Основна ідея в тому, що ви створюєте дизайн футболок і розміщуєте його на спеціальній платформі для продажу. Доставляють і виготовляють покупку замовнику спеціальні сервіси. Ви отримуєте комісію від продажу.

Проблема в тому, що розроблений з нуля дизайн не дуже надійний у плані швидкого прибутку. Зовсім не факт, що він комусь сподобається і ваші продукти будуть купувати. Так, і не кожен із нас художник.

Беріть уже успішні ідеї, і використовуйте їх у своєму дизайні. Перед цим трансформуйте і додайте щось своє. Це абсолютно легально.

Дуже популярний, наприклад, малюнок кардіограми в поєднанні з іншою графікою. Просто забийте в пошуковик "Amazon shirt heartbeat". Його дуже активно використовують.

Ви теж можете взяти подібний простий малюнок, поліпшити і заробляти на власному дизайні.

Головне, що дохід тут пасивний. Ви один раз завантажили дизайн, і регулярно потім отримуєте свою частину від виручки.

Як знайти популярні моделі та що вибрати?

Знайти популярні дизайни легко за ключовими словами та через розширення Amz.Scout для Google Chrome. Сервіс коштує близько 50 доларів на місяць, але дозволяє 3 запити зробити безкоштовно.

Перейдіть за адресою amzscout.net і пошукайте трендовий одяг у Product Database.

Ви побачите в табличці приблизний обсяг продажів товару і доходу з нього, ціну та інше. Можна перейти в продукт і подивитися опис. Тут же можете подивитися детальний графік продажів. Це допоможе зорієнтуватися, на що звернути увагу цього сезону.

Де продавати?

Сервіс для роботи називається Amazon merch. Сюди можна завантажувати будь-які дизайни і продавати футболки з ними. За доставку і виробництво відповідає повністю Amazon.

Як альтернативу можете використовувати Redbubble або Etsy. На цих платформах трафік менший, ніж на Amazon, але простіший процес реєстрації та роботи.

На Shopify для продажу футболок ви взагалі можете відкрити свій магазин. У зв'язці з Printful це буде працювати приблизно як і на Amazon.merch. Менше обмежень від платформи, але доведеться просувати товар самому.

Скільки можна заробити?

Середня ціна футболок 17 доларів, більшу частину виручки забирає Амазон. Розмір вашого прибутку залежить від ціни футболки та країни продажу. Скільки конкретно ви заробите, подивіться в розділі Royalties.

Вважаєте, що 3-4 долари з однієї футболки мало? Тоді згадайте, що всі витрати несе Амазон. Ви ж усього лише один раз завантажуєте дизайн.

Якщо на місяць куплять 100 штук з комісією в 3,72, у вас буде чистими 372 долари. За те що ви один раз витратили кілька хвилин на дизайн і завантаження товару.

Порядок дій

Зареєструйтеся на сайті merch.amazon.com. Сама процедура проста, але потрібно додати банківські реквізити та дані про оподаткування.

Тут є кілька нюансів, оскільки на українські реквізити Amazon гроші не переказує. Внести, наприклад, дані Payoneer (для реєстрації на ньому може знадобитися впн). Туди ж прив'яжіть свої реквізити для виведення грошей.

Також тут дуже сувора система схвалення заявок на старт продажів. Результат залежить від кількості інших продавців у ніші, наявності вільних вікон. Якщо щось не виходить, звертайтеся до служби підтримки.

Коли отримаєте підтвердження успішної реєстрації, перевірте вимоги до зображення на Amazon і займіться дизайном.

Для цього підійде сервіс Canva або його аналоги (тут уже треба використовувати vpn). Через розділ "Елементи" додайте у свій дизайн, наприклад, малюнок кардіограми і чогось свого. Розмістіть, як вам подобається.

Прямо в Canva можете ще до завантаження на Amazon merch подивитися вигляд футболки. Така опція доступна за кнопкою "Поділитися" - "Друк" - "Одяг". Ось так це може виглядати.

Усе. Тепер зберігайте дизайн, завантажуйте на маркетплейс і публікуйте.

Після завантаження на "Амазон", все це матиме вигляд приблизно як на скрині нижче.

Платформа пропонує покупцеві на вибір різні кольори, формат футболки (чоловічу, жіночу або дитячу). Є значок того, що це друк на вимогу.

Виробництвом, доставкою та вирішенням будь-яких проблем займається Amazon. Тобто, дохід повністю пасивний. Щоправда спочатку Амазон обмежить вам кількість товарів для продажу. Ви зможете продати тільки 10 штук. Тільки потім вас переведуть на рівень вище.

Висновок

Заробити на футболках просто. Знайдіть популярні дизайни за ключовими словами через розширення amzscout. Придумайте за цим прикладом свій креатив. Так цілком законно.

Зареєструйтеся на merch.Amazon.com і розмістіть там своє творіння. Все. Ви забезпечили собі пасивний дохід на майбутнє. Решту зробить сама платформа.

На Amazon бувають деякі складнощі. Потрібно вводити свої податкові дані та банківські реквізити, але на російські рахунки гроші платформа не виводить. Тому додаєте дані з сервісу Payoneer. Якщо щось не виходить, звертайтеся в підтримку. Або скористайтеся альтернативними майданчиками: Etsy, Redbuble або Shopify.

ТЕЛЕГРАМ

На зв’язку 🤝 Дядько Франклін

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дядько Франклін
Дядько Франклін@franklin_corp

Money making в телеграмі

2.1KПрочитань
0Автори
10Читачі
На Друкарні з 28 березня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається