Три стартапи, які хваляться тим, що все тепер робить ШІ

Давайте будемо чесними, частину простих замовлень на фрілансі вже виконують нейромережі. Тільки люди воліють це приховувати. А добре б показувати...

1. Hive3

Hive3 конкурси для фрілансерів, які володіють ШІ. Пропонує творчим людям розкрити свій потенціал - створюючи творчі об'єкти на замовлення брендів за допомогою ШІ та змагаючись один з одним за грошові призи.

Проєкт підняв $10 000 000 всього за 1 раунд. Що свідчить про яскраву віру інвесторів у те, що бренди платитимуть за рекламу, згенеровану за допомогою ШІ.

Іншими словами проєкт ще раз підтвердив існування нової професії "Оператор нейромереж". Скіли з якої добре б уже мати кожному.

2. Gushwork

Gushwork - теж такий собі фріланс-завдачник, на якому бренди можуть наймати живих людей, які виконують поставлені ними завдання за допомогою АІ-інструментів.

У проєкт повірили на $2 100 000 за один раунд

"Якщо вам потрібно створити 3D-модель свого продукту - вам уже зовсім не обов'язково витрачати кілька місяців на пошук кваліфікованого 3D-дизайнера. Сьогодні вам достатньо знайти просто нормальну людину, яка вміє поводитися з ШІ-генератором 3D-моделей.", - стверджує засновник стартапу, - "Таку людину знайти простіше. І грошей їй потрібно буде заплатити менше".

3. 11x

11x замахнулися на вбивство деяких багатовікових професій. Стартап хоче зробити свою платформу тим місцем, де компанії зможуть наймати собі на роботу цифрових співробітників, створених за допомогою ШІ.

У проєкт повірили на $2 000 000 на першому раунді

Поки що стартап створив тільки одного такого співробітника - продажника (SDR, Sales Development Representative) на ім'я Еліс. І вона ще скоріше асистент-помічник для живої людини ніж повноцінний співробітник. Однак її можливості вже вражають.

Наприклад, вона може знайти 500+ директорів компаній зі штатом понад 1000 осіб для зв'язку з ними.

Де тренд?

Використання ШІ стає не тільки буденністю, а й конкурентною перевагою. Продажник, який вміє працювати з ШІ, крутіший за просто продажника.

Рівно як кілька десятиліть тому інженер з калькулятором був крутішим і швидшим, ніж просто інженер.

Не виключено, за допомогою ШІ великим художником може стати людина, яка не вміє малювати, великим музикантом - людина, яка не знає ноти, або, о жах, навіть без музичного слуху. Комусь це здасться профанацією. Але це відкриває для людей абсолютно новий простір можливостей для самореалізації!

В умілих руках ці алгоритми вже зараз здатні видавати результати, які не підвладні багатьом крутим фахівцям у галузі. Просто тому що людина не здатна так швидко і так багато аналізувати, а ШІ може.

Куди бігти?

Щоб не опинитися зі своїм багаторічним багажем знань у вашій галузі десь "за парканом", а бути в тренді:

  • Вивчати як робити промти для наявних ШІ і тримати руку на пульсі, відстежуючи появу нових

  • Уже зараз використовувати ШІ помічників для СЕО оптимізації статей на сайті та створення корисного контенту

  • Автоматизувати й аналізувати процеси, що відбуваються в бізнесі, за допомогою ШІ

  • Якщо ви стартапер, подивіться на показані приклади, можливо, в них ви знайдете щось, що можна впровадити для вашої галузі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

433.4KПрочитань
11Автори
380Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається