UCW Burning Ground, 99 випуск

На арену виходить Джон Мокслі. На його лиці вираз, переповнений різними емоціями, але він впевнено виходить з мікрофоном на ринг. Після закінчення його музичної теми, він робить декілька кіл по ринзі, дивлячись вниз і про щось роздумуючи. Врешті, він зупинився біля канатів, сперся на них, і почав промову:

Нещодавно я...

Згодом його хтось перервав з глядачів на арені, глузуючи з Джона:

Фуууу! Заберіть цього спившогося рецидивіста з рингу! Фуууу!

Мокслі:

Гей... гей, іди до біса, памперс! Заберіть цього коршуна звідси! Бо я його сам зараз винесу. Шматок лайна...

Охоронці виводять агресивного глядача з арени. Тим часом Мокслі продовжив:

Тож, нещодавно, коли я надер зад Джеффу Харді на минулому Burning Ground, я повертався додому на літаку, де я заснув. Через сонність я навіть не зрозумів, чи літак вже приземлився, але я прокинувся все ж після сну, і це був поганий сон. І я не пам’ятаю все, що там було, але ключові моменти мене, чесно кажучи, вразили. Я пам’ятаю, що я був на узбіччі дороги, я стояв на колінах у бруді, а обличчя було у синцях і порізах, і там наді мною було щось чорне... Це хмара, яка нависла наді мною… Демон. Демон, який супроводжує мене все життя. Демон, який слідує за мною роками, цей демон буває усіх форм і розмірів. І ця хмара, вона сміється з мене. Вона каже: “Ти, все, чим ти є, все, чим ти стаєш, все, що ти маєш у своєму житті, добре... Нічого з цього не мало статися, нічого з цього не належить тобі... Чому ти думаєш, що в цей раз ти зможеш подолати наступну стіну, яка тобі заважає йти далі?” І ця хмара — цей демон, запитав це в мене, і каже: “Ти справді думаєш, що збираєшся вижити?”. І я прокинувся, перш ніж встиг йому відповісти... Ніхто не проходить життя неушкодженим, усі ми маємо шрами. У мене на тілі більше шрамів, ніж у звичайної людини, але це не важливо. 

Фанати аплодують

До біса! Я хвора людина! І ніхто не ідеальний, добре? Якби всі були ідеальними, світ був би дуже нудним місцем, тому НІХТО, ніхто — ким би ти не був — треба боятися встати перед усім світом і оголити все. Отже... Зважаючи на це, я впевнений, що десь у світі є багато людей, які хочуть позбутись мене. Так, я звертаюсь і до тебе, Стайлз! Я впевнений, що є багато людей, такі як ти, які сумніваються в мені, які ненавидять мене, які хочуть знищити мене, і знаєш що? Це буде не вперше і не востаннє! Одного разу ви всі, мої ненависники, приїдете на мій похорон, щоб переконатися, що я залишуся мертвим. Але сьогодні не той день! Тим не менш, якщо ти хочеш знищити мене, якщо ти хочеш моєї поразки… Ти скажи все, що хочеш, я вислухаю. Я скажу тобі те саме, що сказав би тому чорному демону, тій хмарі, що нависла наді мною уві сні, але я не встиг їй це донести: ти можеш всі свої слова та думки запхати собі ГЛИБОКО У ДУПУ! Я НЕ ТІКАЮ ВІД ДЕМОНІВ, Я, РАНО ЧИ ПІЗНО, ЇХ ЛІКВІДУЮ! Окремо від того, що я до цього сказав, я хочу сказати дякую усім тим, хто мене підтримує, не дивлячись, який я засранець. Особливо я дякую моїм друзям з команди, Ель Фантазмо та Кіпу Себіану, та моїй дружині, Рене Пакетт. Дякую...

Ноам Дар проти Трея Мігеля — матч один на один

Переможець: Трей Мігель

Оцінка: 4

Wrestling Maniacs виходять на ринг. Джонні Гаргано бере мікрофон та каже:

Аксіом, Кармело Хейс, ви, безумовно, справили враження з моменту свого прибуття. Ви продемонстрували амбіції, майстерність і палке бажання залишити свій слід. Але бачите, ми стоїмо тут як чемпіони не просто так. Ми захищали ці титули від грізних супротивників і доводили свою силу знову і знову. Зараз я не можу не помітити, що дмуть вітри долі, і вони шепочуть про те, що назріває протистояння. Аксіом, у тебе є ця енергія, ця інтенсивність, яка не викликає сумнівів. Це нагадує мені себе колись — голодного, спраглого довести, що за мною майбутнє. Кармело, ти зліплений з тієї ж тканини, непохитний і готовий бути в центрі уваги.

Декстер Люміс киває

Але, знаєте, є щось інтригуюче в потенціалі. Це як полотно, що чекає на дотик художника. А що може бути кращим полотном, ніж цей ринг? А як щодо цього? Смак того, що буде далі. Прямо тут і прямо зараз. Прев'ю титульного матчу, який чекає на вас на Halls of Torment. Аксіом, я хочу побачити твій вогонь на власні очі.

Декстер Люміс киває

Зараз вважай це викликом — шансом увійти в наш світ, світ чемпіонів, і показати нам, чи справді ти маєш те, що потрібно. І хто знає, можливо, до кінця цього поєдинку ви краще зрозумієте, що чекає на вас на PPV.

Аксіом та Кармело Хейс виходять до них. Аксіом починає говорити:

Ваші титули — це не просто золото, це символи досконалості, і ми поважаємо це. Ми визнаємо шлях, який ви пройшли, щоб стояти там, де ви стоїте. Але ми тут не для того, щоб просто захоплюватися вашим рейном. Ми тут, щоб заявити про свої права, щоб очолити нову главу в командному дивізіоні UCW.

Джонні Гаргано (з Декстером Люмісом)  проти Аксіома (з Кармело Хейсом) — матч один на один

Переможець: Джонні Гаргано

Оцінка: 3.5

Казучика Окада вийшов на ринг:

Казучика Авокадо... Хе-хе-хе, це смішно! Знаєш, я чув твою промову про мене. Плакав. Мою думку щодо того, що ти сказав минулого тижня, розділять усі фанати професійного рестлінгу. А саме, що ти безнадійно відчайдушний. Хочу виділити кілька моментів. Опущу всі ті гидоти, які ти сказав про мою сім'ю... Кажеш, що всі мої досягнення не мають жодної цінності. Незважаючи на те, що в тобі говорить заздрість, ти маєш рацію. Неважливо, що я в компанії менше двох років, а домігся більше, ніж ти за все життя. Не має значення, що першу свою королівську битву я переміг, а на першій для мене WrestleMania я був у мейн-івенті. Ні. Якби це все мало цінність, то воно б тиснуло на тебе. Тебе б терзали сумніви щодо того, а чи варто навіть пробувати... Хе-хе.

Окада дивиться прямо у камеру, зробив серйозне обличчя

Ти так і не зрозумів? Ти збираєшся битися з елітним бійцем чемпіонського калібру! Тепер я збираюся понівечити тебе! Залишу лежати на рингу непритомним, а потім плюну тобі в обличчя. Хоча... Після твого виступу, твій батько зробить це за мене!

Окада пішов з рингу

Грейсон Уоллер проти Омоса — матч один на один

Переможець: Грейсон Уоллер

Оцінка: 3.5

На ринзі стоїть Коді Роудс:

Лешлі, я не збираюся більше просто стояти й вислуховувати все те, що ти мені скажеш. Минулого тижня багато було сказано. Про все по черзі. Genesis... Ох, Genesis, ти применшуєш його значення. Але під його поверхнею лежить горнило, в якому загартувалася моя сила духу, де я пройшов через пекло. Ти називаєш його ігровим майданчиком, безпечним притулком, не знаючи про бурі, які я пережив у його межах. М'який, кажеш? Слабкий? Дзеркала, які ти тримаєш переді мною, відображають спотворене зображення. Бо я — воїн, непохитний перед лицем випробувань, зі шрамами незліченних битв, які сформували мій наратив. Твоє проголошення про передбачення, про неминуче падіння не має жодної ваги, бо доля — це гобелен, витканий з нашого вибору, а не заздалегідь визначений сценарій. Останні припливи долі не були прихильні до тебе, Боббі, і твоя хватка на шляху до перемоги ослабла. Поки ти стоїш в пазурах поразок, я простягаю тобі руку виклику...

Звучить музична тема Боббі Лешлі і він зі спини нападає на Роудса

Коді Роудс проти Боббі Лешлі — Backstage Brawl

Переможець: Коді Роудс

Звучить музична тема The NOW, на ринг виходить Остін Тіорі:

Слухайте сюди, жалюгідні нікчеми! Бачите, я сьогодні тут з однієї причини. Так, ви мене правильно зрозуміли. Ортон, де ти, чорт забирай, плентаєшся? Занадто зайнятий переляканою втечею? Чи ти просто тішиш своє его після того, як зрозумів, що не можеш побити того, хто сильніший за тебе? Я маю на увазі, Ортоне, минулого тижня ти вибрав шлях боягуза. Ти втік, як підколодна змія, якою ти і є! Але я маю прояснити одну річ: я не такий, як ті жалюгідні слабаки, з якими ти звик мати справу. Я не наївне посміховисько, яким можна маніпулювати! Мова йде не лише про нас з тобою, Ортон. Минулого тижня ти провів RKO тому, хто не міг тобі дати відсіч. Кора Джейд не та людина, яка могла б становити тобі загрозу, еге ж? Але ти... Ти вчинив як останній шматок лайна! Я не дозволю тобі принижувати людей, які мені небайдужі! Якщо у твоєму тілі залишилася хоч крапля мужності, вийди сюди й зустрінься зі мною, як чоловік!

Остін Тіорі чекає, поки Ортон вийде, але нічого не трапляється

Я так і думав... Але затям одне, Ренді, на Halls of Torment не буде ніяких втеч. Ти і я, один на один, на цьому ринзі, і я обіцяю тобі, ти не підеш з цього рингу на своїх двох!

Після цих слів Остін Тіорі з гучним стуком кидає мікрофон та йде з рингу

ОЦІНКА ШОУ - 7/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

692Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE RAW за 10.10.2023

    Ми “вмили руки“ після Шмаровозу, а це означає, що наступного місяця на будемо спостерігати білдап до Арабського Руднічка і Козацьких Серій. Це означає, що в найближчі тижні буде організовано кілька великих поєдинків, хоча може знадобитися деякий час для того

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Результати другого півріччя WWE

    Ми на порозі Нового Року. WWE, практично, всі свої шоу за цей рік вже показали, а тому саме час підбити підсумки другого півріччя компанії. Моментів, як і поєдинків було досить багато цікавих, проте наші підписники вибрали саме ті, що найбільше їм до душі.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Raw за 23.10.2023

    Ми наближаємося до Арабського Руднічка, і значна частина епізодів Raw вже пройдена. Сет Роллінc готовий захищати титул чемпіона світу у важкій вазі проти Дрю МакІнтайра, який все ще поводиться трохи дивно.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE RAW за 10.10.2023

    Ми “вмили руки“ після Шмаровозу, а це означає, що наступного місяця на будемо спостерігати білдап до Арабського Руднічка і Козацьких Серій. Це означає, що в найближчі тижні буде організовано кілька великих поєдинків, хоча може знадобитися деякий час для того

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Результати другого півріччя WWE

    Ми на порозі Нового Року. WWE, практично, всі свої шоу за цей рік вже показали, а тому саме час підбити підсумки другого півріччя компанії. Моментів, як і поєдинків було досить багато цікавих, проте наші підписники вибрали саме ті, що найбільше їм до душі.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Raw за 23.10.2023

    Ми наближаємося до Арабського Руднічка, і значна частина епізодів Raw вже пройдена. Сет Роллінc готовий захищати титул чемпіона світу у важкій вазі проти Дрю МакІнтайра, який все ще поводиться трохи дивно.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe