Заробляємо від 50.000 гривень на місяць за допомогою створення сайтів!

Цей спосіб не має нічого спільного з поширеною шахрайською схемою, яку якийсь час поспіль піарили скрізь, де тільки можна. У нашому випадку все більш прозоро і більш-менш є інтелект, так як ми розглянемо способи як з вкладеннями, доопрацюваннями, так і без них.

Вам не потрібні знання програмування або чогось такого. Загалом у нас тема не про те як купити сайт за 500 гривень і відразу його продати за 1000. Все більш серйозно і вигідно.

Так, нажаль, поки із відомих бірж є тільки дві, одна з котрих ₚосійска...

Телдері – ₚосійська біржа придбання і реалізації веб-сайтів. Це велика, найбільш відома біржа, яка працює в цій галузі не один рік. Тут продаються інтернет-магазини, які вже мають певний постійний щомісячний дохід.Flippa – іноземна біржа. Це практично найбільша біржа. Тут часто продаються веб-сайти вже з повністю налагодженим бізнесом і з власної аналітикою. Дані біржі спеціалізуються на продажах не тільки власних веб-сайтів (порталів, блогів, інтернет-магазинів), а й готові фірми, на яких ведеться інтернет-бізнес. Однак, дані пропозиції зустрічаються рідко.

Перш ніж почну, скажу, що інформація від професіонала та майстра своєї справи, і на офіційній біржі з купівлі-продажу сайтів він не новачок, тому читаємо уважно.

Людина створила сайт з повного нуля, підключила до нього монетизацію за допомогою контекстної реклами від Google Ads. Потім він вивів його на прибуток і виставив на продаж.

Після 2 місяців роботи над сайтом його купує інший веб-майстер, але вже допрацьовує, змінює дизайн, наповнює ще більш оптимізованим контентом, і виставляє також на продаж, на все це йому знадобилося теж близько 2-3 місяців, але ціна продажу вже була інша від тієї, яку він купив.

Так як він збільшив показники, а також дохід з нього, то він різко став дорожчим, так що ось вам і перший робочий спосіб. Куплений він спочатку був у мого знайомого за 50 000 гривень, а новий його власник продав його за 160 000 гривень (враховуємо те, що він поки його доопрацьовував йому приходив прибуток з нього, так що він не з нулем сидів).

Створюємо сайт самостійно

*Гра в довгу*

Головне не засиджуватися весь час вдома, інакше ви погладшаєте і покриєтеся прищами, так що треба все балансувати і підходити до справи без фанатизму.

Ті, хто вміють робити сайти на потоці мають не менше 300.000 гривень чистими щомісяця в соло, унікуми роблять свої агенції і створюють навіть на різні зарубіжні ринки, наприклад, на Індію, США, Канаду та Європу, відповідно прибуток там занадто не пристойний, щоб його називати.

Якщо створюєте проект "для людей", так звані SDL сайти, які приємно читати, які мають постійно не менше 10.000 унікальних відвідувачів на добу та підключено монетизацію, то сміливо виставляєте його на продаж.

Сайт приносить приблизно 1000 гривень на місяць, тобто сміливо продаєте його за 20 місяців окупності, тобто місячний прибуток множите на 20, отримуєте 20.000 гривень (актуальна ціна).

Разом з ним віддаєте унікальну пошту, домен, соцмережі (їх обов'язково робіть, це підвищить до вас лояльність серед покупців арбітражників).

Перший варіант звичайно досить довгий, особливо коли багато термінів у новинку і взагалі потрібен для початку час на вивчення.

Один сайт піднімається з нуля приблизно до 8 місяців, тому вірною стратегією буде створення сайтів пачками і вже на старті зібрати команду з 2-3 знайомих чи друзів, кому теж цікаво в цьому розібратися.

Купити та перепродати

*Гроші відразу*

Загалом спосіб простіше, не такий довгограючий (ну це не власний магазин звичайно, який окупатися буде 2-4 роки, але все ж таки) як перший.

Відразу кажу, купити і виставити на продаж нічого не роблячи, та ще й одразу після покупки за завищеною ціною не можна. Це прирівнюється до шахрайства.

Підключаємо інтелект, злиті курси та відео уроки з ютуба, а потім ще й міні-навчання від Rise та доопрацьовуємо сайт своїми ручками, при цьому витрачаємо набагато менше часу.

Отже, що це за дії, які підвищать цінність сайту, і які показники треба доопрацьовувати?

Взагалі якщо знати, що робити і набити руку, то можете керуватися одним каналом до 7 днів роботи (по 8-9 годин на день). Цінник збільшуючи на 30-50% від початкової вашої покупки.

Так, вам знадобиться стартовий капітал, щоб придбати навіть простий сайт.

Наприклад, взяти на доопрацювання - ПОКРАЩЕННЯ ДИЗАЙНУ.

Чому ні? Також можна делегувати цей момент на фріланс. До речі заздалегідь проаналізуйте ринок, і подивіться, що продають і з яким дизайном.

Сайти можна почати купувати від 1000 гривень до 10.000, це виходить "економ" варіант типу. Вибирайте з поганим дизайном, щоб було що допрацьовувати (ставте плагін, змінюєте картинки та текст у загальному полі широке для дій).

Другий варіант доопрацювання - ЗБІЛЬШЕННЯ МОНЕТИЗАЦІЇ.

Ось людина купила сайт з трафіком, докрутила відвідувачів і підключила ще більше монетизації, щоб при продажу були пруфи його прибутковості.

На скрині ми бачимо, що два блоки ліворуч і праворуч і блок тизерної серед контенту посередині.

Третій варіант - ДОРОБКА ТРАФІКА

Купили сайт, потім дивіться, які статті у нього принесли набагато більше трафіку, дивіться які ключі були використані. Доробляєте ключі, потім доробляєте шляхом придбання зворотних посилок (див. Гугл).

Висновок

Ми розібрали три способи докрутки сайтів, щоб заробити з них на перепродажі, це дизайн, монетизація та трафік. На останньому можна збільшити вартість сайту щонайменше втричі.

Тому сподіваюся, що кожен із вас визначиться з тим, що йому цікаво, і на чому хотілося б робити гроші, адже не способи змінюються, змінюються лише підходи.

Весь час модернізується велика кількість сервісів, з'являються нові, а фундаментальні ніші завжди будуть. Наприклад, товарка. Їй кілька століть, а способів реалізації маси, від намету до дропшипінгу.

Загалом по сайтах зробіть так: купіть середній сайт, тисяч за 4-5.000 грн, спробуйте його доопрацювати самостійно, і продайте його за 7-8.000 грн. Перший досвід краще отримувати на невеликих обертах.

Якщо ви почнете з сайтів від 100 000 гривень, то можете прогоріти. Тому підходьте до справи з почуттям до ладу з розстановкою і у вас все обов'язково вийде.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

750.8KПрочитань
11Автори
567Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається