Публікація містить рекламні матеріали.

Топ-3 кращих крана криптовалют - Рейтинг 2024 року

Краны криптовалют с моментальным выводом - Кран криптовалют. кран  криптовалют. odessa-suveniri.od.ua

Крани-криптовалют або біткоін-крани давно перестали розглядатися як ефективний спосіб заробітку криптовалют. Багато проектів виявились лавкою, і не виплатили зароблених коштів, інші перетворилися на якісь марні біржі мікро-завдань, на яких взагалі неможливо заробити навіть кілька центів. Насправді залишилося зовсім небагато проектів, які платять хоч якісь копійки, але вони є. Ми розглянемо найкращі крани-криптовалют 2024 року, але не один із них не є адекватним способом заробітку – спойлер!

Топ-3 крана криптовалют 2024 року

Ми розуміємо, що деяким користувачам необхідно переконатися на своєму досвіді, що говорять інші. Якщо ви вже усвідомили, що цей спосіб заробітку Вам не підходить, рекомендуємо звернути увагу на альтернативні варіанти отримання криптовалют. Наприклад, раніше ми розповідали про проект Hivemapper (велика компанія, яка платить за перевірку фото та самі фотографії дорожніх знаків для побудови своїх карт).

Cointiply

Спробувати Cointiply

Відкриває наш топ кранів криптовалют старенький проект Cointiply, який пережив багато злетів та падінь BTC. Сам факт, що біржі вдалося пережити безліч складних часів у світі цифрових активів – говорить про надійність та чесність розробників. Чи можна тут заробити багато грошей? Ні. Однак перспективи хоч і невеликі, є. Зокрема, реалізовано програму лояльності, яку можна підвищити до 100 відсотків, якщо заходить у проект щодня. Є можливість отримувати копійки за перегляд реклами, мультиплікатор, який дозволяє збільшити бонус. За заробітку 35000 Сатоші можна отримати бонус у вигляді 5% за зберігання суми. Висновок здійснюється на гаманець Bitcoin чи Doge.

Freebitco.in

Спробувати Freebitco.in

Один з найстаріших і найнадійніших кранів, який перевірений часом. Успіх саме цього біткоін-крана можна пояснити ігровою концепцією прокручування колеса. Щогодини, Ви можете випробувати успіх, проходячи капчу.

Прораховується можливість випадання призів не складно. Очевидно, що потрібно регулярно відвідувати сайт, щоб підвищити свій рівень. Дизайн дуже простий. Є різні завдання (мікро-завдання) та можливість підвищувати свій рівень.

Faucetcrypto

Спробувати Faucetcrypto

Кращий кран-криптовалют 2024 року - це faucetcrypto, що має досить широкий асортимент різних завдань, за які слідує винагорода. Є можливість підвищувати рівень та отримувати можливість участі у тестах та опитуваннях. Виплати можна отримувати у різних криптовалютах.

Це дорожчі завдання. За рекламу багато не заробиш, але доведеться подивитися, щоби підвищити свій рівень. Також є розділ серфінгу по сайтам та ігри. Останній варіант не тестували, оскільки він витратний за часом. Якщо ви любите грати, можете отримати непогані суми компенсацій за свій витрачений час.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Блог | Заробіток | Ідеї
Блог | Заробіток | Ідеї@fFz6sN2PDtSjFzx

1.5KПрочитань
5Автори
6Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається