Як заробити гроші з нічого 30 доларів в день через shorts

Звісно виправдань завжди багато, і навіть порада – вивчити англійську, щоб працювати з текстами на західному фрілансі, диктором, або стати програмістом, звучить як образа для деяких людей.

Загалом досить слів, перейдемо до ютубу, і розберемося, як звідти витягувати хоча б 1$ для початку, а потім примножувати на 10, а потім ще на 10.

Звідки брати контент?

Найголовніше питання, яке не дає спокою.

Сподіваюся, я не відкрию для вас Америку, адже брати можна і потрібно з ТікТоку. Так, так, тільки ось брати треба не все поспіль, і не те що багато переглядів зібрало, а те, що має:

  • гарний візуал;

  • всі відео за однією або кількома суміжними тематиками;

  • немає авторських прав на музику;

  • можна буде легко переробити чи переозвучити.

Яку тематику вибрати тоді?

Атмосферні відео, під кавери популярних пісень, відео з автомобілями, різних атмосферних місць (подорожі), можна те що мотивує і надихає – все це дуже добре заходить.

Окремо хочу виділити сильні моменти з різних фільмів під музон, який доводитиме до мурашок (виводити на емоцію). Подумайте про це. Адже взяти і по хештегах знайти тих, хто вже так робить, не складно. Можна навіть анекдоти озвучувати. Все в ваших руках.

Через що завантажувати відео?

Сподіваюся вас ще не заблокували в гуглі, і ви легко можете знайти бота або сайт, який це робить. Безкоштовно. Без водяних знаків соцмережі. Підказка: ttsavebot, savefrom.

Наступним важливим кроком, після вибору тематики/напряму, і завантаження матеріалу, наприклад, 100-300 роликів, потрібно почати з унікалізації.

Що можна зробити?

Накласти кілька фільтрів, змінити музику, відобразити, обрізати, змінити розмір, розтягнути, покрутити контрастність, накласти ефекти під іншу музику.

Монтувати можна хоч навіть через напівбезкоштовний InShot з телефону, якщо зовсім компа немає, і немає скілів обробки відео.

Порада: краще вивчіть уроки з базової обробки звуку, і відеомонтажу з коротким відео. Це буде швидше та краще.

Публікація

Обов’язково в заголовку, бажано в кінці, і в описі додавати хештег #shorts, так воно швидше потрапить у цей розділ і проіндексується.

На цьому все. Як оформляти канал розберетеся самі, у будь-якому випадку з логотипом і шапкою морочитися зараз немає жодного сенсу.

Як на цьому все-таки заробити?

Перший і очевидний варіант – переливання трафіку за допомогою контенту в свій телеграм канал, і звичайно буде не достатньо лише контенту і заклику підписатися.

А навіщо їм переходити кудись і підписуватись? Правильно. Потрібно придумати вам якусь користь, а найбанальніше, влаштувати конкурс на роздачу грошей, або віддавати щось безкоштовно….або….показувати якийсь ексклюзивний контент (самі придумаєте).

Адже в такий спосіб заробіток йде на продажу реклами в цьому телеграм-каналі, і на ютубі, якщо напише якийсь рекламодавець вам на пошту.

Другий варіант, це збір підписників на самому каналі youtube, для подальшого його перепродажу. Суть думаю зрозуміла.

Набираємо 10к підписників за тиждень, і продаємо його за 2000 грн (приблизно), якщо ціна за підписника 0,20 грн у тематиках про крипту/інвестиції/фінансову мотивацію/бізнес підписники набагато дорожче оцінюватиметься.

Третій спосіб, це заробіток на партнерських програмах. Тут все просто, ви можете стати партнером через особистий кабінет, віддалено, отримавши унікальне посилання, наприклад, Аліекспреса, різних сервісів для підприємців, інструментів просування, АЛЕ важливий момент, ваша партнерська мережа з продуктом повинна повністю підходити під інтереси аудиторії, інакше переходів із 10к буде 5, а продажів 0 (нуль).

Партнерку вибрати можете будь-яку, або посередників на кшталт Адмітад і інші.

Дохід завжди пасивний, люди реєструються і купують щось самі, будь-коли, поки ваші відео крутяться, а баланс збільшується. У цей час можна також працювати або бити байдики, і отримувати свої 20-40 $ на день.

Четвертий варіант – намацати нішу, і спробувати створити своє відео самостійно, можливо, використовуючи фрагменти, але вже суть ближче до авторського контенту. Канал для цього очевидно окремий треба створювати.

Заробіток тут більше звичайно від рекламодавців та партнерських програм, оскільки вже буде трохи інша лояльність від аудиторії.

Висновки:

Ніхто не заважає вам працювати в парі з другом, і клепати на один канал тонни відео, мотивуючи один одного на роботу.

Можна клепати як канали, так і заливати трафік, продаючи рекламу іншим блогерам, маючи сітку каналів, а публікації можна залити за пару днів, ті ж 50 роликів за день через відкладений постинг оформити.

Потім займатися своїми справами весь місяць або іншими каналами. Загалом, це вже вирішувати вам. Тема не складна, і по-своєму прибуткова, особливо для тих, хто нічим не зайнятий на даний момент.

Самостійно попрацювати та пошукати додатково інформацію, все одно доведеться, як не крути.

Тепер ви знаєте ще один спосіб як заробити гроші з нічого, підписуйтесь на канал та діліться постами з друзями, у нас є багато способів заробітку.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

556.6KПрочитань
11Автори
434Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається