Які періоди бувають в криптопроектів по типу Notcoin

Поговорімо про те, які стадії криптопроектних ігор бувають та як до них підготуватись!

Перед тим як розпочати підтримай мене та підпишись на мій канал, якщо матеріали для тебе корисні. На каналі я буду розповідати покрокові інструкції по іграх та виводу коштів

Клікери

– ігри де вам потрібно клікати по екрану таким чином заробляти монети, окрім цього в цих іграх присутні завдання соціального характеру, розвиток акаунта, запрошення друзів. Приблизний період реалізації 3-4 місяці. Такого роду ігри динамічна розвиваються і ймовірність що проект скам нижчий.

Ігор в цій категорії, на які можна зареєструватись та заробити монети:

Майнери

ігри де вам не потрібно затрачати багато часу, заходите в гру починаєте майнити, 2-3 рази на день заходите і забираєте монети. Розкачуєте аккаунт. Період 3-4 місяці. Проекти мають серйозних характер, часто криптогаманці та біржі реалізовують такі проекти.

Майнери в цій категорії, на які можна зареєструватись та заробити монети:

Роздачі

ігри коли ви реєструєтесь в боті, виконуєте невеликі соціальні завдання, по типу підписатись на сторінку та приводите друзів, за запрошену людину начисляють монети.
Стадії:
старт гри, етап попереднього продажу (Fairlaunch), роздача монет. Приблизний період проекту 1 місяць від старту до отримання монет. На останньому етапі якраз можна вивести зароблені монети. Важливо, якщо ви не впевненні в проекті, не купляйте монети на Fairlaunch, заробляйте суто в грі.

Ігор в цій категорії, на які можна зареєструватись та заробити монети:

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Пісочниця
Пісочниця@Volodymyr.PR

Ділюся власним досвідом

18.4KПрочитань
16Автори
30Читачі
На Друкарні з 2 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається