Публікація містить рекламні матеріали.

Топ-7 кращих планетарних міксерів - Рейтинг 2024 року

Зміст

У процесі регулярного використання міксерів користувачі знаходять необхідний досвід для порівняння різних типів техніки. Незабаром починають розуміти фактичні переваги планетарних моделей, які мають велику потужність, високу швидкість, функціонал та зручність на тлі стаціонарних міксерів та аналогів. Проблема лише в тому, що така техніка стоїть. Втім, у нашому рейтингу найкращих планетарних міксерів 2024 року зібрано бюджетні та преміальні рішення для дому, що залучають адекватним співвідношенням ціна/якість.

За допомогою наведених нижче апаратів ви зможете замісити тісто, збити крем, вершки та інші продукти. Ці процеси автоматизовані і не займають мало місця. На окрему увагу заслуговують кондитерські міксери, вартість яких може досягати 50 тисяч і більше. Їх ми не розглядаємо, тому що нас цікавлять рішення для домашнього вжитку.

Увага! При складанні добірки враховувалися відкриті дані та відгуки не тільки наших користувачів, але й інформація з авторитетних джерел, включаючи інші CNN Underscored, BBC Goodfood.

Кращі бюджетні планетарні міксери

У цьому сегменті зібрано апарати початкової категорії. Як правило, такі агрегати мають оптимальний набір опцій та потужність. Загалом для невеликої родини з 2-4 осіб їх потужності вистачає. Але слід розуміти, що навіть при високих заявлених значеннях потужності номінальна продуктивність рідко відповідає очікуванням.

Ardesto KSTM-8043

Ardesto KSTM-8043

Відкриває Топ-7планетарних міксерів модель Ardesto KSTM-8043 початкової ланки для побутових потреб. Прилад має потужність 800 Вт, чого вистачає навіть для замісу тесту, але на рівні конкурентів це відносно невисока продуктивність, що обмежує сферу застосування приладу. Тішить, що чаша має гарну місткість (4 літри), якісне покриття і не боїться дрібних механічних пошкоджень через те, що виготовлена з металу. Насадка для цього міксера створена з пластику, чим пояснюється відносно невисокий цінник. До складу комплектації входить віночок, а також А-подібний аксесуар для збивання крему. Зазначимо підтримку шести режимів роботи, включаючи підвищену потужність.

Магазини

Посилання та ціни

МОЙО

Купити за 3599 грн

TOUCH

Купити за 3049 грн

Плюси:

  • просте обслуговування;

  • сталева чаша;

  • ємність резервуара;

  • стильний дизайн.

Мінуси:

  • невисока потужність.

Adler AD 4216

Adler AD 4216

Модель Adler AD 4216 пропонується в декількох варіантах оформлення кольорів. Бюджетний планетарний міксер гарної якості має чашу на 4 літри, виготовлену з нержавіючої сталі. Потужність агрегату при цьому дорівнює 500 Вт, що набагато менше, ніж у багатьох аналогів. Доступно 6 режимів швидкостей. До складу комплектації входять гачки для замішування тіста, зручний віночок для збивання продуктів харчування та 3 насадки. Корпус виготовлений із пластику та металу. До приємних особливостей техніки можна зарахувати захисну кришку для чаші. Додатково реалізована лопатка та насадка для перемішування інгредієнтів. Незалежно від модифікації ця техніка приваблює ергономічним дизайном та якісним складанням.

Магазини

Посилання та ціни

STYLUS

Купити за 2917 грн

Плюси:

  • добре складання;

  • низький рівень шуму;

  • оптимальна потужність;

  • 6 режимів роботи;

  • стильний дизайн.

Мінуси:

  • невисока потужність.

Sencor STM 3620WH

Sencor STM 3620WH

Серед бюджетних планетарних міксерів точно заслуговує на увагу лінійка Sencor STM 3620WH, що приваблює своєю місткістю та технічними характеристиками. Кухонний помічник має довговічну чашу із сталі, що підходить для приготування до 1,6 кілограмів тіста (густого). Її місткість дорівнює 4 літрам. Серед іншого, необхідно відзначити гарну комплектацію, що включає одразу 4 змінні насадки з продуманою системою кріплення (штикової). Сумніватися в надійності цього винаходу не доводиться ще й з тієї причини, що редуктор захищає якісний муфта, тому забруднення не завдають ніякої шкоди. Доступно 6 швидкостей для керування продуктивністю, максимальне значення якої досягає 172 обертів на хвилину.

Магазини

Посилання та ціни

STYLUS

Купити за 3981 грн

Плюси:

  • потужність 600 Вт;

  • передбачено 6 швидкостей;

  • відмінна комплектація;

  • якісне складання.

Мінуси:

  • не за цю ціну.

Кращі планетарні міксери за ціною та якістю

У цій категорії зібрані моделі до 6000 грн, які мають не лише підвищені показники продуктивності та функціоналу, а й низку додаткових опцій. Зокрема, зустрічаються прилади, що поєднують функції м’ясорубки та інші. Варто відзначити, що у продажу є і більш просунуті преміальні агрегати з цінником від 50 тисяч і вище, але вони розраховані на професіоналів, кондитерів та інших фахівців.

First FA-5259

First FA-5259

Ми говоримо про середній клас планетарних міксерів, який має збалансовані параметри. Цей стильний прилад відмінно підходить для домашнього користування, перш за все, через зручність в експлуатації, в чому нам вдалося переконатися особисто: відзначимо відмінну роботу імпульсного режиму, при включенні якого продукти не розбризкуються, що характерно для багатьох бюджетних аналогів. Потужності 1200 Вт при цьому цілком вистачає, щоб швидко впоратися з поставленими завданнями. При цьому виробник вирішив обмежитись невеликим переліком режимів роботи. Тут все зроблено для досягнення практичних результатів, а не складання цікавого та привабливого опису. До комплекту входить базовий комплект насадок.

Магазини

Посилання та ціни

STYLUS

Купити за 3665 грн

TOUCH

Купити за 3979 грн

Плюси:

  • непогана продуктивність;

  • плавне регулювання;

  • якісний двигун;

  • стильний вигляд;

  • набір аксесуарів.

Мінуси:

  • вага.

Gorenje MMC 1000 RL

Gorenje MMC 1000 RL

Як ви бачите на фото, ми обговорюємо якісний планетарний міксер з м’ясорубкою, випущений компанією Gorenje. Модель серії MMC 1000 RL має міцний металевий корпус та чашу, є можливість встановлення та експлуатації додаткових насадок. Також слід зазначити наявність високої потужності у розмірі 1000 Вт. Очевидно, що для використання такої продуктивності є кілька режимів, їх 7 штук. До складу комплектації входять аксесуари для змішування, замішування тіста та збивання продуктів харчування. Прилад може похвалитися наявністю великої чаші розмір якої становить 4,5 літрів. З недоліків можна відзначити вагому вагу конструкції, так як виробник використав багато металу, і маса техніки досягає 8,1 кілограмів. Тішить, що для розміщення міксера необхідно не дуже багато місця.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • стильний дизайн;

  • хороша комплектація;

  • дорогі матеріали;

  • 7 режимів потужності;

  • висока продуктивність.

Мінуси:

  • вага міксера.

Kenwood kMix KMX750WH

Kenwood kMix KMX750WH

Рейтинг планетарних міксерів поповнює представник преміальної лінійки KMix від компанії Kenwood. Модель серії KMX750WH має потужний двигун, який розвиває до 1000 Вт. Для домашнього користування цього достатньо, втім, як і для комерційного використання. Апарат виготовлений із високоміцних матеріалів, що легко очищається від забруднень. Для більш комфортної експлуатації є 6 швидкостей, включаючи режим делікатного перемішування продуктів харчування. Слід зазначити, що досвідчений бренд реалізував імпульсний режим із короткими зупинками. Місткість чаші при цьому досягає 5 літрів, чого цілком вистачає для приготування до 3 кілограмів тесту за раз. При цьому виробник пропонує до 20 різних насадок, багато з яких можна придбати окремо.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • добре покриття;

  • якісна чаша;

  • максимальна потужність;

  • стійка основа.

Мінуси:

  • китайське складання.

Bosch MUM5 MUM5XW10

Лучшие планетарные миксеры

Кращий планетарний міксер 2024 року, на думку багатьох журналів – це модель Bosch MUM5 MUM5XW10, яка отримала багато уваги з боку західних ресурсів, включаючи BBC Goodfood. Йдеться про гібридний пристрій, що поєднує в собі функції міксера та кухонного комбайна. З цікавих особливостей, крім дизайну, можна відзначити функціональний важіль EasyArmLift, підйомом якого можна керувати за рахунок спеціальної кнопки. Також просто встановлюються додаткові насадки та дорогі комплектні диски для шаткування продуктів. До складу конструкції входить відсік для зберігання кабелю. Усередині знаходиться зносостійкий та надійний фуд-процесор, потужність якого досягає 1000 Вт. Модель вигідно відрізняється від аналогів середнього класу підтримкою вбудованих ваг і таймером. Крім іншого, виділимо якісну чашу, що має об’єм майже 4 літри.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • сфера застосування;

  • відомий бренд;

  • широкий асортимент насадок;

  • кухонні ваги та таймер;

  • світове визнання.

Мінуси:

  • не знайдено.

Як вибрати хороший планетарний міксер?

Незважаючи на простоту такої техніки, насамперед слід приділити увагу рівню безпеки, якщо не знаєте, як правильно вибрати планетарний міксер. Зокрема це правило стосується бюджетного сектору, в якому постійно з’являються невідомі виробники. Врахуйте, що техніка повинна мати захист від перегріву та увімкнення при відкритій кришці. Добре, якщо виробник подбав про блокування повторного пуску та передбачив наявність якісних прогумованих ніжок, а також відсіку для мережного кабелю. Серед інших параметрів зазначимо таке:

  1. Насадки. Важливо, щоб у комплекті були 3 обов’язкові аксесуари, що аргументують можливість виконання базових завдань (віночок для білків, для перемішування та гак для тесту). Додатково може використовуватися багато насадок, лопаток та інших елементів, від яких також залежить кінцева вартість і сфера застосування виробу;

  2. Потужність. Для побутових умов вистачає номінальної потужності 300-400 Вт. При цьому потрібно розуміти, що виробники не завжди вказують на номінальні значення, тому в описі можна зустріти показники від 1000 до 2000 Вт і більше. Це умовне значення.

  3. Швидкість роботи. Йдеться безпосередньо про продуктивність. Так, при однакових значеннях потужності двох різних приладів швидкість виконання поставлених завдань може бути різною. Добре, якщо є плавне регулювання, кілька режимів, включаючи турбо.

  4. Корпус. Власне, вибирати доводиться між пластиком та металом, а іноді й у бік комбінованого рішення. До переваг першого варіанта необхідно віднести просте очищення, невелику вагу, низьку ціну. Метал надійніший, але і коштує дорожче. Комбіновані рішення мають швидше стилістичне, ніж смислове навантаження.

  5. Ємність чаші. Дуже важливий елемент конструкції, який має бути виготовлений із харчової сталі. Природно, нержавіюча. Дешевші аналоги можуть вбирати неприємний запах і навіть завдавати шкоди здоров’ю. Щодо ємності, для будинку вистачає від 3 до 6 літрів.

Який планетарний міксер краще обрати у 2024 році?

Мабуть, Вам буде цікаво дізнатися, якими даними ми керувалися, складаючи нашу збірку? Заради справедливості зазначимо, що нам не вдалося знайти жоден ресурс в Україні, який би займався тестуванням та порівнянням усіх моделей, і у нас поки що такої можливості теж немає. Однак, якщо Ви не знаєте, який купити планетарний міксер, можливо, буде цікаво дізнатися думку авторитетних західних ЗМІ та купівельних симпатій нашого найбільшого маркетплейсу щодо лідерів:

  1. Гібрид стаціонарного міксера та комбайна – Bosch MUM5XW10, за версією BBC Goodfood;

  2. Кращий ультрабюджетний міксер – FIRST FA-5259-6, за кількістю відгуків на Rozetka.

  3. Недорогий настільний міксер – Cuisinart SM-50, за версією CNN Underscored.

Не забувайте підписуватись на наші соціальні мережі, щоб не втратити доступ до нашого авторського блогу на вибір товарів.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
MC
My Choice@MyChoice

3.6KПрочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 23 червня

Більше від автора

  • Топ-10 кращих веб-камер – Рейтинг 2024 року

    Якщо з сучасними ноутбуками все передбачено в плані відео-спілкування та запису контенту, то зі стаціонарними ПК справи інакше.

    Теми цього довгочиту:

    Веб-камери
  • Топ-10 кращих VR-окулярів - Рейтинг 2024 року

    VR-окуляри повільно, але впевнено набувають популярності не тільки в ігровій індустрії, але і в галузі навчання, моделювання та в інших сферах життя суспільства.

    Теми цього довгочиту:

    Рейтинги
  • Топ-5 кращих SSD-дисків - Рейтинг 2024 року

    Безумовно, прогрес диктує повільний, але вірний перехід із HHD на SSD-накопичувачі, які набагато швидше. Разом з тим, власникам багатьох ПК, які збиралися раніше, складно скористатися цією пропозицією через застаріле складання.

    Теми цього довгочиту:

    Ssd

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається