Віджет навігаційного повзунка для швидкого переміщення по воронці продажів в CRM для забудовника G+

Навігаційний віджет для переміщення по воронці-продажів CRM є важливим інструментом для ефективного управління процесами відділу продажів нерухомості. Цей огляд розкриє функціонал навігаційного віджета та його переваги для менеджерів продажів.

Використання навігаційного віджета

Воронка-продажів часто може бути деталізованою та завдовжки, і для ефективного управління нею необхідний інструмент для швидкого переміщення між різними етапами. Навігаційний віджет у CRM системі G-PLUS CRM для забудовників надає кілька можливостей для зручного переміщення по воронці.

Горизонтальне переміщення

Менеджер може легко переміщатись горизонтально в воронці, використовуючи жест скролу миші вліво або вправо. Це особливо корисно для воронок, які включають велику кількість етапів.

Міні віджет

Для воронок із значним числом етапів доданий міні віджет, який знаходиться в правому нижньому кутку екрану. Цей віджет має дві основні функції для полегшення переміщення:

  1. Переміщення елемента:

    • Можливість переміщати навігаційний елемент, виділений синім контуром, залишаючи його на потрібному етапі. Це дозволяє менеджерам швидко коригувати розташування лідів.

  2. Візуальне переміщення:

    • Можливість візуально перетягувати ліди лівою кнопкою миші на той етап воронки, де їм потрібно знаходитися. Це робить воронку більш інтерактивною та зручною для користувача.

Економія часу

Застосування навігаційного віджета значно економить час для менеджерів продажу, дозволяючи їм легко та ефективно переміщатись по воронці-продажів без зайвих кліків та витрачання часу.

Рекомендації

Для оптимального використання цього функціоналу рекомендується переглянути відео, яке наводить приклади налаштування воронки продажів для відділу продажів нерухомості відповідно до індивідуальних бізнес-процесів.

Висновок

Навігаційний віджет є важливим інструментом для оптимізації управління воронкою-продажів у CRM системі для забудовників. Зручність горизонтального та візуального переміщення сприяє ефективній роботі менеджерів продажу нерухомості та підвищує продуктивність відділу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
G+ CRM для забудовника
G+ CRM для забудовника@g_plus

Екосистема IT-рішень

44Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 24 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається