CATS та DOGS: огляд двох популярних криптопроектів

CATS: Відповідь на успіх DOGS... Проект DOGS з’явився одним з перших у цій серії, і багато користувачів швидко приєдналися до нього, намагаючись заробити на фармингу токенів. DOGS швидко набув популярності завдяки інтеграції з Telegram та простоті виконання завдань.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Cats Та Dogs та ще 3 теми

Чим відрізняються здорові стосунки від емоційної залежності

Як проявляється любов дорослих, а як - незрілих особистостей, інфантильних? Кордони Між дорослими людьми завжди є кордони. Є чітке розуміння: «ти», «я» і «ми». Немає цілковитого і тотального злиття і розчинення один в одному (ніби цукор у чаї – рррраз і нема!)

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Психологія та ще 2 теми

CATS в останній вагон: Як приєднатися до фарму і спробувати заробити

Після успіху DOGS з’явився проект CATS, який багато в чому повторює основні принципи попередника, але з акцентом на нові функції та ідеї. ❗ Для тих, хто пропустив DOGS, CATS може бути шансом увійти в "останній вагон" і спробувати заробити кілька доларів.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Cats та ще 3 теми
Залишили оплесків 9

Гра слів. Гра в слова. Не “ерудит”.

Торкаюсь очами букв, пальцями аркушів, жовтих, затертих, шорохуватих аркушів. Біла обкладинка сіріє незліченними слідами користування. На ній червоним в міру, вказана та частина тіла, що впаде в ступор, працюватиме до кольок, а потім болітиме з похмілля - Голова.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Книги та ще 2 теми

6 soft skills успішного фрилансера

На фрилансі кожен спеціаліст несе особисту відповідальність за свій успіх на сервісі. Тому такий формат роботи обирають далеко не всі: тут недостатньо самих лише професійних навичок.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Фриланс та ще 4 теми

Прев’ю сезону 2024/25. Юта Джаз

На відміну від Клівленда, куди свого часу було обміняно Донована Мітчела, Юта, після гучних угод із відправкою Мітчела та Руді Гобера, здається, застигла у своєму розвитку.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Нба та ще 3 теми
Долучайся до Друкарні

Ви всього в пару кроків від персональної стрічки і повного функціоналу Друкарні

Трендові автори