UCW Asylum 2.0, 27 випуск

Шоу відкриває Пол Хейман, він вийшов на ринг з мікрофоном та починає говорити:

Пані та панове, прошу вашої уваги. Мене звати Пол Хейман і я все ще генеральний менеджер найкращого бренду в UCW. Минулого тижня ми стали свідками сутички між двома неймовірно талановитими зірками Asylum 2.0, Мустафою Алі та "Unbroken" Едвардом Мансоном. Ставки були високими, адже переможець отримував право кинути виклик Броку Леснару за омріяний титул чемпіона світу за версією Asylum на майбутньому Pay-Per-View.

Натовп уважно слухає

Однак, волею долі, матч закінчився не так чисто, як ми сподівалися. Шокуючим поворотом подій стало те, що в поєдинок втрутився Остін Тіорі, людина зі своїми власними планами, що призвело до зриву поєдинку і, врешті-решт, до дискваліфікації.

У натовпі прокочується чутний гомін

І хоча дехто може вважати це невдачею, Мустафа Алі виходить з минулотижневого поєдинку переможцем. І в результаті він по праву заслужив можливість кинути виклик Броку Леснару в бою за Asylum World чемпіонство…

Не давши Хейману договорити, звучить музична тема Едварда Мансона, він спускається по рампі з мікрофоном в руках, його погляд спрямований на Пола Хеймана, що стоїть на рингу. Очікування натовпу зростає, коли Едвард заходить на ринг. Едвард починає говорити:

Хеймане, прояснімо ситуацію. Ти тут розпинаєшся про минулотижневий матч так, ніби це було чесно? Ти говориш про те, що Мустафа Алі заробив шанс на титул чемпіона світу? А як щодо мене, Хеймане? Як щодо крові, поту і сліз, які я вилив на цей ринг? Я бився до останнього, долав усі перешкоди на своєму шляху, і заради чого? Щоб мене відсунули в сторону, не помітили, а якийсь придурок на кшталт Остіна Тіорі пхав свого носа туди, куди не слід?

Тон Мансона стає агресивнішим

Чому я повинен стояти тут, вимагаючи тайтл-шот на титул Брока Леснара?! Чому я залишився з порожніми руками, спостерігаючи, як хтось інший пожинає плоди моєї важкої праці, чому, Хейман?

Едвард підійшов до Хеймана ближче і схопив його за піджак та каже агресивним, майже гарчащим голосом:

Що ж, ти маєш зрозуміти дещо. Я цього не потерплю. Я не хочу, щоб мене відштовхували, ігнорували, в той час, як іншим підносять можливості на блюдечку. Тож ти можеш взяти своє рішення і запхати його, Хеймане, собі в сраку! Мені не потрібен твій дозвіл, щоб довести, що я найкращий реслер в UCW. І якщо мені доведеться прорватися крізь усі перешкоди, включаючи тебе, щоб отримати те, на що я заслуговую, то так тому і бути. Вважай це попередженням, Хеймане. Наближається шторм, і ім'я йому — Едвард Мансон.

Після цих слів Едвард відпустив Хеймана та впевнено пішов за лаштунки під свою музичну тему, а шоу вийшло на рекламу.


Рікошет (з Грейсоном Уоллером) проти Нейтана Фрейзера — матч один на один

Переможець: Рікошет

Оцінка: 3.25


Звучить музична тема The Bloodline. Джей та Джиммі Усо прямують до рингу. Букання натовпу посилюється, коли вони хапають мікрофони, готові звернутися до глядачів. Джиммі Усо:

Вимкніть музику! Asylum 2.0, чемпіони тут, і нам є що сказати.

Джей Усо:

Минулого тижня ми бачили цей Gauntlet матч, щоб дізнатися, хто отримає честь вийти на ринг з нами. І переможець... Брукс Дженсен? Ви жартуєте?

Джиммі Усо:

Дженсен, ти, мабуть, найщасливіший сучий син на планеті, але не плутай везіння з навичками. Думаєш, перемога в одному поєдинку зробить тебе гідним вийти на ринг із The Bloodline? Це не так, Ус.

Джей Усо:

Хто ти, в біса, такий, Дженсен? Ти і твій дружок-селюк Джош Бріггс просто з'явилися, думаючи, що можете битися з найкращими? Ви просто невдахи, які потрапили в поле нашого зору з випадкових обставин.

Джиммі Усо:

Бруксе, на наступному PLE ти не просто вийдеш на ринг з нами, ти вийдеш у світ болю. Ти дізнаєшся, чому ми тримаємо ці титули вже 315 днів. Ми відправимо тебе в школу, Ус, де ти дізнаєшся, чому не варто тягатися з The Bloodline.

Джей Усо:

Бачиш ці титули? Хоча ні, зажди, прибери свої брудні очі від них, ти не заслуговуєш навіть дивитися на них, не кажучи вже про те, щоб претендувати на них.

Джиммі Усо:

Ми зламаємо тебе, друже, поб'ємо, і відправимо назад у ту діру, з якої ти виліз. Ти пошкодуєш, що ступив на територію Asylum 2.0, на територію The Bloodline.

Джей Усо:

На наступному PLE ми зробимо з тебе приклад, Дженсене. Ми покажемо всьому світу, чому не варто зв'язуватися з нами, чому брати участь в матчі за претендентство на ці титули було поганою ідеєю. Ми так тебе принизимо, що ти пошкодуєш, що взагалі колись почав займатись реслінгом.

Джиммі Усо:

Твоя хвилина слави буде недовгою. Ти виходиш на ринг з найкращими з найкращих, і ти вже не підеш з нього таким же, яким був. Ти дізнаєшся на власному досвіді, чому ми є беззаперечними королями цього дивізіону.

Джей Усо:

Повір в це!

The Bloodline кидають мікрофони, високо піднімаючи свої титули, коли знову звучить їхня музична тема. Вони дивляться в камеру напруженими, впевненими поглядами, а натовп продовжує невтомно букати їх. Шоу вийшло на рекламу.


В роздягальні ми бачимо Веса Лі, який розмовляє про щось з Кофі Кінгстоном. За Весом хтось стоїть хтось, Кофі каже весу повернутися. Це був Клоун Джонні. Джонні протягує руку Весу. Вес вагався її потиснути, Кофі відштовхує Джонні і каже:

Тікай звідси, клоун.

Джонні встає, підходить близько до Кофі і каже:

Ти не знаєш хто я.

Вес на задньому плані трохи впав в ступір, Кофі каже:

Я надавав тобі по голові минулого тижні. Ти ще раз хочеш? Тож я чекаю тебе на ринзі, Клоун.

Кофі забрав Веса та вони пішли з роздягальні, Джонні сміявся їм у слід.


Клоун Джонні проти Кофі Кінгстона — матч один на один

Переможець: Клоун Джонні

Оцінка: 3.25


На рампу виходить Людвіг Кайзер та каже: 

Леді та джентельмени, вітайте гучними оплесками свого єдиного, неповторного, наймогутнішого рестлера всіх часів, Asylum Ultimate чемпіона — Ромааааааааааан Мюллееееееееееер!

Виходить Роман Мюллер, він традиційно закурює сигару і починає йти до рингу. Він бачить маленького фаната з м'якою іграшкою. Роман Мюллер відбирає її у дитини і йде далі на ринг. А згодом каже:

Мені здається, що дехто мене не зрозумів. І цей дехто скоро отримає по заслугам. Я говорю про Даррена Фермера, він зневажливо вчинив минулого тижня, він викликав мене до себе, щоб запитати як у мене справи та зненацька напав. Який відважний вчинок, давайте поаплодуємо йому за це. Я серйозно, не соромтесь, більше оплесків нашому безстрашному воїну.

Арена скандує: “Даррен Форман, Даррен Форман, Даррен Форман” і гучно аплодує.

Сподіваюсь, ви так само гучно будете радіти, коли я зітру цього мерзотника в порошок. Це буде зовсім скоро, розплата вже близько. Форман, ти відповіси за свою неповагу і я навіть готовий тобі показати як це станеться.

Роман Мюллер дістає з рота сигару і пропалює нею м'яку іграшку. 

Ось, що чекає на тебе, ти пошкодуєш, що зв'язався зі мною. Ти станеш ще одною жертвою, скільки б ти не змінював своє ім'я, а від цього ти сильніше не станеш.

Зненацька, ззаду з'являється Даррен Форман, який атакує стільцем Людвіга Кайзера, і поки той корчиться від болю, кидається на Романа Мюллера. Вони боряться, але ініціативу бере Форман. Він вже був готовий провести йому свій удар коліном в голову, але Мюллера витягує за ноги в рингсайд Людвіг Кайзер. Поки ті приходять у себе від побиття, Даррен бере мікрофон, та каже:

Це ти мені будеш розказувати про відвагу, про вчинки? Ти не отримав від мене потрібної поваги? А може пішов ти, клятий виродок?

Арена скандує ім'я Даррена Формана. Він продовжив:

Ти ким себе вважаєш? Я тобі нагадаю, період Другої світової уже давно закінчився, це перше. Друге - якщо ти думаєш, що переможеш мене тим, що пропалиш іграшку сигарою, то я вимушений тобі сказати, що це не так працює. Я не хочу займатись лукізмом, але ти точно не той, хто заслуговує на повагу. Ти дрищ, який носить ці галімі вусики, і постійно свариться з мамою, що ти їх збривати не  хочеш. Ти з тих дурнів, які начитаються у Вікіпедії про нацизм, і з цими знаннями вже себе вважає тим, хто особисто з Геббельсом придумавав нові способи пропаганди вашої дурні. Чувак, я до тебе прийшов, щоб ми один з одного вибили всі сили, але я це перший зроблю, і я стану дійсно гідним чемпіоном, який не буде з себе корчити хрін зна кого, всі бачитимуть як і зараз, хто я є. А ти і далі грай у свій театр, але це тобі не допоможе.

Мюллер в цей час щось прошептав Кайзеру, і вони почали з різних боків оточувати ринг. Форман же сказав їм:

Ну ви, до речі, краще цього не робіть, і можете тікати, як зазвичай, бо в мене для вас є сюрприз

Тут лунає музична тема Тайлера Бейта, який повернувся після травми. Він влітає на ринг, стає поряд з Форманом, і вони кличуть до себе Мюллера та Кайзера. Ті вийшли на ринг, ніби готуючись до бійки, але в один момент йдуть з рингу. Арена очікувала бійку, але після такого почала освистувати Мюллера з Кайзером. В цей час знову грає музична тема Тайлера Бейта, який радий знову бути на ринзі. Даррен же в цей момент сказав Бейту, щоб він нікуди не йшов, і різко побіг десь за куліси. Через секунд 20 він повертається з м'якою іграшкою, біжить до того маленького фаната, в якого Мюллер відібрав його іграшку, та подарував йому нову. Маленький фанат щасливий, а Форман взяв мікрофон, та сказав:

А за цей поступок, що ти вчинив - я і Бейт, тебе і твого дружка, на наступному тижні під цей ринг зариємо. І спробуй не прийти, виродок!

Арена гучно скандує імена Даррена та Тайлера.


Трік Вільямс проти Кемерона Граймса — матч один на один (після матчу Брейкер нападає на Тріка)

Переможець: Трік Вільямс

Оцінка: 4

Після матчу на Тріка Вільямса напав Брон Брейкер

Брейкер йде з рингу, залишивши Тріка лежати на ринзі. Трік підводиться трохи, бере мікрофон і каже:
Йоу йоу йоу, Брон. Стій.
Брон повертається обличчям до Тріка, Вільямс продовжує:
Я бачу, що ти хочеш бійки, так?
Брейкер потроху повертається до рингу, Трік каже:
Стій, я зараз не буду з тобою битися, але знаю людину, яка завжди може надерти пику таким зухвалим виродкам як ти.
Брон швидко йде до рингу, але тут звучить музична тема…


Коді Роудс (з Тріком Вільямсом) проти Брона Брейкера — матч один на один 

Переможець: Коді Роудс

Оцінка: 3.75


Звучить музична тема Остіна Тіорі, лідер The NOW виходить на ринг із самовдоволеною посмішкою на обличчі та починає говорити в мікрофон, який щойно взяв у рефері з рингсайду:

ЗАРАЗ ви дивитеся на майбутнє цього бренду, right here in front of your eyes!

Реакція натовпу неоднозначна

Минулого тижня я зробив те, що завжди роблю: я вплинув на ситуацію. Я взяв справу у свої руки та показав усім, чому The NOW потрібно боятися. Мустафа Алі... Бачиш, якби не я, ти б навіть не опинився в тому становищі, в якому зараз перебуваєш. Ти маєш подякувати мені за те, що взагалі потрапив в титульну картину.

Натовп вибухає хором букання, але Остін відмахується від них зневажливим помахом руки

Але давай будемо реалістами. У тебе може бути шанс завоювати титул, Алі, але ми всі знаємо, чим ця історія закінчиться…

Звучить музична тема Едварда Мансона, він впевнено крокує на ринг під свою музичну тему, а коли залазить на ринг він починає говорити:

О, подивіться, хто це, самопроголошене майбутнє UCW... Кумедно, я не усвідомлював, що омана заразна, доки не побачив, як ти гарцюєш навколо, ніби ти справді маєш значення. Ти жалюгідний паразит, який харчується крихтами чужого успіху. Як той надокучливий молодший брат, який завжди пхає свого носа, куди не слід, тільки в цьому випадку твоя матуся не може прийти на допомогу і прибрати за тобою. Але давай не будемо зациклюватися на твоїх нікчемних спробах вкрасти увагу. Зрештою, не кожен день мені доводиться ділити ринг з таким другосортним імітатором, як ти.

Тіорі зі зневагою дивиться на Мансона і каже:

Гляньте, хто сьогодні відчуває себе хоробрим! Маленький Едді Мансон, який думає, що він може сам взяти на себе відповідальність і впоратися з The NOW. Ти справжній комік, ти знаєш це? Але мушу віддати тобі належне, Мансоне, ти маєш сміливість. На жаль для тебе, тільки сміливість не врятує тебе від того, що буде далі…

Поки Остін Тіорі каже це, учасники The NOW виходять з глядацьких секторів по боках та оточують ринг, Едвард озирається, спостерігаючи, як вони наближаються. Тіорі продовжує:

Бачиш, Мансон, ось що трапляється, коли ти намагаєшся грати з серйозними суперниками. Тебе оточують. Тебе переважають. І тебе знищують.

Рікошет, Кармело Хейс, Аксіом та Грейсон Уоллер піднімаються на апрон, оточивши Мансона з усіх сторін. Остін посміхається та каже:

У чому справа, Мансоне? Проковтнув свого язика? Усвідомлюєш усю серйозність ситуації, в яку потрапив? У будь-якому випадку, відступати вже пізно. Тож, що скажеш, якщо ми оминемо формальності і перейдемо прямо до діла?

Напруга на рингу досягає точки кипіння. Едвард моментально кидається вперед, вганяючи кулак у щелепу Тіорі, застаючи його зненацька і змушуючи відступити назад. Але перш ніж він встигає скористатися своєю перевагою, члени The NOW заповнюють ринг, наступаючи на Едварда з усіх боків. Швидкими та скоординованими рухами Рікошет, Кармело Хейс, Аксіом та Грейсон Уоллер наносять серію ударів, переважаючи Едварда своєю чисельністю. Вони валять Едварда на канвас рингу та починають завдавати удар за ударом. Коли The NOW б'ють Едварда Мансона на рингу, зненацька звучить музична тема Даррена Формана, він біжить до рингу вступаючи в бій з The NOW. Однак незабаром він виявляється в меншості, його удари легко відбиваються під невпинним натиском The NOW. Звучить музична тема Тайлера Бейта, фанати гучно чірять британця, оскільки він щойно здійснив своє повернення, він швидко спускається вниз по рампі та забігає на ринг, його потужні удари тимчасово відкидають назад кількох членів The NOW. Але навіть цього недостатньо, щоб зупинити хвилю, оскільки The NOW швидко перегруповуються і відновлюють свою атаку. Під звуки своєї музичної теми, Кофі Кінгстон застрибує на ринг та проводить Trouble in Paradise Рікошету. Проте, незважаючи на всі свої зусилля, він теж намагається взяти гору над переважаючими силами The NOW. Нарешті в бій вступає Вес Лі, залізши на ринг, він моментально проводить Аксіому Front Flip DDT та починає битися з іншими членами The NOW, що дає Едварду та усім іншим короткий перепочинок. Але невпинний наступ The NOW незабаром виявляється занадто сильним, щоб впоратися з ним самотужки, і йому доводиться оборонятися. Коли Мансон, Форман, Бейт та Кофі підводяться, вони допомагають відбиватися Весу та починають переломлювати хід бійки. Їм вдається відбиватися. Повільно, але впевнено вони завойовують позицію на ринзі, а усі члени The NOW швидко висковзують за його межі. Після цього шоу вийшло з ефіру.


ОЦІНКА ШОУ - 7/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

665Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW UpGrade, 121 випуск

    Результати UCW UpGrade

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 121 випуск

    Результати UCW Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається