Публікація містить рекламні матеріали.

Заробіток на Aliexpress без вкладень - як заробляти, рекламуючі китайські товари?

Багато хто бачив або навіть підписані на групи про Aliexpress, чи не так? Розпакування, огляди, рейтинги товарів із цього китайського майданчика приносять блогерам та веб-майстрам непоганий дохід, адже вони отримують винагороду за продаж кожного прорекламованого товару. Сьогодні розповімо, як можна заробляти на Аліекспресі, які є варіанти отримання прибутку за рекламу, де шукати партнерські програми.

Aliexpress має власну партнерську програму ❌portals.aliexpress❌, до якої можна підключитися, але її не рекомендуватимемо, тому що мали вкрай негативний досвід.

Ви не зможете укласти договір про співпрацю, є лише публічна оферта. Крім того, незручні моменти ніхто з Вами обговорювати не буде, а ще у багатьох виникали проблеми з виведенням коштів.

Тому краще скористатися ✅Admitad✅, адже цей ресурс виступає у ролі посередника та пропонує прості умови для виведення коштів як на особисту карту, так і рахунок ФОП (рекомендуємо). Звичайно, за свій відсоток, але невеликий.

Як можна заробляти на партнерській програмі Aliexpress?

Насправді тут все залежить від вас! Від Ваших творчих задатків, обсягу трафіку та ідей. Розглянемо найпоширеніші способи заробітку на Аліекспрес:

  1. Обговорення цікавих товарів у соціальних групах. Ідеально підходить Telegram;

  2. Розпакування товарів у TikTok та YouTube;

  3. Складання рейтингів найкращих товарів – можна використовувати блоги, включаючи «Друкарня». Ось приклад такого каналу, який є сьогодні.

  4. Обговорення ігор, сервісів, магазинів, інструкції, тексту про економію та багато іншого.

Список далеко не остаточний. Є багато шанувальників цього маркетплейсу, яким є про що поділитися зі своїми читачами.

Як підключитися до програми та заробити?

Для підключення партнерської програми Aliexpress необхідно зареєструватися на Admitad. Можна за допомогою токена від Google.

Далі необхідно додати нову платформу, та вказати, що це за майданчик: соціальна мережа, сайт чи веб-ресурс, якщо використовуєте, наприклад, цю контент-платформу.

Знаходимо партнерську програму (називається Aliexpress WW) та подаємо заявку. Вона розглядається 1-2 дні. Наскільки нам відомо, нікому у партнерстві не відмовляються, і Ваш трафік вручну не перевіряють.

Після підключення ми можемо брати будь-який URL-товар з офіційного сайту Aliexpress, додавати його до підключеної програми, щоб отримати свою унікальну адресу для ідентифікації облікового запису.

Можна укоротити партнерське посилання за допомогою Shortlink у розділі інструментів, щоб Ваш лінк має більш привабливий вигляд (коротке посилання). Тепер це коротеньке посилання ми можемо використовувати для заробітку у тій групі, блозі – де Ви збираєтесь просувати рекламні матеріали.

Підписуйтесь на наш Telegram, щоб дізнатися більше про способи заробітку в Інтернеті на своєму контенті!
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Блог | Заробіток | Ідеї
Блог | Заробіток | Ідеї@fFz6sN2PDtSjFzx

1.5KПрочитань
5Автори
6Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається