Значення карт. Таро для початківців.Опис старших Арканів у картах таро та матриці долі

Частина 2 ⭐️

11 енергія - аркан "Сила"

Люди, народжені під цим арканом, мають свій погляд на життя, заснований на силі. Вони трудоголіки, мають веселий, легкий та благородний характер.

12 енергія - аркан "Благо"

Тлумачення аркана описує креативних особистостей з нестандартними поглядами на життя. Вони завжди готові надати допомогу та підтримку своїм друзям. Ці люди схильні до жертовності, часто забувають про себе в ім'я блага для інших.

Інста про таро 👇🏼🔮 https://www.instagram.com/taro_ixx?igsh=MXVnZzFrcjd1NzFs&utm_source=qr

13 енергія - аркан "Смерть і життя"

Цей аркан символізує здатність переходу від старого до нового, не маючи негативних конотацій. Люди, що народилися під цим знаком, незвичайні та непередбачувані, вони люблять нововведення, зміни та трансформації. Якщо їм здається, що життя стає нудним, вони будуть змінювати його.

14 енергія - аркан "Поміркованість"

Люди, які народилися під цим арканом, відрізняються інтелектуальністю, витонченістю та багатим внутрішнім світом. Вони цінують мистецтво та всі речі, що сприяють красі та естетиці. Ці люди також схильні до цілительства.

15 енергія - аркан "Спокуса"

Ці люди мають здатність бачити інших наскрізь. Вони активні, оптимістичні та товариські, люблять прості земні задоволення. Ці люди також талановиті та мають величезний потенціал енергії, що дає їм можливість досягати успіхів у будь-якій сфері.

Інста про таро і матрицю🔮 та консультації 👩🏻‍💻

https://www.instagram.com/taro_ixx?igsh=MXVnZzFrcjd1NzFs&utm_source=qr

16 енергія - аркан "Вежа"

Люди, народжені під цим арканом, є руйнівниками всього застарілого, що тягне вниз. Вони новатори, які вміють насолоджуватися теперішнім моментом. Ці люди можуть бути імпульсивними та грубуватими, але вони мають добру душу і чисте серце.

17 енергія - аркан "Зірка"

Ці люди є талановитими та імпозантними, часто пов'язують своє життя зі сценою та виступами перед публікою. Вони тяжіють до природи, мають багату фантазію та можуть мати екстрасенсорні здібності. Ці люди чутливі та легко вразливі.

Більше в інстаграм https://www.instagram.com/taro_ixx?igsh=MXVnZzFrcjd1NzFs&utm_source=qr

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Матриця долі | Таро
Матриця долі | Таро@taro_ixx

Підпишись на соц мережі⬇️

4.2KПрочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 13 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається