Публікація містить рекламні матеріали.

Криптовалюва usdt, matic за гру

“Fish Jump” - це захоплююча гра про риболовлю, повна сюрпризів, яка дозволяє вам відчути захоплюючу та емоційну риболовлю, одночасно отримуючи різноманітні винагороди, що робить риболовлю більш цікавою. Коли ви випадково зловите скарбницю, вам потрібно бути обережними, щоб уникнути мін, інакше ваші попередні зусилля будуть марними.

За реєстрацію по моєму посиланню отримаєте додаткові USDT.

Update!!!!

Автор гри часом затримує виплати до 4 днів але все впорядку!!!!

виведення від 0,1 USDT, я виводжу на TrustWallet
виведення від 0,1 USDT, я виводжу на TrustWallet

https://rnfish.page.link?apn=money.orzmake.rnfish&ibi=money.orzmake.rnfish&isi=6458649578&link=https%3A%2F%2Fapps.orzmake.money%2Fgofish%2F%3Finvite_code%3DXJKD3N

Заробіток може скласти біля 1 USDT за пару годин гри але грати може і ваша дитина ви тільки будете виводити на гаманець.

Ви можете постійно оновлювати свою вудку та глибину, що дозволяє вам отримувати більше ресурсів гри. Ви також можете запросити друзів грати разом і попросити їх допомогти вам заробити більше винагород. Змагайтеся в грі, щоб побачити, хто є королем риболовлі.

Гра як для дітей так і дорослих
Гра як для дітей так і дорослих

Тепер у нас є реферальна програма! Запросіть своїх друзів приєднатися до “Fish Jump” через ваше реферальне посилання, і ви обидва отримаєте винагороди, коли вони почнуть грати. Це чудовий спосіб поділитися радістю від гри та одночасно заробити винагороди!

Дякую за реєстрацію і хороших заробітків.

Додаткове закінчення і висновок. Малі проекти по типу таких можуть дозволити собі такі нахабні кроки. Жодна гра не варта уваги якщо вона не представлена компанією донором з великим капіталом.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Oleksandr
Oleksandr@7Xisd5hL1iEsa4I

2.5KПрочитань
5Автори
4Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Подарунки за реєстрацію

    Бонуси для нових клієнтів від найбільшої криптобіржі. Справжні гроші та можливісь заробляти без вкладання.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (4)

Крім того, автор не вказує, що для виводу потрібно мати кристали, які не так просто заробити. Я спробував і після двох днів зробив аж 1 кристал, решту потрібно або за рефералів отримати або поповнювати рахунок.

Не рекомендую.

Вам також сподобається