UCW SmackDown, 119 випуск

Коді Роудс проти Пентагона — матч один на один

Переможець: Коді Роудс

Оцінка: 2.5


Після переконливої перемоги над Пентагоном, Коді Роудс стоїть у центрі рингу, вигуки натовпу розносяться по всій арені. Він бере мікрофон і каже:

Приємно повернутися на знайому територію. Це шоу… займає особливе місце в моєму серці. З ним пов'язано багато спогадів. Спогади про тріумф, про боротьбу, про зростання. Але досить про мене. Я тут не для того, щоб обговорювати минуле. Поговорімо про Survivor Series… про битву брендів. Дрю, я знаю, що ти дивишся. Я знаю, що ти десь там, готуєшся до нашого поєдинку. Розумієш, можливо, я і почав свій шлях на SmackDown, але RAW… RAW — це місце, яке завжди ставило найвищу планку для UCW, знаходилося на вершині цього промоушну. Це неможливо оскаржити та неможливо змінити. І на доказ моїх слів, на Survivor Series, коли прозвучить фінальний гонг, підніметься червоний прапор на знак перемоги RAW.

Окинувши арену останнім поглядом, він пішов з арени та шоу вийшло на рекламу.


На титантроні з'являється відео, яке датується неділею минулого тижня. Камера знімає будинок, в якому лунає музика. Оператор заходить всередину, і виявляється що це сауна. Камера проходить по коридорах, застеленитих деревом на всіх стінах, підлозі та стелі. Згодом камера вловлює вихід на задній двір. І зненацька за спиною оператора відчиняються різко двері,з яких вибігає Томассо Чампа, який оминаючи камеру, вибігає на задній двір, і зникає з виду за скляними дверима, стрибнувши у холодний басейн. З тої кімнати, звідки вибіг Чампа, чути як хтось співає. Камера пересувається туди, де стоїть Роб Ван Дам, з рушником на поясі. Він спиною стоячи до камери і передом перед камінням, яке шкварчить, з кухлем води у руці, наспівує:

ООООО МААААЛЄЄЄЄЄ МАНДАЛА, МАЛЄЄЄЄЄ МАНДАЛА, МАЛЄЄЄЄ МАНДАЛАААА

І різко після цього кричить:

І пофіг що завтра понеділок, у нас на душі завжди п'ятниця, ЮХУУУУУУУУ!

Після чого плеснув воду на каміння. Пар заполонив всю кімнату, Роб ще промовив після цього:

Буду полоскатись як качечка.

Згодом, Роб повернувся до камери, не очікуючи що він побачить об'єктив. Але він помітив, що двері у парилку не зачинені, і весь жар вивітрюється у прохолодний коридор. Роб різко кричить оператору:

Ало бляха, закрий двері з тієї сторони!

І вибив з рук камеру, яка впала об'єктивом у підлогу. Хоч нічого не видно, але чути метушню. Після цього сталась склейка на відео, і ми вже бачимо, як камера знімає навпроти Роба Ван Дама та оператора, які разом паряться, сидячи на гарячих лавочках. Роб щось розказував оператору до цього, і після склейки уже було сказано Ван Дамом наступне:

Ну так я що? Я не очікував що там у тому клубі буде. Я надягнув спортивний костюм, та й пішов у той клуб. А там - ти не повіриш! Там вечірка у стилі 2007 року. Типу, нам, дідам, повернули 2007 рік, а він нам якраз, ахахахахахахах.

Оператор посміхнувся з незрозумілим поглядом на Роба. Після цього до парилки зайшов Томассо Чампа. Який розчісував пальцями свою бороду. Роб запитав у Чампи:

Ти де так довго був?

Чампа відповів:

Та там якийсь придурок набухався добряче, зняв зі стіни у ресторані голову кабана, надягнув на свою голову і ганяти почав по всьому комплексу відпочинку. Ну я що, попався керівнику закладу на очі і він мене попросив зловити цього дурника. То бігав і ловив. І зловив. І дав у мордяку.Ги.

Згодом, помітивши оператора, який теж парився, спитався:

А це хто?

Роб відповів:

Та це оператор, прийшов нас знімати щоб.... А стоп! А чого ти реально тут нас прийшов знімати?

Оператор каже:

Ну, вам би варто було відповісти на поразку Чампи Ріддлу на минулому SmackDown.

Роб переглянувся з Чампою, та каже:

А ти не міг вибрати іншу дату чи інший час? Чи на самому шоу уже нас би спитали.... Ну нічого. Ти мужик свій, зараз розкажемо тобі. Точніше Томмі.

Чампа присів поряд та почав казати:

Та бляха, я не переварюю ММАшників. Це ти, Роб, даєш їм почесті. Значить знаєш як з ними справлятись. Може б сам вийшов проти нього тоді?

Роб сказав:

Ну і вийду, а чого ні. Але чесно, я не замотивований у цих бійках один на один. Я хочу зразу, щоб ми двоє, вони двоє вийшли. Вони двоє програли, ми двоє виграли. Все, оце я називаю мотивація. Ми і так будемо битись команда на команду. Але добре. Несправедливо що тільки один з нас бився. Операторе, кинеш окремо тому вгашеному придурку це послання, а краще і тій ще другій вгашеній крашанці.

Роб повернувся лицем до камери:

Мені все одно хто вийде, але я надеру кожному з вас дупу просто так, а потім на Survivor Series разом з Томмі з великою радістю. Приходьте на найкращий бренд цього промоушену, на SmackDown. Там і “поговоримо”.

Після цього Роб Ван Дам різко встав, і з його поясу злетів рушник, оголивши його прутень. На записі там вже був блюр, але це не заважає оцінити достойну величину агрегату. Чампа та оператор в шоці це побачили, але Ван Дам, вдавши, що цього ніби не сталось, промовив:

Ну що, ану бігом у басейн. Хто останній - той Сантіно Марелла!

Після чого, він хутко вибіг з парилки. Чампа та оператор переглядались між собою кілька секунд, і теж миттю зірвались з місця, штовхаючись, а об'єктив камери став розмитим від пару, після чого запис закінчився.


Роб Ван Дам проти Метта Ріддла — матч один на один

Переможець: Роб Ван Дам

Оцінка: 4


Ми бачимо як за лаштунками Стоун Колд кудись йде, він доходить до роздягальні, стукає та звідти виходить Едж, Стів Остін каже:

Ну як ти тут, капітан Едж, вже набрав команду повністю?

Едж каже:

Ще ні, але..

Стоун Колд каже:

Воу, Survivor Series вже не за горами, нам треба вже укомплектувати всю команду аби представити її у повному складі якнайскоріше. Є хто на приміті?

Едж каже:

Так, як раз про це і намагаюсь сказати, є в мене на приміті дехто. Я ходив тут по роздягальні, переглядав випуски, і пригледів декого. Мені здається, що Курт Енгл ідеально підійшов би до нас у команду. У нього є досвід, адже він як і я колишній чемпіон. Зараз він теж в ударі, тому на мою думку це ідеальний кандидат.

Курт Енгл з’являється в кадрі й каже:

Приємно чути, що хтось тут визнає мої заслуги та мою важливість для бренду. Визнай, Едж, ти же розумієш, що насправді саме я маю бути капітаном цієї команди. Поки тебе не було бог зна скільки, олімпійський чемпіон і найкращий рестлер планети тягнув цей бренд на собі. Я врятував бренд від чемпіона-МакІнтаєра. Я врятував бренд від пустої, непотрібної, високомірної "кіно-зірки". Я той до кого ти, Остін...

Курт повертається до Стон Колда, та повільно продовжує:

Мав звернутися з самого початку. Тож ви двоє, можете розслабитися, SmackDown переможе і перемогу йому принесе... Найкращий рестлер всіх часів! Олімпійський чемпіон! Курт Ен...

Курта Енгла перебиває Стів Остін:

Я давно тебе не бачив на ринзі, Курте, так не піде, я звісно поважаю думку Еджа, але не тебе і ти так просто не потрапиш у команду, тож тобі треба матч аби підтвердити, що ти дійсно вартий цього місця. І він в тебе сьогодні буде.

Шоу виходить на рекламу.


На ринг виходить Дрю Макінтайр, він бере мікрофон та каже:

Минулого тижня проти мене вийшов якийсь дивний незрозумілий гітарист, який представився як Елаяс. Він думав, що зможе мене перемогти в матчі і підписати жирний контракт з UCW… думав, що можна просто вийти на цей ринг, сказати про мене якісь пару неправдивих слів і отримати контракт у легкому матчі? І звісно ж, він програв, але справа не в цьому. Зараз, після такої перемоги, я можу сказати, що я буду все одно старанно готуватися до матчу з Коді. До такого, як він, потрібно підійти серйозніше і, ясна річ, що не потрібно недооцінювати його. І, що б там ти не сказав, Коді, мене теж не потрібно недооцінювати! Я хоч і не готовий до тебе на сто відсотків, але все одно прийду підготовленим, знай це!

Звучить музична тема Коді Роудса, він виходить до Дрю з мікрофоном та починає говорити:

Здається, тобі є що сказати, чи не так? Але і я маю дещо прояснити. Розумієш, я в цьому бізнесі досить довго, щоб знати, що перемоги і поразки приходять і йдуть. Ти маєш ставитись до цього більш лояльно… мусиш дивитись вперед, у своє майбтнє, не озираючись назад. Те, що було — вже позаду. Але майбутнє ти обираєш сам. І вже зовсім скоро ми зійдемося на цьому ринзі в матчі, який може вирішувати долю наших брендів. Ось майбутнє, яке має бути в тебе на першому плані. Ось, на чому ти маєш справді зосередитись. Я бачу у твоїх очах той самий вогонь, який я бачу в своїх. Але ти маєш спрямувати його в правильне русло. Так само, як ти старанно готуєшся до нашого поєдинку, так само готуюся і я. Я знаю, що стоїть на кону. І повір мені, Дрю, я ні на секунду тебе не недооцінюю. Можливо, ти не готовий до мене на сто відсотків, але я готовий до всього! Коли ми виходимо на ринг, мова йде не тільки про те, хто кращий реслер. Йдеться про те, хто хоче цього більше, хто готовий пройти додаткову милю, щоб вийти переможцем!

Після цих слів шоу виходить на рекламу.


Hart Foundation проти The O.C. — командний Tornado Tag матч

Переможець: Hart Foundation

Оцінка: 3


Грає музична тема Міза. Зал починає чантити “Міз!”, але на рампу виходить СМ Панк в спорядженні Міза. Він доходить до рингу, на якому знаходить табличка Miz TV, стіл з мікрофоном та два стільці. Панк залазить на ринг і сідає на правий стілець, бере мікрофон і, дивлячись на арену, а потім на вільний стілець, каже:

Доброго вечора, Кривий ріг. Я радий вас вітати на Miz TV, сьогодні з вами ваш улюблений і ненависний король Голлівуду, зірка фільмів які не доходять навіть просто до театрального прокату і виходять одразу на телебаченні — Міз.

Арена майже мовчить не розуміючи, що відбувається.

І мій гість сьогодні, найкращий реслер в історії, перший і єдиний трикратний головний чемпіон UCW - СМ Панк, оплески йому!

Арена все ще не розуміючи, що відбувається, починає чантити СМ Панк. Грає музика СМ Панка, ніхто не виходить і через 20 секунд музика зупиняється і СМ Панк починає говорити:

Привіт, Панк, я радий що ти прийшов на найгірше ток-шоу у світі, тобто до мене, Міза. Нам чесно не вистачає таких гостей як ти, знаєш, тих хто б був вартий чогось, а не просто витрачав час цього шоу. Тож, перейдемо до першого питання, мій любий друже, якому я дуже заздрю, адже ти досяг усього про що я мріяв тут. Як воно, бути кращим за свого командного партнера, тобто мене, Міза, і терпіти мене цілих три місяці перш ніж дати по мені по моїй нахабній балакучій пиці?

У відповідь повна тиша.

Неймовірно Панк, просто неймовірно, саме таку відповідь я і очікував. Ви чули що він каже? Він каже, що я давно заслужив аби моє обличчя, яке створене для ударів, відлупили. Я, Міз, абсолютно згоден з тобою, мій друже. 

Знову тиша.

Хах! Ви чули, що він каже? Каже, що віддуватись усі три місяці за двох було не так і легко, адже я постійно десь був, адже я пропускав усе що міг окрім захистів, на яких робив нуль корисної роботи і створював лише моменти близькі до поразки. Влучно сказано, Панк! Що б ще тебе запитати, хм, а скажи, як це, бути командним партнером людини, що врятувала тебе від побиття з корисливою ціллю, отримати командне чемпіонство, а далі зрадити тебе?

Тиша.

І знову ти як завжди правильно кажеш. Друзі, якщо ви раптом не чули, то Панк каже, що встиг розвалити цю команду перш ніж я б всунув йому ножа в спину, як я це завжди і роблю. Справедливо, справедливо. Що ж, гадаю на цьому в мене все, я більше не маю до тебе питань, друже друже друже!

Знову тиша.

Ох ні, Панк, не треба таке казати. Звісно всі розуміють, що ти знищиш мене, Міза, на Survivor Series, ніхто ж всерйоз не може сприймати мене, який з'являється раз на пів року, реальним опонентом такому реслеру як ти. Ні, не переживай, все для всіх очевидно. Любі мої друзі глядачі, на цьому я, тупоголовий зрадник Міз завершую цю програму, бо терпіти ці труси на собі я вже не можу, як цей бовдур їх носить..

Шоу вийшло на рекламу.


Після своєї перемоги Харти заходять за лаштунки, там їх зустрічає Тріпл Ейч. Він аплодує їм і усміхається, Харти зупиняються і дивляться на нього. Брет Харт питає:

В короля програшів якісь проблеми?

Тріпл Ейч:

Чудова перемога хлопці, просто чудова. Щиро дякую вам, за те, що так відчайдушно тягнете рейтинги цього шоу. На дно. 

Джим каже:

Перемога є перемога, ми просто на іншому рівні від них усіх.

Тріпл Ейч каже:

Єдине в чому ви здатні на щось, так це в виборі суперників. 

Брет:

На що ти натякаєш, Хантер? Що ми боягузи? На твоєму місці я б боявся за себе, один, стоїш тут, піди поклич свою свиню, сам ти давно ні на що не здатен.

Тріпл Ейч:

Не здатен ні на що? Сумніваюся. Можливо останнім часом все і йде не за планом, проте надерти дупи двом стариганам сил в мене більше, ніж достатньо.

Брет:

Знайди собі партнера, надирач дуп, в тебе нема жодного шансу і проти одного з нас. Я з радістю послухаю як ти співатимеш в моєму шарпшутері, про те на що там в тебе є сили.

Тріпл Ейч накидується на Брета Харта і починає його бити, проте Джим починає бити Хантера зі спини, вони забивають Тріпл Ейча на підлозі, раптом до Тріпл Ейча вибігає з коридору Шон Майклз, Джим починає підводитись і одразу отримує Sweet Chin Music і Харти відступають. Шон пропонує руку Тріпл Ейчу, той хапається і підводиться, вони дивляться на одне одного і шоу виходить на рекламу.


Курт Енгл проти Кевіна Неша — матч один на один матч за місце Курта Енгла в команді SmackDown на Survivor Series

Переможець: Курт Енгл

Оцінка: 3


Лунає музика Халка Хогана, бразер швиденько виходить до рингу і бере мікрофон, він позує, позує, позує, позує а потім ще трошки позує і ще позує і як починає позувати. Далі починає говорити:

Дайте-но мені дещо сказати, бразери!

Натовп шаленіє!

Вашого Халкстера і там і тут цього тижня, га? Точно, я пригадав де я це чув, я так казав мамі бразер-синки, кажу їй, мама-Тереза Шелдона, я тебе і там і тут, кумедна історія. Гаразд бразери, гаразд, я чую, що ви раді мене бачити, а це означає, що не дарма я з бразером-синкою цілий тиждень безкоштовно видавав усім бажаючим 1 кілограм пального на руки, стільки людей були щасливі таким подарункам. Я стільки худих спортивних людей зустрів на вулицях, а скільки там було молодих лікарів зі шприцями та жгутами, загалом Жашків, гордість України! наша шановна аудиторія UCW! Наш UCW Universe!

Арена радіє Халкстеру.

Проте не про це, бразер, я хотів поговорити з вами! Я відчуваю, що Халкоманія на такому підйомі, якого не знав сам Ернест Еверест, коли ліз на Говерлу. Це історичні тижні та місяці, бразери, такого не було і навряд вже буде. Я відчуваю всю вашу підтримку, від історії про цюцюрики ми дійшли сюди, коли ваш Бразероман стоїть тут і дякує вам! Молочник також вам дякує. Але всі ці подяки це не тому що вже кінець історії, це далеко не кінець, адже ми ще тільки набираємо швидкість. Бразер і Королева ще маємо, як синка і казав, стати командними чемпіонами, аби показати усім, бразер, що у реслінгу є лише одна королівська сім’я - і це Халкоманія. Адже усі ми разом одна, велика, бразерська, заправлена пальним і схиблена, і навіть схиблена на реслінгу сім’я і ніщо не змінить цього, окрім ковіду звісно, якщо він знов нахлине то не підходьте будь ласка, самі розумієте, мені позавчора стукнуло 93 роки. Тож бразери Two of a Canada, остерігайтесь, адже вже скоро ми прийдемо за командними чемпіонствами. AND WATCHA GONNA DO BROTHERS, WHEN HULKAMANIA буде домогатись тайтлшоту?! На цьому в мене все бразери, дайте мені СЮДИИИ!

Арена кричить “СЮДИИИ!”, а Халк їм:

Не чую! Куди поділося ваше гучне СЮДИИ?

Арена кричить “ТУДИИИ!”. Хоган трошки в ступорі, проте все одно почав позувати. Шоу виходить з ефіру.


ОЦІНКА ШОУ - 9/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

692Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE SmackDown за 13.10.2023

    Сьогодні прем’єра сезону SmackDown, паралельно ми готуємось до преміального шоу - Арабський Руднічок, яке пройде приблизно через три тижні, тож саме час почати готувати кард. Крім того, Роман Рейнс готується до повернення після довгої відсутності, а це означає, що йому

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE RAW за 11.09.2023

    До "Шмаровозу" залишилося менше місяця, і поки що не так вже й багато було заплановано для шоу. З дещо запланованих моментів, цього тижня відбудеться матч за жіноче чемпіонство Рії Ріплі, а також повернення Коді Роудса.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Лукс Нахрюк: превʼю до WWE Crown Jewel 2023

    Цьогорічний Арабський Руднічок - це друге шоу в Саудівській Аравії за цей рік, на якому буде багато відомих імен. Деякі зірки все ще не потрапили у програму цього шоу, наприклад, інтерконтинентальний чемпіон Гюнтер, Кевін Оуенс, Беккі Лінч і Шарлотта Флер

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE SmackDown за 13.10.2023

    Сьогодні прем’єра сезону SmackDown, паралельно ми готуємось до преміального шоу - Арабський Руднічок, яке пройде приблизно через три тижні, тож саме час почати готувати кард. Крім того, Роман Рейнс готується до повернення після довгої відсутності, а це означає, що йому

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE RAW за 11.09.2023

    До "Шмаровозу" залишилося менше місяця, і поки що не так вже й багато було заплановано для шоу. З дещо запланованих моментів, цього тижня відбудеться матч за жіноче чемпіонство Рії Ріплі, а також повернення Коді Роудса.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Лукс Нахрюк: превʼю до WWE Crown Jewel 2023

    Цьогорічний Арабський Руднічок - це друге шоу в Саудівській Аравії за цей рік, на якому буде багато відомих імен. Деякі зірки все ще не потрапили у програму цього шоу, наприклад, інтерконтинентальний чемпіон Гюнтер, Кевін Оуенс, Беккі Лінч і Шарлотта Флер

    Теми цього довгочиту:

    Wwe