UCW RAW, 109 випуск

Барон Корбін проти Ксав'є Вудса — Beat the Clock Challenge матч

Переможець: Барон Корбін (05:07)

Оцінка: 2.25


Звучить музична тема інтернаціонального чемпіона UCW, Ренді Ортона, він виходить на ринг та починає говорити:

Ей Джей Стайлз, слухай уважно, бо я не буду повторюватися. Минулого тижня я відправив повідомлення. Не Тайтусу О’Нілу — ні, він просто побічна жертва. Справжнє послання було для тебе. У тебе був свій момент, свій шанс, і чого ти досяг? Нічого, крім того, що став невеликою плямою в моїй кар'єрі. Твоя жага до моєї уваги така жалюгідна... Ти не отримаєш матчу, якого так відчайдушно прагнеш. Ні, цей привілей дістанеться Тайтусу О’Нілу. Розумієш, Ей Джей, ти пережиток минулого, вицвілий плакат того, хто колись вважав себе феноменальним. Але зараз ти пародія на власну велич. Твій час минув, забудь про цей титул! Ти став повчальною історією для багатьох, повчальною історією про те, що трапляється, коли ти тягнешся до трону, який ніколи не призначався для тебе. А на Clash at the Castle Тайтус О’Ніл стане жертовним ягням, щоб ти зрозумів, що могло б бути, якби ти став першим претендентом…

Раптом звучить музична тема Тайтуса О’Ніла, він виходить на рампу і каже:

Минулого тижня ви могли бачити наш бій з Ей Джей Стайлзом. Це був, не побоюсь цього слова, матч року. Але одна гадюка вирішила зіпсувати усе. Ортоне, ти мене дуже недооцінюєш. В моїй кар'єрі були злети і падіння. Мабуть, ти ще думаєш, що я залишився тим Тайтусом, який був лідером Wenamechainasama, Blue Guy Тітусом або Польським Тітусом. Але це не так. Вдаривши мене на тому тижні, ти підписав собі смертний вирок.

Тайтус залазить на ринг:

На Clash at the Castle ти дізнаєшся про те, хто я є насправді. І мене нічого не стримає розірвати тебе на шматки.

На рампу виходить Пол Хейман:

Пані та панове, мене звуть Пол Хейман. На минулому тижні я назначив матч за перше претендентство на інтернаціональне чемпіонство. Це був найкращий матч в історії UCW, допоки ти, Ренді, не вирішив, що ти вище за мене. Думаєш, ти можеш оскаржувати мої рішення і втручатися в матч, який назначив я? Добре, це твоє право, Рендал. На Clash at the Castle ти будеш захищати титул від Тайтуса О’Ніла… І Ей Джей Стайлза в тристоронньому поєдинку!

Ортон розлючено кидає мікрофон на ринг і кричить в бік рампи “Якого біса, Хейман?!”. Тим часом зі зворотнього боку арени з’являється Стайлз. Він залазить на рампу і чекає, коли Ортон повернеться. Ренді повертається і Ей Джей проводить йому Phenomenal Forearm. Ортон викочується за ринг, залишивши титул на ринзі. Тайтус О’Ніл підходить до Стайлза, але той проводить йому Enziguri і О’Ніл також викочується за ринг. Стайлз піднімає титул з рингу, піднімає мікрофон і каже:

Ти можеш брехати собі скільки завгодно, Ренді. Ти перемагав мене двічі раніше і все одно боїшся мене, бо знаєш, що я головна загроза для тебе і твого чемпіонства.

Ей Джей піднімає інтернаціональний титул над головою.

Тому на Clash at the Castle я заберу цей титул і зроблю його по-справжньому феноме…

Стайлза розвертає Тайтус О’Ніл, який щойно оговтався, і проводить йому Titus Clash! О’Ніл потягнувся за титулом, який знову лежить на ринзі, але в цей момент на ринг повертається Ренді Ортон і проводить Тайтусу RKO. Ортон швидко забрав свій титул, міцно притиснув його до тіла і пішов спиною вперед до рампи. На рампі він зустрівся поглядами з Полом Хейманом, який назначив цей матч. Після кількох секунд переглядок, Ренді повернувся і пішов за лаштунки.


Трей Мігель проти Казучіки Окади — матч один на один

Під час матчу на титантроні з'являється Брон Строуман:

Мігель, твої слова звучать, як вітер у пустелі. Ти можеш повертати справи назад до SummerSlam, але це лише зігріває мій азарт. Ти кажеш, що правила змінилися, але ти не зрозумів, що одне залишається незмінним — моя безжальність в рингу. Я кидаю тобі виклик. Clash at the Castle, Extreme Rules матч. Ти був впевнений, що відбереш у мене все, але тепер це час випробувати себе в справжньому випробуванні. Готуй свою "славу" і гігантську дупу, бо я збираюсь розкрити твою безсилість перед світовим співтовариством реслінгу. До зустрічі, Мігель, де ти переконаєшся, що твій поверненський образ — це лише ілюзія.

Переможець: Казучіка Окада

Оцінка: 4.25


На ринзі стоять MVP та Омос. MVP каже:

Дайте мені зробити це дуже швидко, я тут не щоб щось вам розповідати. Я представляю право бути агентом Нігерійського Гіганта, Омоса. Він готовий сьогодні надерти комусь дупу. Тож всі, хто знаходиться там, за лаштунками, знайте про те, що Омос кидає відкритий виклик. Чекаємо на всіх охочих.


Кевін Оуенс проти Омоса — матч один на один

Переможець: Омос

Оцінка: 3


Коді Роудс проти Джиндера Махала — Beat the Clock Challenge матч

Переможець: Коді Роудс (05:34)

Оцінка: 3.25


Арена завмерла в тиші та в очікуванні, як тут грає музична тема Шеймуса і вся арена просто вибухає. Шеймус виходить на арену і каже:

Привіт, одноклітинні та багатоклітинні, от як два тижні я розвалюю Mox-Gun з середини. Картина — то був тільки початок, далі я знищив Ель Фантазмо в поєдинку один на один, але і це ще не все, після того поєдинку на мене напав Мокслі та Себіан. Ви можете поставити логічне питання, до чого тут це? А я вам відповім, Джон Мокслі боїться, він мочиться у свої штанці. Напасти втрьох на одного — це дуже мужньо, Мокслі. Якщо ти хочеш зробити своє угрупування крутішим, ніж The Kings, то у тебе це ніколи не вийде. Тому що, на відміну від Mox-Gun, ми ніколи нічого і нікого не боялись, ми були володарями червоного бренду, ми домінували, ми не нападали зі спини як ви. Тому що я, Дрю та Сет Роллінс були і є справжніми бійцями, справжніми чоловіками. Ви ж… Це повна протилежність, ви боягузи та слабкі, зграя койотів. Мені байдуже, що ти говоритимеш, що ти думатимеш, я вже для себе побачив, що на Clash at the Castle я тебе поб'ю і стану чемпіоном світу у важкій вазі. В Кам'янець Подільську тобі кінець. ФЕЛЛААААААААААААААА!

Звучить музична тема Mox-Gun. Банда виходить у повному складі, Джон одразу почав промову:

Стривай, стривай, стривай, розігнався. Тобі начхати що я скажу, так? Але зараз ти стоятимеш на ринзі та слухатимеш все одно. Мені начхати на тебе ще більше, що ти хочеш і як ти хочеш. Почнемо по порядку.

Mox-Gun заходять на ринг, перед тим Джон бере стілець, який ставить перед Шеймусом, сідає, і продовжує говорити:

Я тебе вітаю, ти повернувся в UCW, тебе всі чекали і ти зробив це, всі в шоці та в захват, ю-ху. Але я не задоволений. Я не задоволений тим, що якась чергова вискочка стала на моєму шляху, так ще й настільки зухвало, на моєму святкуванні, знищив мій подарунок від хлопців. Дуже непристойно. Ти точно себе вважаєш таким хорошим хлопцем? Ти точно долікувався у психолога? Можливо, йому варто було ще пояснити тобі, що... негарно руйнувати свято людям, не знаю. Ти міг просто мені зателефонувати й спитатись поради, тоді б ти не викинув купу грошей на безкорисні поради і наші шляхи б не перетнулись. Але ти безрозсудливий у діях та неграмотний у фінансах, що очікувано. Тобі так свербить що я нечесний з тобою? А не багато поваги хочеш? Ти уже маєш шанс поборотись за цей титул і програти достойно. Тобі ще молочка принести треба? Хлопці, збігайте, принесіть.

Ель та Кіп незрозуміло оглядаються між собою, після паузи Мокслі повертається і каже:

Ви чого? Я жартую, ану краще наваліть на його руду голову інформації, може щось дійде туди.

Кіп Себіан взяв мікрофон у Мокслі і каже:

Так, ти досяг можливо багато чого до цього. Ти найдовше тримав командні титули на цьому бренді, трошки поносив українське чемпіонство. Але що зараз? Де твої The Kings зараз? Де ці могутні чуваки? Твій останній колишній командний партнер також тримаючи цей титул, мав хрінові ворожнечі з хріновими рестлерами, і програв його ще більш хріновому чуваку у масці. Мало того, Дрю ще й умудрився виграти та програти головне чемпіонство на SummerSlam, а ти вже ліпиш з цього велику перемогу. Ну це геніально. А Роллінс де? Може теж лікує свої дракони у голові? А ще, пам'ятаєш Сезаро? Чому з ним ти посварився? Я думаю, ти наш з тобою матч пам'ятаєш. Мене підтримати вийшов саме Сезаро. Не дивлячись на мій програш, тобі тоді сильно перепало як фізично, так і ментально. Ти ж цього чувака уже терпіти не можеш. Але і не дивно, що у тебе так постійно. Ти зі своїми командними партнерами завжди сваришся рано чи пізно, через свою вередливість. А зараз кричиш в агонії які The Kings були класні. Ти завжди будеш таким придурком.

Ель Фантазмо бере мікрофон у Кіпа і продовжує:

Тебе є за що цькувати. Але можна і коротко сказати, як сказав Кіп — ти придурок. Краще не вдавай з себе такого доброго мужичка. Ти родився з тарганами у голові, і не приховуй це. Варто пересвідчитись у твоїй фейковій хорошій поведінці на минулому шоу. І твоя чергова дурниця відкрила двері у світ жорстокості Джона Мокслі. Хлопці, ці двері відкриті? Ці двері відкриті! Ти цього хотів, га? Шеймі, ці двері відкриті.

Мокслі встає з стільця, підходить впритул до Шеймуса, і каже:

Ти хоч і зіпсував мені настрій, але не злякав. Я не боюсь тебе, твоїх Brogue Kick’ів, взагалі. Ти ще зі мною не зустрічався, і ти не знаєш який я. Ти міг чути багато чого. Ти міг чути, що я алкоголік. Я вже давно втомився пояснювати, що я зав'язав і це дійсно так, що не скажеш про твої ментальні проблеми. Ти міг чути, що я поганий на рингу. Я не борюсь на рингу заради задоволення цих всіх глядачів, на яких я плювати хочу, а ти залежний від їхньої уваги, бо на самоті ти безпомічний. Я ще на минулому шоу зрозумів до чого все прийде. Clash at the Castle. Ти хочеш зі мною матчу? Матч буде. Але не сподівайся на пощаду. Ти мене не цькуй, що я з тобою не чесний, що хлопці зі мною тебе місять. Ми це будемо робити скільки захочемо. Це не через страх, це через свої правила і забаганки. Ми разом все робимо, дружно і радісно. А ти й далі можеш згадувати ті часи, коли ти ще був типу нормальний. Іди до біса, придурок. Зустрінемось у Кам'янці-Подільському.

Мокслі різко встав зі стільця, і показав середнього пальця Шеймусу та підняв титул догори. Після цього всі троє пішли з рингу.


ОЦІНКА ШОУ - 7.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

671Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • 10 випадків, коли професійний реслінг використовував ворожнечу з реального життя у своїх сюжетах

    Здебільшого, коли фанати бачать сюжетну лінію, що відбувається на рингу, це те, що було створено конкретною реслінг компанією, щоб розважити фанатів. Однак, протягом багатьох років було багато випадків, коли реальні «війни» між людьми були використані для створення сюжетів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Smackdown за 15.09.2023

    Цього тижня на щотижневику Smackdown пройдуть поєдинки ЛА Найта проти Міза у матчі-реванші Габели, Джон Сіна завітає на ток-шоу "Ефект Грейсона Воллера" та багато іншого. Ми на Болл Арені в Денвері, штат Колорадо, це епізод Smackdown під номером 1256.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Smackdown за 18.08.2023

    Цього тижня на Smackdown Едж святкуватиме 25-річчя кар’єри у WWE, зустрічаючись у матчі з Шеймусом, а також Шарлотта Флер та Б'янка Белейр зустрінуться в командному поєдинку.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • 10 випадків, коли професійний реслінг використовував ворожнечу з реального життя у своїх сюжетах

    Здебільшого, коли фанати бачать сюжетну лінію, що відбувається на рингу, це те, що було створено конкретною реслінг компанією, щоб розважити фанатів. Однак, протягом багатьох років було багато випадків, коли реальні «війни» між людьми були використані для створення сюжетів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Smackdown за 15.09.2023

    Цього тижня на щотижневику Smackdown пройдуть поєдинки ЛА Найта проти Міза у матчі-реванші Габели, Джон Сіна завітає на ток-шоу "Ефект Грейсона Воллера" та багато іншого. Ми на Болл Арені в Денвері, штат Колорадо, це епізод Smackdown під номером 1256.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Smackdown за 18.08.2023

    Цього тижня на Smackdown Едж святкуватиме 25-річчя кар’єри у WWE, зустрічаючись у матчі з Шеймусом, а також Шарлотта Флер та Б'янка Белейр зустрінуться в командному поєдинку.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe