Як заробити на YouTube каналі, не знімаючи відео самостійно?

Як заробляти на ютуб 300-500 доларів на день? Якщо ви думаєте, що потрібно цілодобово монтувати та знімати ролики, то я вас порадую. Такий прибуток багато хто має навіть не знімаючи самостійно.

Знаєте ці ролики, в яких немає обличчя: просто нарізка з відео та фото під фонову мову? Ось сьогодні про них і поговоримо, а ще про те, як за 6 кроків почати заробляти на каналі без власного контенту, яку тему вибрати для каналу, і де шукати ідеї.

Суть заробітку в тому, що автор каналу знаходить на ютуб цікаве відео, завантажує його собі, монетизує та отримує на цьому гроші. Якщо це підпадає під так зване сумлінне використання, то ви теж так можете.

Що ж робити?

Крок 1. Створіть канал

Якщо у вас є обліковий запис Google, то ви можете зробити більше одного каналу на різні теми. Для цього заходьте у настільну версію сайту YouTube під своїм логіном. Заходьте в налаштування сторінки, вибирайте «Створити канал» та дотримуйтесь налаштувань.

Назву можете для початку вказувати будь-яку, її потім можна поміняти.

Крок 2. Виберіть нішу

Якщо є те, що саме цікаво вам, то заводьте канал на цю тему. Якщо ж говорити про найприбутковіші теми, то це зараз технологія, ТОП-10, психологія, медитація, страшні відео, розкішне життя та фінанси. Вони дають пристойний заробіток та приклади таких успішних каналів ви легко самі знайдете.

Після вибору ніші обов'язково додайте до шапки вашого нового каналу логотип. Канал, який виглядає як справжній бренд, приваблює більше людей.

Крок 3. Підключіть монетизацію

Підключіть монетизацію на канал. Платформа вставляє у відео рекламу, а вам платить за її перегляди.

YouTube монетизує канали, які мають 1000 підписників та 4000 годин перегляду. У принципі, на якісному контенті блогери швидко стільки набирають.

Якщо поки що немає 4000 переглядів або хочете заробляти більше, додавайте партнерські посилання в опис своїх відео. Знайти хороші програми можна на сайтах Bank.com, Digistore24.com та affiliate-program.Amazon.com.

Під час вибору партнерської програми звертайте увагу на свою нішу. На каналі про кулінарію навряд чи люди переходитимуть за посиланнями на ігри.

Крок 4. Створіть контент

Хороший контент легко знайти на YouTube-платформі. Просто забийте у пошуку назву своєї ніші. Якщо, наприклад, ваш канал про технологію, у пошуку пишіть «технології».

Відфільтруйте результат видачі за датою та перегляньте випуски за останні 30 днів. Побачте, що зараз публікують. Потім виберіть ті, які набрали найбільше переглядів - найпопулярніші. Зрозумійте, що зараз цікавить вашу цільову аудиторію.

Далі використовуйте найпопулярніші випуски для свого ролика. Візьміть тему, сенси, але обов'язково зберіть із них своє відео. Інакше це буде плагіат.

Легко знайти контент і на безкоштовних відеохостингах. На західному YouTube дуже багато блогерів, типу Brainydose, які начитують текст поверх безкоштовних стокових відео.

Ідіть і ви, наприклад, на Pixabay.com та безкоштовно завантажуйте фото та відео для себе. Зі знайденого матеріалу монтуйте свій ролик і додавайте озвучку. Це може бути ваша начитка або навіть озвучення якимсь ботом.

Все. Відео готове.

Крок 5. Оптимізуйте відео

Щоб мати достатньо переглядів та, звичайно, грошей, оптимізуйте відео. Для цього додайте важливі ключі у назву ролика, його опис та теги.

Якщо назва відео відповідає реальним пошуковим запитам, більша ймовірність, що його знайдуть.

В описі також напишіть текст, в якому є ключові слова з назви та тегів. Тоді алгоритми YouTube розумітимуть, про що відео та просуватиме його краще.

Для пошуку потрібних слів скористайтесь розширенням для ютуб Vidiq або подивіться в пошуку ключових слів Google.

Крок 6. Забезпечте високий прибуток

Коли ролик готовий, додайте рекламу. Щоб заробити більше, монтуйте відео довше. Тоді вставляйте рекламну паузу від ютуба на початок, у середину і на кінець, десь через кожні 2 хвилини протягом усього ролика.

Наприклад, у десятихвилинне відео рекламу можна поставити на початку, на другій хвилині, четвертій, шостій, восьмій та наприкінці. Це дасть у 6 разів більше доходу, ніж одна вставка.

Висновок

Тепер ви знаєте, як не знімаючи себе на відео заробити на YouTube. Все просто: беріть чужі роботи, створюйте з них свої, монетизуйте та заробляйте.

Достатньо порізати ролики та змонтувати по-своєму, накласти фоновий голос та додати рекламу. Якщо це сумлінне використання, то так можна. Або йдіть на безкоштовні відеохостинги типу pixabay, там також достатньо матеріалу.

Ідеї ​​знайдете на самому YouTube. Пошукайте у видачі випуски на вашу тему, і виберіть найпопулярніші за останні 30 днів. Щоб ролик набирав перегляди та просувався платформою, оптимізуйте його під пошукові запити. Якщо канал не готовий до монетизації, підключіться до партнерської програми.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

749.8KПрочитань
11Автори
565Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається