UCW SmackDown, 108 випуск

За лаштунками стоять Роб Ван Дам та Томмасо Чампа. У Роба на обличчі збережені риси обличчя. Він говорить:

Томмі, я… Не знаю. Я не можу вдавати, що я не боюсь Сін Кари. Я не вірю у містику, але я не знаю, як він це робить, я їду головою.

Роб Ван Дам сперся руками на коліна, дивлячись в підлогу. Томмасо присідає, кладе руку йому на плече, і каже:

Бро, я розумію, ти не такий молодий як раніше, ти не такий спритний, не такий швидкий, але чого ти боїшся? Ти що, знущаєшся з мене? Згадай, хто ти! Ти, бляха, легенда реслінгу! Ти стрибав з таких висот, на які я залізти б не зміг! Я ніколи не боявся своїх ворогів! І мене дивує, що ти боїшся якогось Сін Кару, але не боїшся стрибати з 20 метрів. Я, бляха, боюся на драбину ставати, коли потрібно закрутити лампочку. А ти боїшся маленького та слабенького, який намагається тільки маніпулювати тобою? Ти сильніше його морально, наприклад, ти своє лице не приховуєш, а він приховує. Він боїться, що коли він програє, всі будуть бачити хто він і що він відчуває. Всі запам'ятають його, але ти не боїшся і я знаю це. Тому що твоя ціль — надерти дупу цьому засранцю. Не важливо що станеться в матчі, як він закінчиться. Ти переможець! Ти вже переміг!

Після цього хлопці побраталися та направилися до виходу на арену!


Роб Ван Дам проти Пентагона — матч один на один

Переможець: Роб Ван Дам

Оцінка: 3.25


СМ Панк виходить до рингу посміхаючись, з командним титулом на плечі та мікрофоном у руці. Ще йдучи по рампі, він починає говорити:

Добрий день, шановне панство в аудиторії, а також добрий день, панове Клоуни Доінки й принци. І судячи з подій останнього місяця — ваш час все ж пройшов, хлопці.

СМ Панк залазить на ринг і продовжує:

Якщо хтось раптом не розуміє, про що я, то річ у тім, що тепер я не лише переміг Hammer Club, чим виграв це командне чемпіонство SmackDown, тепер я ще й переміг кожного з них в одиночному матчі. Не знаю, як там ситуація з повагою до мене, Фінн, проте їй варто б вже з'явитись. Мені вам більше нема чого доводити, панове молотки. Моя впевненість знову при мені, а ваша, чи то демонічна, чи то свиняча карта бита, вони усі биті. Залишився з вашого надмогутнього угрупування тільки десь там, ваш бос, проте його я з вами не бачив з часів як він програвав кожному під блакитним небом, а тепер, коли він повернувся у титульну картину — ви йому не потрібні. Власне, правди не приховати, а брехати я не хочу — ви нікому не потрібні. І поки ваш статус падає все нижче — я стою тут з оцим…

Дивиться на свій титул.

Оцим нагадуванням, що ви мені програли, і святкую чергову перемогу. І раз я тримаю цей титул — шанс на виправлення усього, що було не так з цим дивізіоном, тепер є. Я знаю, що ви вже втомилися мене слухати, а це значить, що пора до дії. Час нових претендентів, час нових перемог. Хто б там не був — я готовий.

Коли Панк закінчує свою промову, лунає музична тема Фінна Балора, він йде по рампі, за ним плететься Клоун Доінк. Фінн починає говорити:

Панку, давай зчистимо шари з твоїх "досягнень". Звичайно, ви перемогли нас. Але ті долі секунди, що врятували вас, вони буквально подарували вам цю перемогу, хіба це мало статися? Ви вважаєте, що ви на якомусь недоторканному п'єдесталі? Це не так, вилазьте вже зі своєї мильної бульбашки! Справжні чемпіони так не перемагають!

Фінн Балор та Клоун Доінк залазять на ринг. Фінн продовжує:

До кого в мене має бути повага?! До ідіота, який постійно йде, повертається на кілька матчів, і отримує за це можливості? Чи до придурка, який проміняв СВОЇ можливості на Голлівуд? Ти явно не можеш цього зрозуміти. Дивізіону потрібен я, Панку, а не твої жалюгідні спроби врятувати його. А що стосується Міза... Його ж тут немає, так? Бо навіть він знає, що просто сидить у тебе на шиї. Пощастило? Слабкий? Це ідеальний опис Міза. І не забуваймо, що ти стоїш тут з чемпіонством лише тому, що рефері, той смердючий вилупок, який тоді судив матч, він не помітив руки Доінка на канатах! Твій тріумф — ілюзія. Ти сам, твій партнер слабак, який постійно ховається за тобою, і при першій же нагоді встромить тобі ножа у спину!
Тут різко лунає музика Міза і він виходить рампу і каже:

Воу, воу, воу, воу, воу!

СМ Панк одразу починає говорити:

Мізе, усе під контролем, тобі не варто було виходити. Я прекрасно впораюсь з ним як і того тижня, ти ж знаєш, що...

Міз перебиває СМ Панка:

Панк, друже, я розумію, що ти хочеш мені допомогти, але ти вже зробив свою роботу вчора, тому зараз я сам розберусь із цим посміховиськом.

Балор хоче щось сказати, але Міз перебиває і його:

Коли моя рука підіймається, твій рот закривається, Фінн! Знаєш, за своє життя я чув багато маячні, особливо у стінах UCW, але настільки безглуздої та ідіотської маячні я не чув ніколи. Ти тут стоїш, називаючи мене та мого протеже слабкими та негідними цих титулів…

Панк здивовано дивиться на Міза, а той підіймає титул вгору і починає рухатись до рингу і говорить:

Проте сам тільки й можеш, що стояти тут та жалітись на невдоволеність результатом матчу. Можеш нити скільки завгодно, але це нічого не змінить, ми з Панком чесно виграли ці титули у, мабуть, найлегшому матчі в моїй кар'єрі, а місяць, впродовж якого ми пройшли весь шлях до першого претендентства був цікавішим за весь ваш титульний рейн. Що ж, з цим питанням ми розібрались, тепер давай перейдемо до твоїх образ. Впродовж моєї кар'єри, кожен другий, включаючи тебе, виказував мені, що я нібито боягуз, слабкий, нічого не можу сам, проте знаєш що? Я ніколи не тікав від своїх суперників, я всім давав бій, бо я – справжній чемпіон, а ти лише заздрісник, що уявив себе чемпіоном, ховаючись за спиною величезного хряка. Якщо хтось на цьому ринзі й може зватись боягузом, то лише... А знаєш, нехай це скаже наша громада! Громадо UCW, хто на цьому ринзі може зватись боягузом?

Міз здіймає вгору мікрофон і натовп кричить “Фінн Балор”.

І цим все сказано. А тепер дозволяю тобі ганебно піти звідси, або ж залишитись і я знову надеру тобі дупу!

Фінн Балор переводить погляд на Міза та каже:

Хто це в нас з'явився. Ти, мабуть, сидів там, за лаштунками, та думав, чи потрібно виходити. Але ти все ж героїчно взяв свої яйця в кулак та вийшов на рампу... Твої марення майже кумедні. Ти стоїш там, вивергаючи свою ретельно підготовлену нісенітницю, вважаючи себе якимось генієм. Шкода, що це не так. Шкода, що ти всього маріонетка, другосортний актор, який корчить з себе незрозуміло що. Я боягуз? Я тебе благаю. Це я стою на цьому ринзі, кожного разу готовий підкріпити свої слова ділом. На відміну від тебе, кому зручніше ховатися за своїми відмовками, оскільки єдине, чого ти навчився — це мистецтву розпускати язика. Я візьму до уваги це, Міз. Але не тільки в цьому сенс UCW та рестлінгу. До чого я веду, ти весь такий сміливий з'явився тут і відкриваєш свою пащеку так широко, як тільки можеш. Я пропоную ось що, якщо ти не безхребетний тюхтій, як стверджуєш, зустрінься з Клоуном Доінком прямо зараз. Подивимося, чи зможеш ти впоратися з викликом без Панка, який тримає тебе за ручку. Чи ти просто ще один паперовий чемпіон з тонесеньким, як папір, его?

Міз артистично позіхає та дивиться на уявний годинник, після того каже:

Я втомився слухати, як ти проеціюєш на мене свої недоліки, намагаючись виставити себе хоч мінімально класним. Не хочу ще раз тобі повторювати справжнє положення справ, бо твоя порожня макітра все одно нічого не розуміє, тому щоб не заснути прям тут, я скажу наступні 2 слова. Виклик прийнято!


Міз проти Клоуна Доінка — матч один на один

Переможець: Клоун Доінк

Оцінка: 3


Лунає музична тема Тріпл Ейча і він виходить на ринг:

Я чув багато незадоволених за лаштунками тим, що саме я отримав місце в матчі за титул, адже я ніяк не стосувався того, що сталося на SummerSlam, і я не вакантував титул, як Ікс-Пак. Можу запропонувати цим патякалам спочатку дійти до фіналу турніру за титул, а потім ще перемоги Дрю Макінтайра. Якщо це хтось зробить, то...

Звучить музична тема Халка Хогана. Цей молодик жваво вибігає і забігає назад, охоронці доводять його назад на рампу, і він цього разу біжить в правильному напрямку до рингу. Він залазить, натовп шаленіє, він робить свої сигнатурні рухи позування та слухає глядачів. Радісний Халкстер бере мікрофон і каже до Тріпл Ейча:

Крістіан, бразер, я такий радий тебе бачити, Халкстер вже і забув як ти виглядаєш, підкачався чи шо, ну дракон, бразер. Ти...

Тріпл Ейч перебиває Халка і каже:

Певно, я дуже багато разів вдарив тебе по голові, Халкстер, і у тебе почалися якісь галюцинації. Ти точно допущений бути на шоу взагалі, ти не з лікарні втік?

Халк відповідає:

Про що ти говориш, бразер, мене бив не ти, а...

Халк дістає з трусів окуляри, придивляється і бачить, що перед ним стоїть Тріпл Ейч. Халк абсолютно сильно здивувався і говорить:

Це ти! Не бразер! Через тебе я вибув на стільки місяців, падло ти таке. Дай-но мені дещо сказати, небразер потрійний Х, усі ці місяці зламаний Халкстер сумно лежав у своїй віллі на Київщині, ні бразер дружина, ні бразер діти не змогли мене втішити. Тільки силами мільйонів і мільйонів халкоманіяків з усього світу я зміг накопичити достатньо сил для повернення, і ти, потрійний не бразер — моя ціль. Я зламаю тобі шось прямо зараз, не бразер, ти поняв? Я… а де я?
Лунає музична тема Ел Ей Найта, він виходить на рампу і впевненим голосом каже:

Let me talk to you, Хантер. Ти відома людина в стінах UCW. Бачив, що ти там на титул претендуєш. Ти маєш багато зв’язків тут, тож розумію, чому це саме ти, нікчемний старий пердун, а не я. Хочу сказати тобі дещо. Повертайся до своєї сім'ї, поки я не вивернув твою дупу навиворіт і не побував у кожному її маленькому куточку, як Дмитро Комаров. Yeah!

Глядачі кричать “Yeah!”.

Ти мені зовсім не подобаєшся, ні твоє угрупування, яке складається зі свинячого сала та маленького пісюнчика. Ах, я забув, ти ж сам складається зі свинячого сала та маленького пісюнчика. Yeah!

Глядачі кричать “Yeah!”.

Я знаю, що ти був у фіналі турніру. Я бачу, що це єдиний аргумент у твоєму арсеналі, чому саме ти став шостим учасником матчу за титул. Тож запхни цей аргумент подалі в дупу та вали звідси. Тріпак, ти ж знаєш чия це гра, чи не так? Це гра Ел Ей Найта! Yeah!

Глядачі кричать “Yeah!”.

Я дивлюся на ринг і бачу там двох дідуганів, у яких от-от повідмовляють ноги. Знаєш де ти, Халкозавр? Ти в дупі, бразер. У величезній смердячій Халківській дупі. Yeah!

Глядачі кричать “Yeah!”.

Я розумію, що ти вже прям не те що дровеняка. Ти вже попіл. Халкович, ану заглянь у свої трухани, там ще цюцюрка не відпала? І тільки не бреши, що у тебе їх три. Я-то бачив, що там вже нічого нема. Не треба було сидіти голому в переодягальні та кричати: "Давайте по одному, зараз дід мороз усіх дівчаток прийме". Yeah!

Глядачі кричать “Yeah!”. Ел Ей Найт зайшов на ринг:

Знай, Халк, у тебе немає бразерів. Тебе мати одного народила. А знаєш хто спав з твоєю мамою? Я. Тож, сосунець, давай я тебе покараю за твої расистські висловлювання. Я подаю сюди зграю не**ів. Подивимось й скільки членів влізе у твою вусату пащеку. Yeah!

Глядачі кричать “Yeah!”.


Халк Хоган проти Фарука — матч один на один

Переможець: Халк Хоган

Оцінка: 1


На арену виходить Р-Труф з чемпіонством UCW в руках. Він цілує титул і заходить на ринг. Р-Труф:

Всім привіт, громадо UCW, от уже 2 тиждень я чемпіон UCW. Мрія всього мого життя була втілена на шоу SummerSlam, тому не дивуйтесь, якщо я буду цілуватись із титулом іноді, ну от зараз наприклад. Чмокі-чмокі. Я насолоджуюсь своїм титулом зараз, тому що на Clash at the Castle мене чекає найважчий поєдинок в житті. І, чесно кажучи, я визнаю, що шансів на перемогу у мене не дуже багато. Одразу п'ять суперників мене чекає в клітці знищення і це просто жах. Тому я просто поцілую титул ще раз, ну і ще раз. Минулого тижня у мене був також дуже важкий поєдинок. Тому, коли я побачив, що Дрю Макінтайр утримує Курта Енгла, я подумав, що це хороший варіант для мене. Якби я розбив утримання, то цей матч міг би йти ще довго, а так я зберіг свої сили. У мене не було ніяких суперечок з Дрю, тому я і дозволив йому перемогти. Сьогодні у вас буде чудовий настрій, тому що мейн-івент буде дуже захоплюючим. Якісь чотири лузери будуть битись в командному поєдинку. На жаль, там не буде Дрю Макінтайра і він не виснажиться. Ну, нічого страшного, головне, що я відпочину за коментаторським столом.


Ікс-Пак та Тріпл Ейч проти Курта Енгла та Рока — командний Tornado Tag матч

Переможці: Ікс-Пак та Тріпл Ейч

Оцінка: 4.5


ОЦІНКА ШОУ - 8/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE RAW за 28.04.2023

    Це останній епізод Raw перед супершоу “Габела“, яке пройде цього тижня в Піттсбурзі у ніч із суботи на неділю. Сьогодніу нас епізод під номером 1579, яке проходить Вона відбудеться на форумі FedEx, Мемфіс, штат Теннессі.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE SmackDown за 13.10.2023

    Сьогодні прем’єра сезону SmackDown, паралельно ми готуємось до преміального шоу - Арабський Руднічок, яке пройде приблизно через три тижні, тож саме час почати готувати кард. Крім того, Роман Рейнс готується до повернення після довгої відсутності, а це означає, що йому

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Кожне PLE “Шмаровоз”, рейтинг від найгіршого до найкращого

    Багато з фанатів гадали, що у звʼязку відсутності протягом 2 років преміального шоу «Шмаровоз», його життєвий цикл як PLE від WWE підбіг кінцю. Починаючи з 2015 року, WWE провела шість таких шоу, хоча всі вони були різного рівня якості. Іноді шоу мали сильні моменти…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE RAW за 28.04.2023

    Це останній епізод Raw перед супершоу “Габела“, яке пройде цього тижня в Піттсбурзі у ніч із суботи на неділю. Сьогодніу нас епізод під номером 1579, яке проходить Вона відбудеться на форумі FedEx, Мемфіс, штат Теннессі.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE SmackDown за 13.10.2023

    Сьогодні прем’єра сезону SmackDown, паралельно ми готуємось до преміального шоу - Арабський Руднічок, яке пройде приблизно через три тижні, тож саме час почати готувати кард. Крім того, Роман Рейнс готується до повернення після довгої відсутності, а це означає, що йому

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Кожне PLE “Шмаровоз”, рейтинг від найгіршого до найкращого

    Багато з фанатів гадали, що у звʼязку відсутності протягом 2 років преміального шоу «Шмаровоз», його життєвий цикл як PLE від WWE підбіг кінцю. Починаючи з 2015 року, WWE провела шість таких шоу, хоча всі вони були різного рівня якості. Іноді шоу мали сильні моменти…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe