нові токени - це важливо оскільки таку ж механіку використовують і досі в нових запусках перед лістингом.

За один HOT можна було придбати токени Von, вартість яких була лише 0,1 HOT за один Von, а максимально можна було придбати 75 токенів. Актуальна ціна токену Von складала 2,30 центів, тобто з однієї такої роздачі мали змогу заробити 170 доларів. Непогано отримати такі гроші безкоштовно, погодьтеся.

Наступним етапом розвитку бота був запуск NFT торгів, де можна було купувати NFT з зображенням мемів. Участь у цьому була дуже цінною, адже ви могли придбати NFT вартістю до 15 доларів, а також брати участь у пресейлі токенів.

Пізніше була ще цікавіша активність з мемами, де ви могли переглядати та придбавати NFT з різними мемами, а потім купувати їх за ціною на 25% дорожче від суми, за яку ви придбали. Залетівши на початку, ви легко могли заробити 20-30 доларів, оскільки активність була дуже великою.

Буде ще багато подібних роздач в боті, включаючи Airdrop від Hot Wallet. І все це до основного дропу, який, за прогнозами, дозволить заробити пару сотень або навіть тисяч доларів.

Як користуватись ботом і майнити токени HOT

Спочатку потрібно перейти і запустити Telegram бот. Вам одразу покажуть вашу сідфразу, обов'язково збережіть її в безпечному місці, щоб не втрачати доступ до гаманця. Далі ви створюєте акаунт і потрапляєте в гаманець, ви одразу можете заклеймити 01 HOT і перейти в розділ майнінга.

Далі ви можете перейти в розділ місії. Тут будуть різні завдання, за виконання яких можна отримати додаткові бали. Один з них - це нагадати слова вашої сідфрази, інші потребують вкладень. Також там є вкладка "Gas Free", виконавши дуже прості соціальні дії, ви зможете безкоштовно клеймити токени.

Тепер вернемось в меню майнінга. Тут перейшовши в "Boost", ви побачите, що для прокачки швидкості майнінга ви зможете купувати різні бусти. Раджу прокачувати їх по максимуму, вони досить швидко окуповуються.


В розділі "Basic Wood" є завдання, де треба запросити друга, скачати застосунок NEAR на телефон. До речі cаме через нього ви зможете поповнювати бот, а інші завдання потребують поповнення. За виконання ви також будете прискорювати швидкість майнінга.

Ціна токену Hot


Hot дійсно відрізняється від інших тапалок в телеграмі, бо всі вже мали змогу отримати 20-30 тисяч гривень, а це до основної роздачі і лістинга токену HOT.

До речі, ціни йому прогнозують приблизно 3$.

А якщо це так, то це вже значить, що я заробив десь 450$.

Коли лістинг?

Розробники зберігають у таємниці конкретні дані, оскільки це частина кампанії із гейміфікації екосистеми та залучення користувачів. На їхню думку, аудиторія може втратити інтерес до активностей, якщо заздалегідь дізнається про дату лістингу.

Але вони зазначили, що під основний акцент буде зроблено на спільноту і, особливо, активних користувачів. Вони важають, що такий підхід дасть змогу розподілити активи серед лояльної аудиторії та уникнути масових «зливів» токена, які спостерігаються після багатьох аірдропів.

Щоб не пропустит лістинг і ще багато цікавих подій приєднуйся в мій телеграм.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Крипто Капібара
Крипто Капібара@capybaracrypto

187Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 1 червня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається