Дуже простий та цікавий спосіб заробітку на відеохостингу You-Tube, без особливих знань та зйомок власних відео. Взагалі цифри, які я вказав у заголовку, не клікбейт, але ви повинні розуміти, що це усереднений результат, і взятий зі статистики каналів, які ведуться способом, який сьогодні ми розглядаємо.

Нічого не варто вам почати відразу після прочитання цієї статті, тим самим цей спосіб і прекрасний, що максимально доступний, до речі, заробіток може бути як більше 500 доларів, так і менше 100, так що всі випадки завжди індивідуальні.

Також хочу зазначити, що якщо ви зробите канал англійською мовою, тобто субтитри, і озвучка, текст в описі та заголовок будуть написані англійською, то ютуб платитиме більше, оскільки англомовні глядачі оплачуються вище. Просто факт.

📌 Підписатись - Бізнес. Ідеї. Стартапи

Тематика

Мотиваційні відео, в яких заряджає голос вас на успіх у фінансах, спорті або просто налаштовує на позитивне мислення та "ніколи не здаватися".

Відмінний приклад за кордоном, у якого можна "черпати" ідеї для роликів:

А ось наш "співвітчизник":

Що по грошах із монетизації?

Зарубіжний звичайно може похвалитися вражаючими цифрами, які відрізняються від 1 до 20 тисяч доларів.

Вони також розміщують партнерські посилання, розміщують рекламу в прероллах своїх відео, і переливають трафік в інші соцмережі, так що їхній прибуток набагато більший, ніж одна тільки монетизація.

Контент: знайти футажі

Тобто кадри, які можна зробити основою візуальної складової, які зняли інші люди та які не претендуватимуть на своє авторство.

Для цього є класні сайти з базою даних різних фото та відео, які можна використовувати, не побоюючись за зняття монетизації у ваших роликах.

Рекомендую шукати не лише за українськими запитами, а ще й за англійськими, так ви знайдете більше різних цікавих варіантів для себе (мотивація, motivation).

Також використовуйте Dron footage, такі кадри створюють відчуття свободи:

Контент: музика

Вона має бути мотивуючою, надихаючою, позитивною, особливо якщо у ваших мотиваційних відео більше спрямованість про спорт.

У творчій студії від You-Tube використовуємо зліва внизу меню вбудовану Фонотеку, в якій також немає авторських прав, та підбираємо за настроєм та жанрами відповідні композиції. Завантажуємо.

Якщо чогось відповідного не знайшли, то рекомендую користуватися такою бібліотекою від хлопців із NCS:

Там ви знайдете точно, щось підходяще до душі та смаку.

Контент: закадрова озвучка

Ось тут і починається головний поділ на англійську та українську, та й взагалі де шукати крутий голос.

Для початку англійська: беремо сайт INTERNET ARCHIVE і знаходимо вкладку аудіо (нагорі).

Там ви знайдете озвучку книг, про спорт та успіх, так що беремо та використовуємо, можна брати главами, щоб не перевантажувати майбутній ролик, а також краще брати чоловічий голос.

Якщо стоїть значок (сс) це означає creative commons, що можна використовувати цей контент.

Українською: перший варіант – записати свій голос, і обробити його через Adobe Audition, другий варіант – замовити дикторську озвучку (не так дорого як здається), третій варіант – скористатися ШІ інструментами.

Контент: монтаж

Використовувати можете будь-яку програму, хоч Adobe Premiere, хоч Movavi, або взагалі Sony Vegas - кому що до вподоби.

Збираємо з усього, що ми дістали з різних джерел у повноцінний ролик, а також не забуваємо, що нам необхідно зробити прев'ю, його можна зібрати в онлайн редакторі Canva або Supo.

Висновок

Саме за таким алгоритмом виробляються ролики, в яких не потрібно нічого знімати, і взагалі все це можна потім делегувати людині, яка буде рада навчитися усьому тому, що тепер вмієте ви самі та отримувати за це оплату.

З такою тематикою ви швидко дістанетеся до першої 1000 підписниківі якщо робитимете більше хронометраж, то і 4000 годин переглядів теж наберете дуже швидко.

Публікуйте відео щодня вранці, якщо англомовний канал, то з урахуванням пояса публікуйте за допомогою таймера вночі, у них буде ранок. Чим стабільніше виходять відео, тим більше показів ви отримаєте.

Канал буде зростати, як і додаткові соцмережі до нього, а також приноситиме вам гроші, так що не лінуйтеся, все у ваших руках. Почати можна вже сьогодні.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

624.1KПрочитань
11Автори
464Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається