UCW SmackDown, 103 випуск

На ринг виходить Дрю Макінтайр:
У матчі, в якому я брав участь, я лише робив те, що мені потрібно. Я готував себе на те, що я піду за світовим титулом, титул України й так достатньо приніс мені великих емоцій. Було дуже багато прекрасних матчів. Що б там не говорив Сін Кара, твоя містика не налякала мене, я лише знав, що йду за своєю метою. Те, що ти говорив про мене, що я нібито нічого не доб'юся — брехня. Я в цій компанії працюю більше, ніж ти, Сін, і, до твого відома, я раніше не дарма носив командний пояс Burning Ground, і до цього, як усі пам'ятають, був українським чемпіоном. Хочу сказати удачі тобі у твоїх чемпіонських темних починаннях, а я буду йти своїм справжнім шляхом, за світовим титулом UCW. Хто б сьогодні не був головним чемпіоном, знай, я прийду за твоїм титулом і відберу те, що буде моїм, мабуть, почнемо шоу!

До нього виходить новий чемпіон UCW, Рок:

Слухай сюди, Дрю! Ти думаєш, я тебе якось злякався? Хрін тобі! Я тебе не злякався, не женись за титулом, ти його не отримаєш, бо тобі варто знати, хто тут головний чемпіон і це Скала, він же Рок, він же чемпіон, а ти далі гуляй в фантазіях зі своїми шляхами в нікуди. Але якщо мене доля звʼязала з тобою, то доведи, що ти гідний цього титулу. Доведи це в матчі, а не в інтернеті. Я приймаю виклик! В мене жага, а тому я готовий розривати арену, запалимо її! Вітайте чемпіона UCW!

Дрю Макінтайр проти Кевіна Неша — матч один на один

Переможець: Дрю Макінтайр

Оцінка: 2

Грає музична тема Курта Енгла. Він виходить на рампу, в його руках синій кейс Money in the Bank. Глядачі чантять: "Ю САК!" тун-тун "Ю САК!" тун тун "Ю САК!". Курт виходить на ринг, вихоплює мікрофон у ринг-анонсера і кричить в мікрофон:

ВИ! ВИ ВСІ, ХТО КАЖЕ "Ю САК". ЦЕ ВИ САК!

Глядачі букають Енгла

А ті, хто не кричать... ВИ ТАКОЖ САК!

Глядачі сильніше букають Енгла

Ви всі відстій. Знаєте чому? Бо у вас немає цього!

Енгл піднімає синій кейс над головою

Так-так... Ви ж всі хотіли, щоб його виграв не я. А хто? Мабуть ви вболівали за містера "МЕНІ НЕМА ДЕ ЖИТИ І Я СПЛЮ НА ВУЛИЦІ" Томассо Чампу?

Глядачі букають Енгла

Або за бдсм-пєдовку Деміана Пріста?

Глядачі букають Енгла

Або за цю жабу в тріко, Клода Ван Дама? 

Глядачі букають Енгла

Ти реально схожий на жабу, Клод...

Глядачі букають Енгла

Окей-окей. Може ви вболівали за містера "Ой, я не можу перемогти свого молодшого брата...", Пентагона молодшого?

Глядачі букають Енгла

Або ви вболівали за прийомного батька невидимого малого, Р-Труфа?

Глядачі чірять Р-Труфа

Зрозуміло... І ВИ ПРОГРАЛИ, ЯК І ВАШІ ФАВОРИТИ! А знаєте через що вони програли?

Глядачі скандують "WHAT?"

Знаєте через що вони не здатні перемогти мене?

Глядачі скандують "WHAT?"

Тоді просте питання для вас: хто з них є олімпійським чемпіоном?

"WHAT?"

Ніхто! А знаєте хто є олімпійським чемпіоном?

"WHAT?", Енгл показує на себе

Цей парубок! І цей парубок зробив це ЗІ ЗЛАМАНОЮ ДОВБАНОЮ ШИЄЮ! ТА НІКОМУ З ВАШИХ УЛЮБЛЕНЦІВ ЦЕ НАВІТЬ НЕ СНИЛОСЯ! НІКОМУ З ВАС ЦЕ НАВІТЬ НЕ СНИЛОСЯ!
"WHAT?"

Факт в тому, що я найкращий реслер в UCW і ніхто не здатний перемогти мене. Тож сьогодні, на правах нового обличчя бренду SmackDown...

"WHAT?"

І нового обличчя UCW...

"WHAT?"

Я хочу сказати, що шоу можна почина...

Грає музична тема Р-Труфа. Виходить Король Р-Труф:

Енгл, ти напевно хочеш, щоб тобі зламали шию знову? Тому що тобі подобається сидіти на лікарняному і отримувати гроші просто так? Ти вирвав кейс в мене з рук, твоя перемога несправедлива. А ти тут корчиш з себе героя, але насправді всі ці люди знають, що ти звичайне тріпло та хвалько. Твоя лиса голова вже блищить, як твоя сувенірна медаль, тобі час на пенсію давно, діду. Я звичайно ні на що не натякаю, але ці люди хочуть бачити мене містером Money in the Bank, а не тебе. Ти вже нікому не потрібний і не цікавий, ніхто з жінок більше не збуджується твоєю лисиною, та і сила твоя вже не та. Тобі не місце в UCW, ти не виграєш світове чемпіонство, YOU SUCK, Курте Енгл. Глядачі, давайте разом.

Глядачі разом з Р-Труфом скандують:

"YOU SUCK, YOU SUCK, YOU SUCK, YOU SUCK, YOU SUCK, YOU SUCK, YOU SUCK....". Курт відповідає:

По-перше: я всього на три роки старший за тебе, клоуне. По-друге: я зараз на прикладі іншого клоуна покажу, що з тобою буде, якщо ти ще раз встанеш у мене на шляху!

Курт Енгл проти Хурікейна — матч один на один

Переможець: Кург Енгл

Оцінка: 2

На арену виходить Роб Ван Дам. Фанати скандують та роблять легендарний таунт РВД. Роб пробрався на ринг з мікрофоном, після закінчення чантів глядачів, почав промову:

Вітаю всіх вас, хто прибув на це шоу. Ви всі знаєте мене, але я знаю, що ви любите казати моє ім'я. Мене звати РОБ! ВАН! ДАМ! Тааак, я люблю ці моменти у моєму житті. Недавно я дебютував у цій компанії, вона для мене сильно імпонує. Тут дуже круто. Перед недавнім PPV, я вам довів, що, не дивлячись на мій вік, я завжди залишаюсь на коні. На самому ж шоу мені, на жаль, не вдалось отримати кейс на контракт. Ну і нехай, шлях отримання титулу завжди важкий, а просто зірвати кейс кожен зможе. Що ж, я буду гнути свою лінію. Я буду йти до своєї мети. Зараз, я хочу поки що перевірити на міцність весь молодняк цього бренду. Я вже помітив деяких індивідуумів, буде цікаво з ними попрацювати. Я даю їм шанс на.....

РВД неочікувано перериває Томмасо Чампа:
Ні, ні, ні, НІ!

Чампа виходить на рампу і потихеньку іде до ринг, розмовляючи на шляху:

Я вже не можу це слухати! Ти, бляха, легенда хардкору, а таке відчуття, що ти дівчинка з барбіленду, яка перед виходом слухала Тейлор Свіфт. Ти повинен після своєї поразки вийти і надерти дупу якомусь засранцю. Але, як я бачу, ти вже не той, Ван Дам. Якщо ти так любиш цю масовку, то зроби для них хоч щось. Отримай те, на що заслуговуєш - побиття! Я не буду казати, що мені не пощастило чи щось подібне. Я вийшов не знімати кейс, я вийшов побити вас і я це зробив. Мене взагалі дратують ці правила, коли я повинен битися, щоб зняти щось,  я хочу вирубати людей, а не знімати іграшки. І я хочу вирубити і тебе! Якщо ти зараз боїшся, то давай зробимо так, я надеру тобі зад потім, а зараз можеш піти попити своє лате, а потім їздити на поні, поки я буду битися проти людини, яка, хоча б, не буде плакати перед виходом на матч зі мною, але буде плак...

Чампа зупиняється і дивиться на РВД, після чого швидко залазить до рингу та біжить на РВД, РВД намагається провести Superkick, але Чампа ухиляється та проводить потужний удар по пузу. Він збирається провести свій фінішер, але Роб Ван Дам неочікувано реверсить Fairy Tale Ending та проводить йому Heel Kick. Реслери збираються продовжити бійку, але до рингу забігає рефері та матч стає офіційним.

Томмасо Чампа проти Роба Ван Дама — матч один на один

Переможець: Томмасо Чампа

Оцінка: 2.75

Брет Харт та Джим Нейдхарт виходять на ринг. Повна тиша в залі супроводжує їх, поки Брет не бере мікрофон та починає говорити:

Так-так-так, нарешті ми знову тут. Скільки часу пройшло, а чемпіони ті самі, люди ті самі, усе те саме. Що ж. Ми й самі не змінились, а це означає, що ми з Джимом все ще вважаємо себе найкращою командою у світі. Все, що нас відділяє від цього звання офіційно — відсутність чемпіонських поясів на наших таліях.

Джим каже:

І я знаю як це виправити. Доінк. Свинюка ти така, я знаю, що говорити ти не вмієш, проте впевнений, що ти здатен чути. То й почуй нас, бо ми викликаємо тебе і твого партнера по нещастю сюди. Прямо зараз, командні титули на кону. Hammer Club проти Hart Foundation, частина друга.

Несподівано звучить музична тема СМ Панка. Він виходить на рампу і дивиться на Брета і Джима та починає говорити:

Вау, гляньте хто в нас тут, old school is back, так? Який раз ви просите матч за ці титули? Сьомий? Восьмий? Хлопці, вам дуже треба глянути на годинник. Я бачу звідси, що ваш каже, що часу в вас більше не лишилось. Ви пройдений етап історії командного дивізіону UCW. Ви тепер лише спогад, який намагається сам себе знищити постійними спробами повернути собі чемпіонства. Досить, зупиніться, астанавітєсь, гляньте на себе і визнайте, що це кінець. Ви просто два старих дурні, які вже всіх втомлюють тією ж самою промовою кожного разу, коли з'являються.

Брет каже:

Обережно, Панк, обережно. Час ніколи не грає на руку, ніколи й нікому. Проте, якщо я не помиляюсь, і в тебе почались з ним проблеми. Скільки тебе не було тут? Про тебе всі забули. Ти й сам просто нікому не потрібен, хлопче.

Панк відповідає:

Знаєш, Брет, в мене також є годинник, але він, на відміну від твого, не каже, що часу обмаль, він каже, що настав час бити пики. Твоя перша на черзі, друже. Я думаю ми забрали достатньо часу в цих людей і треба вже робити те, для чого ми всі сюди прийшли.

Панк розбігається і забігає на ринг, спочатку йому вдається проводити удари то Брету та Джиму, проте кількісна меншість дає про себе знати й Харти починають гамселити Панка. Він лежить на ринзі, Брет бере Панка у Sharpshooter, а Джим Нейдхарт щось кричить Панку в обличчя. Аж раптом лунає музична тема Міза, до рингу вривається Міз у білій сорочці, темних окулярах та штанах, вдаряє Нейдхарта, проводить Skull Crushing Finale Брету Харту, а Панк, бачачи ситуацію, проводить Go To Sleep Джиму Нейдхарту і знесилений знову падає. Міз підходить, протягує руку Панку, і той встає, після чого вони прискіпливо дивляться один на одного, Міз бере мікрофон і каже:

Знаєш, Панк, нас багато, що поєднує. Ми були у цій компанії з моменту її заснування, ми проходили важкий шлях, попри травми та різні моменти невезіння, ми обидва хапали можливості у свої руки та вдало користувались ними, завдяки чому ми стали найвеличнішими рестлерами в історії UCW. Але тепер нас поєднує не тільки це. Тепер ми обидва хочемо набити пики цим боягузам з Hart Foundation, які тільки й вміють, що вимагати матчі за титули та нападати вдвох на одного. І мені погано. Погано від того, що така пихата поведінка може залишитись без уваги. Панк, у нас з тобою були суперечки, бо ми багато часу конкурували за право бути обличчям компанії, але зараз я пропоную забути про все це і об'єднатися у команду. У найкращу в світі команду, щоб показати цим двом недоумкам, хто справжні чемпіони і хто насправді має отримати командні титули!

Міз простягає Панку руку. Панк дивиться Мізу у вічі, у залі повна тиша, він вже починає йти з рингу, але різко розвертається та тисне Мізу руку. Харти у рингсайді встигли отямитися і вже готові знову залізти на ринг та напасти, але грає музична тема Стіва Остіна. Він виходить на рампу, і кричить:

Якого біса тут відбувається?! Що ви собі думаєте, бовдури?! Це моє шоу і я не дозволю влаштовувати з нього циркову виставу в дитсадку! Ви хочете битися? Чудово, тоді зараз офіційно пройде матч між вами. От в ньому показуйте свою силу, індики пихаті.

Після чого під свою музику він повертається за лаштунки

СМ Панк та Міз проти Hart Foundation — командний матч два на два

Переможці: СМ Панк та Міз

Оцінка: 3.25

Арена оповита моторошною темрявою, і в тиші лунає моторошна музика. Увага натовпу миттєво прикута до туману, що починає розповзатися по рампі. На титантроні з'являється обрис маски Сін Кари. З туману виходить Сін Кара з титулом України не плечі. Не поспішаючи він іде до рингу, а зайшовши на нього він починає говорити:

Дрю Макінтайр, на Money in the Bank у тебе був шанс повернути собі те, що ти втратив не так давно — чемпіонство України. Але замість того, щоб повстати з попелу, ти зарився ще глибше. Ти знову відчув смак поразки, і, схоже, це гірка страва, до якої ти вже звик. Це стає закономірністю, Дрю. Ти програєш, а потім з'являєшся, промовляючи ті самі слова, як заїжджена платівка — "Я тебе не боюся". Але нікому немає діла до того, кого ти боїшся, а кого ні. Твої вчинки говорять голосніше за твою браваду. Ти пав від моїх рук, і не один раз, а двічі. Справа не в страху. Правда в тому, що я — той, хто тримає твою долю у своїх руках.

Після цього Сін Кара зникає у сліпучому спалаху світла, залишаючи по собі порожній ринг

ОЦІНКА ШОУ - 6.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Результати другого півріччя WWE

    Ми на порозі Нового Року. WWE, практично, всі свої шоу за цей рік вже показали, а тому саме час підбити підсумки другого півріччя компанії. Моментів, як і поєдинків було досить багато цікавих, проте наші підписники вибрали саме ті, що найбільше їм до душі.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Smackdown за 15.09.2023

    Цього тижня на щотижневику Smackdown пройдуть поєдинки ЛА Найта проти Міза у матчі-реванші Габели, Джон Сіна завітає на ток-шоу "Ефект Грейсона Воллера" та багато іншого. Ми на Болл Арені в Денвері, штат Колорадо, це епізод Smackdown під номером 1256.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE SmackDown за 13.10.2023

    Сьогодні прем’єра сезону SmackDown, паралельно ми готуємось до преміального шоу - Арабський Руднічок, яке пройде приблизно через три тижні, тож саме час почати готувати кард. Крім того, Роман Рейнс готується до повернення після довгої відсутності, а це означає, що йому

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Результати другого півріччя WWE

    Ми на порозі Нового Року. WWE, практично, всі свої шоу за цей рік вже показали, а тому саме час підбити підсумки другого півріччя компанії. Моментів, як і поєдинків було досить багато цікавих, проте наші підписники вибрали саме ті, що найбільше їм до душі.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Smackdown за 15.09.2023

    Цього тижня на щотижневику Smackdown пройдуть поєдинки ЛА Найта проти Міза у матчі-реванші Габели, Джон Сіна завітає на ток-шоу "Ефект Грейсона Воллера" та багато іншого. Ми на Болл Арені в Денвері, штат Колорадо, це епізод Smackdown під номером 1256.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE SmackDown за 13.10.2023

    Сьогодні прем’єра сезону SmackDown, паралельно ми готуємось до преміального шоу - Арабський Руднічок, яке пройде приблизно через три тижні, тож саме час почати готувати кард. Крім того, Роман Рейнс готується до повернення після довгої відсутності, а це означає, що йому

    Теми цього довгочиту:

    Wwe