10 ранніх прогнозів на потенційні матчі шоу від AEW - Повна Гайка 2023

Після проведення першого в історії шоу «Вологі Мрії», AEW повертається до свого звичного розкладу, де нас буде чекати Повна Гайка, яке пройде в Інглвуді, Каліфорнія, 18 листопада. На минулорічному подібному шоу зустрілися MJF і Джон Мокслі, Acclaimed і Swerve In Our Glory, Джангл Бой і Лучазавр та багато інших. Щоб перевершити минулорічні результати, потрібний хороший кард, і, здається, деякі поєдинки вже назрівають. До Full Gear ще більше місяця, але вже зараз можна зробити деякі прогнози на це шоу. Цілком можливо, що це буде ще одне чудове шоу або ні, час покаже.

10 Рікі Старкс проти Джона Мокслі

Рікі Старкс впевнено прокладає собі шлях до перемоги над усіма членами Блекпул Комбат Клаб, і Джон Мокслі - наступний у цьому списку. На «Вологих Мріях» Старкс продовжував дивитися на Мокслі (який був за за коментаторським столом) під час його поєдинку з Вілером Ютою. Це не випадковість, і це, швидше за все, зробить Старкса наступним великим суперником у мейн івенті. За останній рік Старкс мав багато великих сутичок з Ем Джей Ефом, Крісом Джеріко та Браяном Деніелсоном, і Мокслі стане його наступним головним суперником на Повній Гайці.

9 Браян Деніелсон проти Самоа Джо

Браян Деніелсон, схоже, поки що покінчив з такими, як Рікі Старкс та Зак Сейбр молодший, і, заглядаючи наперед, у нього не так багато потенційних суперників, оскільки всі інші зайняті. Хтось, чиї наступні кроки в AEW не зрозумілі - це Самоа Джо, який зазнав поразки від чемпіона AEW. Не буде шоком, якщо він зіткнеться з іншим великим ім'ям в особі Деніелсона, враховуючи, що парі зараз нічого робити.

8 Адам Пейдж проти Сверва Стрікленда

Сверв Стрікленд виграв першу главу у своїй ворожнечі з Адамом Пейджем, але здається, що це суперництво тільки починається. Вони вже обмінялися кількома словами, і якби це було "раз і назавжди", то це виглядало б дещо пригнічуюче. Схоже, це буде багатоматчева серія, і вона може вивести Стрікленда на вищий рівент. Очікуйте побачити, як ці двоє чоловіків знову виступлять на двох PPV поспіль, враховуючи Повну Гайку 2023.

7 Сарая проти Тоні Шторм проти Рубі Сохо - Жіноче чемпіонство AEW

Сарая вже захищала свій титул чемпіонки світу AEW проти Тоні Сторм, але це сталося на тлі махінацій. Здавалося, що це лише перший розділ, і матч-реванш неминучий. Здається, що між трьома учасницями Outcasts ймовірний матч потрійної загрози, і це додасть інтриги в альянс між Сараєю та Рубі Сохо, які, ймовірно, не будуть на одній хвилі.

6 Кріс Джеріко проти Семмі Гевари

Кріс Джеріко і Семмі Гевара зовсім недавно боролися в одиночному поєдинку, але це було як союзники. Тепер вони стали ворогами. Джеріко здобув перемогу в їхньому першому поєдинку, що призвело до того, що Гевара хілтернувся. Це закладає основу для ще одного поєдинку між двома чоловіками, ймовірно, на Повній Гайці. Не буде несподіванкою, якщо новий член сім'ї Дона Калліса здобуде перемогу над Джеріко, що призведе до вирішального поєдинку в майбутньому.

5 Ем Джей Еф проти Королівства - Командне чемпіонство ROH

Є всі шанси, що, судячи з останніх PPV, MJF знову захистить командне чемпіонство ROH на PPV. Також є велика ймовірність того, що він виконає подвійний обов'язок, захищаючи як пояси ROH, так і титул чемпіона світу AEW на Повній Гайці (про це ми поговоримо пізніше). Королівство, Метт Тавен та Майк Беннетт, будуть ймовірними опонентами, враховуючи, що MJF опосередковано ворогує з ними через те, що їхній друг Родерік Стронг заздрить альянсу Mаксвелла та Адама Коула. Вони також не постраждали б від поразки 2 на 1.

4 Коносуке Такешіта проти Кенні Омеги

Кілька матчів-реваншів вже згадувалися, коли мова йшла про Повну Гайку, хоча здається, що AEW рухається в іншому напрямку, яке, можливо, почне все з чистого аркуша наприкінці 2023 року. Коносуке Такешіта і Кенні Омега ходили туди-сюди протягом декількох місяців, причому Такешіта отримував перевагу, але все йде до того, що Омега врешті-решт закінчить свою серію невдач і нарешті виграє матч проти хлопців Дона Калліса.

3 ФТР проти Янг Бакс - Командне чемпіонство AEW

Янг Бакс заробили шанс поборотися за титули світових командних чемпіонів AEW на Вологих Мріях, і для ФТР і Баксів було б логічно завершити своє суперництво там, де все почалося три роки тому - на Повній Гайці. Після дещо невдалого матчу на All In між цими двома командами, вони сподіватимуться вкрасти шоу на PPV ще раз, коли на кону стоятимуть командні пояси AEW.

2 Адам Коупленд, Стінг і Дарбі Аллін проти Крістіана Кейджа, Лучазавра та Ніка Вейна

На завершальній стадії Вологих Мрій відбувся матч, який, ймовірно, може призвести до одних з найяскравіших моментів на Повній Гайці. Адам Коупленд дебютував, щоб врятувати Стінга та Дарбі Алліна від нападу Крістіана Кейджа, Лучазавра та Ніка Вейна. Командний матч за участю всіх цих імен був би фантастичним, і це схоже на ймовірний напрямок майбутнього PPV.

1 Ем Джей Еф проти Джея Вайта - Світове чемпіонство AEW

Достатньо було одного промо, в якому Джей Вайт заявив про свої наміри виграти Чемпіонаство світу AEW, щоб встановити те, що, ймовірно, стане головною подією AEW «Повна Гайка». З моменту приєднання до AEW Вайт перебуває в ударі, ще не зазнавши жодної поразки в одиночних боях, і його поєдинок проти MJF вже здається великою подією. Вони ходили туди-сюди в промо, і щоб зробити речі ще цікавішими, "хтось" у масці диявола MJF напав на Вайта за лаштунками, додавши інтриги до цієї ворожнечі.

Автор: Andrew Kelly

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається